#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Galatasaray'da izlediğim Elano'nun, son derece zayıf, ikili mücadeleden kaçınan, maç içinde bazen kaybolan bunların yanında, olması gereken zamanda olması gereken yerde bulunması, inanılmaz diyebileceğim uzun pasları, oyunun yönünü değiştirmesi gibi özellikleri var. Benim istediğim oyuncu profilinden çoook uzak. Hatta Elano'nun sahada olması, Arda'nın ritmini bozduğu da aşikar. Sezon öncesi düşündüğümüz ve oluşturduğumuz kadroda, Elano ile Arda göbekte yan yana bulunuyorlardı fakat, Rijkaard (haklı olarak) Elano'nun fiziki zayıflığı yüzünden Arda'yı sol açık oynatmak durumunda kalıyor. Üstüne üstlük takımın fiziki dengesi de bozuluyor.

Şu anda Elano ile Arda yan yana çok efektif oynayamıyor.

Bu düşüncelerim, Elano'nun şu ana kadar gösterdiği performans ile ilintilidir. Genel yetenek-fizikten bahsetmedim. İleride daha agresif, daha mücadeleci, daha çok sorumluluk alan bir Elano görebiliriz ve en çok bu duruma ben sevinirim.

Brezilya'nin oynadigi futbol kadro kalitesinin 20 gomlek altinda.

Eski kalitesi de yok ki brezilya nın sayın Cund. Neydi o kadro: lucio-cafu-carlos-rivaldo-ronaldo-ronaldinho-denilson falan. Şimdi ilk onbirinde iki tane TSL den topçu var. Bir de kleberson giriyor. Luis fabiano falan da iyi forvet ama ronaldoyla kıyaslanmaz bile. Aynı şekilde oyun kurucu kaka-rivaldo...

İnşAllah bügün oynamadın diye küslük olmamıştır elano. bu takım seni çok seviyor :)

Yedek kulubesinde otura otura küsmez inşallah. Adamlar Roberto Carlos'u yedeğe çekmek için izin istiyor kendisinden :) Mutlaka bir açıklaması vardır Rijkaard'ın Elano'ya. Yoksa bu şekilde yedek beklemez bu adam

dünkü maçta aydın'ın yerine elano girmeliydi en az 20 tane duran top korner vs kazandık, mutlaka bu adam bir sonuç yaratırdı o duran toplardan...

Galatasaray'da izlediğim Elano'nun, son derece zayıf, ikili mücadeleden kaçınan, maç içinde bazen kaybolan bunların yanında, olması gereken zamanda olması gereken yerde bulunması, inanılmaz diyebileceğim uzun pasları, oyunun yönünü değiştirmesi gibi özellikleri var. Benim istediğim oyuncu profilinden çoook uzak. Hatta Elano'nun sahada olması, Arda'nın ritmini bozduğu da aşikar. Sezon öncesi düşündüğümüz ve oluşturduğumuz kadroda, Elano ile Arda göbekte yan yana bulunuyorlardı fakat, Rijkaard (haklı olarak) Elano'nun fiziki zayıflığı yüzünden Arda'yı sol açık oynatmak durumunda kalıyor. Üstüne üstlük takımın fiziki dengesi de bozuluyor.

Şu anda Elano ile Arda yan yana çok efektif oynayamıyor.

Bu düşüncelerim, Elano'nun şu ana kadar gösterdiği performans ile ilintilidir. Genel yetenek-fizikten bahsetmedim. İleride daha agresif, daha mücadeleci, daha çok sorumluluk alan bir Elano görebiliriz ve en çok bu duruma ben sevinirim.

Tamamen katılıyorum.İlave olarakta şunu diyebilirim; top ayağına geldiğinde etki olmalı, top gelmezse o topa gitmeli, markajda kalıp kendini gizlememeli ve sorumluluk almaya çalışmalı. Kısaca Lincoln'nün karekterlisini görmek istiyorum

Galiba kondisyon olarak tam olarak hazır değil gibi Elano. İlerleyen haftalarda kendisini toparlar bence.

1-1 dakika 85 ve rövaşata ... Kötüydü 2. Yarı oyun kurucu gibi oynadı ama rakip açık vermedi. İyi olur inşallah

Yürüyedur aslan Elano.

Müthiş oynadı bugün. Sahanın en çok çalışanıydı. Helal olsun.

evet bugün oynaması gereken yerde oynadı ve çok başarılıydı çok hırslıydı...

Bugün takımın en iyisiydi. Bir de şu uzun pasları atmazsa daha iyi olacak. Yavaş yavaş Elano geliyor hazır olun diyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt