#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hocam Elano iyi oynamadı vasattı tamam da Elano'dan bir halt olmaz diyen futboldan anlamıyordur bu kadar basit.Kimsenin haddine değil böyle birşey söylemek.Bunu söyleyen kaç kere City'de Elano'yu izlemiş?Ben açık açık söylüyorum arkadaş ilk yarı için birşey beklemeyin Elano'dan.Kamp görmemiş,fizik açıdan çok zayıf şu anda.Fizik olarak güçlendikten sonra da böyle oynarsa o zaman konuşuruz acaba göndersek mi diye.Ama bazıları şimdiden başlamış göndermeye Elano'yu yok takas edelim yok satalım bilmemne diye.Ayıptır ayıp.

Kimse neyin ne olacagini bilemez su anda, Elano ikinci yarida Galatasaray tarihine gececek bir top da oynayabilir, oyle bir potansiyeli var. Elano'dan bir halt olmaz diyene de laf etmemek lazim, cok daha kariyerli oyuncular gelip birsey yapamadan donduler Turkiye'den. O yuzden san sohret ve kariyerle adam degerlendirmeyelim. Elano cok yetenekli bir adam, ama henuz oynamiyor. Oynadi mi cocugu koyar.

Kamp konusuna da katilmiyorum. 1 Agustosta almistik diye hatirliyorum, neredeyse 4 ay olacak. Isinmasi icin yeterli sure. Fizik konusunda da adam Brezilya'yla kac tane mac yapti hatta Ingiliz barzolarina karsi bile oynadi. Demek fizikle de alakasi yok.

Takima, burda oynanan Tanjevic futbola alisamadi bana sorarsaniz.

Tamam Atakan fogunu cikarma

Oyle sey mi var arkadas, o zaman Maskeli Besler dunyanin en iyi filimi, ne derseniz diyin veya Kibariye dunyanin en seksi kadini ne derseniz diyin deriz biz de sacmaliga gel. Sapla samani karistirmayin ul han. Elano'nun oynadigi top eger kendisi 3. ligden 50000 liraya gelmis bir topcu olsa iyi olarak kabul edilebilirdi. 8 milyon euroya Premier Ligden alinan bir Brezilyalinin cok daha iyi oynamasi gerekir. Hadi onu gectim, en azindan bir pasi dogru duzgun atmasi gerekir. Fener macinda attigi sacma sapan ara paslar aklimda. Bu macta da kac topu geciremedi.

Basghaan Elano'nun attığı ara toplada Nonda çok yavaş kalıyor.Hatta sadce Elano'nun attığı değil tüm takımın attığı toplarda yavaş kalıyor Nonda.

Tamam büyük paraya aldık,şimdilik iyi oynamıyor.Ama bu adam bir Lincoln gibi değil.İstiyor,çalışıyor,çabalıyor.Ruhsuz,umursamaz oynamıyor.Ama son paslarda ve ikili mücadelelerde zayıf kalıyor.Bu fizik gücünün yetersizliğini gösterir.Ayrıca;Liverpool Torres'in kötü oyununa bir sene sabretti.Şuan hangi pozisyonda olduğunu biliyorsundur.

Basghaan Elano'nun attığı ara toplada Nonda çok yavaş kalıyor.Hatta sadce Elano'nun attığı değil tüm takımın attığı toplarda yavaş kalıyor Nonda.

Tamam büyük paraya aldık,şimdilik iyi oynamıyor.Ama bu adam bir Lincoln gibi değil.İstiyor,çalışıyor,çabalıyor.Ruhsuz,umursamaz oynamıyor.Ama son paslarda ve ikili mücadelelerde zayıf kalıyor.Bu fizik gücünün yetersizliğini gösterir.Ayrıca;Liverpool Torres'in kötü oyununa bir sene sabretti.Şuan hangi pozisyonda olduğunu biliyorsundur.

Yok olmadi bu. Yanlis olmus. Revizyon lazim.

Aldığı her topu 70 metre şişiriyor isabetli olursa ne ala.. Onun dışında sorumluluk yok şut yok dribling yok.Adı var kendi yok.Tabata bile daha iyi oynar bundan. Kondisyon kondisyon..Kondisyonu olmayan adam kewell gibi 60-70 dakika oynar tam oynar sonrasında gezer sahada..Elano 1 dede aynı 90 dada..Balık baştan kokar hesabı piyasasoı varken meira gibi acilen satmamız lazım.Ardayı serbest oynatıp gelen paraylada çok iyi bir stoper hatta solbekte alabiliriz.

Lincoln taraftarı olduğun için boldladğın yerlere katılmayabilirsin ancak Lincoln başta Hamburg olmak üzere birsürü maçta böyleydi.

Yok oyle birsey.

Aldığı her topu 70 metre şişiriyor isabetli olursa ne ala.. Onun dışında sorumluluk yok şut yok dribling yok.Adı var kendi yok.Tabata bile daha iyi oynar bundan. Kondisyon kondisyon..Kondisyonu olmayan adam kewell gibi 60-70 dakika oynar tam oynar sonrasında gezer sahada..Elano 1 dede aynı 90 dada..Balık baştan kokar hesabı piyasasoı varken meira gibi acilen satmamız lazım.Ardayı serbest oynatıp gelen paraylada çok iyi bir stoper hatta solbekte alabiliriz.

Tabata daha iyi zaten su ana kadar.

Kewell başka olay.Adam zaten çoğu zaman aklıyla oynuyor.Elano orta sahada dişe diş mücadele adam.İkili mücadelelerde fizik-kondisyonu olmadığı iin etkisiz kalıyor.

Hiç o tarz bu tarz deyip bahane üretmeyin

Elano gelirken YILDIZ olarak gösterilmedi mi ?

Peki YILDIZ oyuncudan beklenen nedir Maç kazandıracak , skora etki edecek tıpkı geçen sene Lincolnun yaptığı gibi Elanonun bir etkisini göremedik daha skora

Xavi , İniesta , Gerradda Lincoln tarzı adam değil ama birçok maç kazandırdılar takımlarına

Hiç o tarz bu tarz deyip bahane üretmeyin

Elano gelirken YILDIZ olarak gösterilmedi mi ?

Peki YILDIZ oyuncudan beklenen nedir Maç kazandıracak , skora etki edecek tıpkı geçen sene Lincolnun yaptığı gibi Elanonun bir etkisini göremedik daha skora

Xavi , İniesta , Gerradda Lincolnadam değil ama birçok maç kazandırdılar takımlarına

Okan'cım her box-to-box oyuncu skora etki edecek diye birşey yok.Bak Fener'e Emre kaç gol kaç asist yapmış?Bak ManU'ya Anderson kaç gol kaç asist yapmış?Bunlar 2.sınıf düzeyde ''mc''lerdir.Elano'da bu oyuncular gibi orta sahayı düzenleyip,toplayıp,oyun kuran adamdır.Ayrıca saydığım isimlere göre çok daha fazla skora katkı yapmaktadır hem frikikten hem de normal asist olarak.Bir nevi Xavi,Gerrard vs altı Emre,Anderson vs üstü bir oyuncudur.

Okan'cım her box-to-box oyuncu skora etki edecek diye birşey yok.Bak Fener'e Emre kaç gol kaç asist yapmış?Bak ManU'ya Anderson kaç gol kaç asist yapmış?Bunlar 2.sınıf düzeyde ''mc''lerdir.Elano'da bu oyuncular gibi orta sahayı düzenleyip,toplayıp,oyun kuran adamdır.Ayrıca saydığım isimlere göre çok daha fazla skora katkı yapmaktadır hem frikikten hem de normal asist olarak.Bir nevi Xavi,Gerrard vs altı Emre,Anderson vs üstü bir oyuncudur.

Valla ben Xavi , İniesta ve Gerardı her hafta izliyorum Elanoyuda

Senin anlattığın gibi bir oyuncu tipi görmedim Elano´da

Elano'ya Anderson ustu diyene once bir DUR! derim arkadas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt