- 26 Kasım 2012
- 185.629
- 258.384
- 5.998
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Which one was that diyesim var
Which one was that diyesim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lincoln gibi no look pass atmiyor diye begenmiyorsunuz diye anti-Lincolnculer agzina sakiz etti, e normal pasi da atamiyor ki. Sabri ugrasti etti topu kapti, sonra Elano'ya verip cizgiye kacti super bir sekilde ama Elano aga iki adimdan topu atamadi. Oynadigi oyun hic hos degil.
Ayrica babamizin oglu degil kotu oynayan isterse Brezilya milli takiminin oyuncusu degil basbakani olsun soylemeye hakkimiz olur.
Bugun yeni bir sey ogrendim; burnu hava da olan topculari Turkiye'ye getirmeyeceksin. Git al Rumen Plesan'i Steaua B'den, 500 bin liraya canini disine takip oynar. Hazirlik kamp'in da Emre'nin oynadigi futbol aklima geliyo da, M.City harbi iyi kakalamis bizi. Sut atmaksa Emre'de 35 metre'den cakmisti hatirlarsaniz. Bunun oynadigi futbolu Baris falan oynasa simdi'ye kadar coktan asilmisti. Durdugu yerden arka direge 2 orta yollasin diye alinmadi bu adam.
Neyse ki Dunga'nin torpillisi, piyasasi daima olur.
Elano bize ilk geldiğinde Lucesu onun için; En önemli özelliklerden biri de ceza sahasına doğru yaptığı driblingler demişti. Ama biz daha bu yeteneği göremedik umarım ilerleyen maçlarda görürüz.
Man of the match
Ben bugün beğendim Elano'yu diğer maçlara nazaran çok daha iyiydi.
Atakan:
Allah Askina, bu takimda kimi begeniyorsun??
Nereye baksam bir halt olmaz, kadroya giremez vs. vs. !!
Sanane
Doğru söylüyorum..
Ne kipirtisi??
Adam cosacak diyorum.

Elano'nun nesi iyiydi arkadas bizi mi kandiriyosunuz yoksa testis mi geciyosunuz anlamadim ki.
Takim køtü olunca ne yapsin adam?
Ayhan bombos adami gørmemezlikten gelirse olacagi bu zaten.
Ve Elano dun en iyilerindendi, ne derseniz deyi.