#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano'nun biraz daha idman yapması gerek..

Fizik gücünü geliştirebilirse daha iyi olacak. Uzun pasları deneme sebebi boşta arkadaş bulamamasıydı, karşı takım çok iyi kapanıyordu kendi sahasında.

Bu maçta Arda'dan daha iyiydi, daha çok sorumluluk aldı. Ama fizik olarak hala yetersiz, güçsüz..

İyiydi fakat çok da iyi değil.

Çok pas hatası yaptı...Sudan cıkmış balık gibi hareket ediyor bazı pozisyonlarda..Daha ustaca hareket etmeli..

valla ben inanamadım nasıl bu kadar hata yapabildi...

gerçek elano bu değil mi düblor falan almadık kazara?

karşıdaki takım avusturya gibi 10 takımla oynanan gariban bir lig, ve o ligin gariban takımlarndan graz... yani hiç mi adam geçemezsin, hiç mi şut atamazsın?

hangi maçı bekliyor acaba... alışamamış mı? neye alışamamış onu anlayamadım? keita sanki 10 yıllık Galatasaray'lı...

Özgüven eksikliği var galiba, hata yapmaktan korkar gibi.

İlk top kontrollerinde çok heyecanlı.

Ortaya gecince beyendim kendisini. Genel olarakta Sabri, Elano ve Leo vasat oynadilar.

Diger futbolcular vasatin altinda kaldilar.

Topal ise vasatin dedesinin altinda kaldi.

Elano, çok top kaybediyon: eksi puan..

fizik olarak hiç hazır diğilsin : eski puan...

pasların City'dekilerle alakası yok : eksi puan...

adam gelip çok kolay top alıyor ayağından : eski puan...

hiç koşmuyorsun : eksi puan...

ikide bir dolduruyorsun : eksi puan...

kendine gel hacı, noluyor sana !? ya gerçek Elano'yu izlet bize, yada uyku hapı almadan çık maçlara üstad.. olmuyor.... OLMUYOR !...

Kıpırdama var, cok iyi olmasada ilerisi icin bir lamba yandı. Yanında Linderoth'lu, Barıs'lı günler icin.

graz maçında daha iyiydi eskiye göre daha çok çabaladı en azından..

nedense özellikler ilk yarı çok pas hatası yaptı anlayamadım sanki Topal atıyo pasları..

bu maça kadar patladı gibi geldi bu transfer bize ama öyle olmayacağını gösterdi..

Kıpırdama var, cok iyi olmasada ilerisi icin bir lamba yandı. Yanında Linderoth'lu, Barıs'lı günler icin.

Hiçte iyi bir ışık vermedi anca şov peşinde lincoln bu adama futbol dersi veriri aldığı bütün topları kaybetti berabereyken anca rövaşata golü atmak istedi arda ya topukla pas vermeye çalıştı.Bunları geç elano..:mad::mad:

Ikinci yarida daha iyiydi zaten caaat diye iyi oynamasini beklemiyoruz, daha takima aliscek, Tobi gelicek vs.

Evet Elano takıma oturunca nasıl oynayabileceğinin sinyallerini verdi güzeeeeeel

Anlaşılan taraftar baskısı Elanoyu çok etkilemiş,Son dakikalara doğru bomboş pozisyonda vole girişimi bunun göstergesi.

Gercekten ya.Es es de iken keita daha sonra elano.İkiside ıskalıyor ikiside puan kaybetmemızı saglıyor.(Dolaylı yoldan.)

Çok beğendim dünkü oyununu.Yavaş yavaş ısınıyor.İlk yarı kaybettiği topları da kovaladı.Kayarak müdaheleler,rakibi bozmalar...Tam anlamıyla hazır olduğunda oyunun iki yönünü de oynayabileceğini gösterdi.Bir de şu rabonaları,artistik hareket denemelerini bıraksa çok daha iyi olacak.:asd:

Sadece o voleyi gol yapabilseydi, büyük ihtimalle heryerde maçın adamı seçilecek, nasıl paslar attığı, nasıl takıma katkı verdiği anlatılacaktı. Gayet sade ve yerinde oynadığını düşünüyorum, geldiğinden beri en beğendiğim maçtı, illa herkes şov bekliyor sanırım Elanodan, Rijkaardın nasıl oynatmak istediğine bakalım öyle yargılayalım. Dün tam bir görev adamı olarak sahadaydı, Baros ile beraber sahada benim beğendiğim oyuncuların başında geldi. Tabi uyum sorununu da henüz atlatabilmiş değil, birkaç hafta içerisinde çok daha iyi bir Elano izleyeceğiz.

Ozellikle Ayhan'in bolgesine cekildikten sonra oynadigi oyun beni cok sevindirdi.

Elano-Sarp-Arda'li bir orta sahanin olabilecegini gosterdi ayrica bize. Hem top kapti, hem assist yapti, hem de adam dusurdu oyundan. Sezon basindan beri tartistigimiz bir konu gercek oldu bir mac icinde ilk defa, mutluyum bu konuda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt