#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Which one was that diyesim var

Umudum yok bu adamdan.

Hala piyasası varken devre arasında İngiltere'ye takasla yollayabilsek keşke.

Orta saha veya defansa iri yarı bir zenci karşılığında.

Lincoln gibi no look pass atmiyor diye begenmiyorsunuz diye anti-Lincolnculer agzina sakiz etti, e normal pasi da atamiyor ki. Sabri ugrasti etti topu kapti, sonra Elano'ya verip cizgiye kacti super bir sekilde ama Elano aga iki adimdan topu atamadi. Oynadigi oyun hic hos degil.

Ayrica babamizin oglu degil kotu oynayan isterse Brezilya milli takiminin oyuncusu degil basbakani olsun soylemeye hakkimiz olur.

Elanoya ögret bi ara teknik konuları

Ne alaka Targunator

Bugun yeni bir sey ogrendim; burnu hava da olan topculari Turkiye'ye getirmeyeceksin. Git al Rumen Plesan'i Steaua B'den, 500 bin liraya canini disine takip oynar. Hazirlik kamp'in da Emre'nin oynadigi futbol aklima geliyo da, M.City harbi iyi kakalamis bizi. Sut atmaksa Emre'de 35 metre'den cakmisti hatirlarsaniz. Bunun oynadigi futbolu Baris falan oynasa simdi'ye kadar coktan asilmisti. Durdugu yerden arka direge 2 orta yollasin diye alinmadi bu adam.

Neyse ki Dunga'nin torpillisi, piyasasi daima olur.

Ben hala bu arkadaşın hangi mevkiide oynadığını anlayamadım!

Ayrıca Elanoya çok teknik diyenler filan varsa burda değilde başka yerlerde güzel şeyler diyebilirim. Şu dünkü maçtaki o ilginç pas denemelerini izledikten sonra acaba bize bu adamın çakmasınımı yolladılar filan dedim kendi kendime.

sabır taşımız çatladı :D başkada söylenecek bişey yok..

Bugun yeni bir sey ogrendim; burnu hava da olan topculari Turkiye'ye getirmeyeceksin. Git al Rumen Plesan'i Steaua B'den, 500 bin liraya canini disine takip oynar. Hazirlik kamp'in da Emre'nin oynadigi futbol aklima geliyo da, M.City harbi iyi kakalamis bizi. Sut atmaksa Emre'de 35 metre'den cakmisti hatirlarsaniz. Bunun oynadigi futbolu Baris falan oynasa simdi'ye kadar coktan asilmisti. Durdugu yerden arka direge 2 orta yollasin diye alinmadi bu adam.

Neyse ki Dunga'nin torpillisi, piyasasi daima olur.

biraz abartıyorsunuz bence :) o kadarda değil yahu

fakat bende gayet kötü oynadığını takıma hiç birşey katmadığını düşünüyorum

zaman gerek, onun sahada ne yaptığını(yada hiç bişey yapmadığını) rijkaard da görüyor, kafasında onu kazanmak için planları vardır zannederim...

ümit var olmaya çalışıyorum

Elano bize ilk geldiğinde Lucesu onun için; En önemli özelliklerden biri de ceza sahasına doğru yaptığı driblingler demişti. Ama biz daha bu yeteneği göremedik umarım ilerleyen maçlarda görürüz.

Ben bu macta begendim Elano'yu. Sabriyle'de iyi anlasiyorlar.

Kewell MOTM, ama Elano iyilerden'di

Ben bugün beğendim Elano'yu diğer maçlara nazaran çok daha iyiydi.

Evet, Elano bu macta bence gayet guzel oynadi.

Yav arkadaslar. Ayhan Elano'ya pas atmak istemiyor gibi??

Top Ayhan'da, Elano sag'da BOMBOS, TV'de gøzukuyor, Elano'yu gøruyor, geri pas yapiyor? Anlamadim gitti.

Atakan:

Allah Askina, bu takimda kimi begeniyorsun??

Nereye baksam bir halt olmaz, kadroya giremez vs. vs. !!

Elano'nun nesi iyiydi arkadas bizi mi kandiriyosunuz yoksa testis mi geciyosunuz anlamadim ki.

Elano'nun nesi iyiydi arkadas bizi mi kandiriyosunuz yoksa testis mi geciyosunuz anlamadim ki.

Hocam Elano iyi oynamadı vasattı tamam da Elano'dan bir halt olmaz diyen futboldan anlamıyordur bu kadar basit.Kimsenin haddine değil böyle birşey söylemek.Bunu söyleyen kaç kere City'de Elano'yu izlemiş?Ben açık açık söylüyorum arkadaş ilk yarı için birşey beklemeyin Elano'dan.Kamp görmemiş,fizik açıdan çok zayıf şu anda.Fizik olarak güçlendikten sonra da böyle oynarsa o zaman konuşuruz acaba göndersek mi diye.Ama bazıları şimdiden başlamış göndermeye Elano'yu yok takas edelim yok satalım bilmemne diye.Ayıptır ayıp.

Mesut C.

Oyle sey mi var arkadas, o zaman Maskeli Besler dunyanin en iyi filimi, ne derseniz diyin veya Kibariye dunyanin en seksi kadini ne derseniz diyin deriz biz de sacmaliga gel. Sapla samani karistirmayin ul han. Elano'nun oynadigi top eger kendisi 3. ligden 50000 liraya gelmis bir topcu olsa iyi olarak kabul edilebilirdi. 8 milyon euroya Premier Ligden alinan bir Brezilyalinin cok daha iyi oynamasi gerekir. Hadi onu gectim, en azindan bir pasi dogru duzgun atmasi gerekir. Fener macinda attigi sacma sapan ara paslar aklimda. Bu macta da kac topu geciremedi.

Ben begendim.

Siz Elano ile ilgili ne derseniz deyin. Bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt