#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Mustafa ön libero. Önde Elano ve Arda vardı bugün. Böyle oynamamızın muhtemel sebebi iki kanat oyuncusununda defansif yönü kuvvetli olduğu içindir.

Hem Kewell hem Keita oynadığında eğer böyle oynayabilirsek; oyun kalitesi iyice artar.

Mustafa ön libero. Önde Elano ve Arda vardı bugün. Böyle oynamamızın muhtemel sebebi iki kanat oyuncusununda defansif yönü kuvvetli olduğu içindir.

Hem Kewell hem Keita oynadığında eğer böyle oynayabilirsek; oyun kalitesi iyice artar.

4-4-2 oynadık sanki.

4-4-2 oynadık sanki.

Şimdi bu 4-4-2, 4-3-3 muhabetleri gerçekten çok uzuyor. Benim için önemli olan iki kanat adamıyla,birlik hem Arda'nın hem de Elano'nun oynayabilmesiydi. Arda, Elano'dan daha önde duruyordu;ama oyun sıkıştık geriye gelip top çıkarttı, savunma yaptı. Artık 4-4-2 ye mi girer 4-3-3 mi bilemem.

Barça'da gördüğünüz o 4-3-3 çok çok zor, bizdeki futbolcularla oynanaması. Çok fazla mevkilerinin kaybediyorlar.

Top harika faso aldı eski acıktaydım herkes agzı acık izledi Kaleciye sövdü millet ulan o topun gelişi yuzu suyu hurmetine yenirdi be:)

Top harika faso aldı eski acıktaydım herkes agzı acık izledi Kaleciye sövdü millet ulan o topun gelişi yuzu suyu hurmetine yenirdi be:)

Topa hayvan gibi sert vurup, aynı zamanda süper falso vermekte Elano'nun işi işte. İnşallah yakında golleri de göreceğiz frikikten, yakındır...

Topa hayvan gibi sert vurup, aynı zamanda süper falso vermekte Elano'nun işi işte. İnşallah yakında golleri de göreceğiz frikikten, yakındır...

İnşallah İnşallah.

Buna benzer bi soru sormustum mail atarak tam benim sorum olarak vermediler ama ana fikir olarak benim sorumdu ve her idmandan sonra özel olarak calısıyorum demişti gercekten üstüne duruyomus

İnşallah İnşallah.

Buna benzer bi soru sormustum mail atarak tam benim sorum olarak vermediler ama ana fikir olarak benim sorumdu ve her idmandan sonra özel olarak calısıyorum demişti gercekten üstüne duruyomus

Adam maçlara gidiyor ya :D

Hala iyi değil.

Pek iyi değildi. Yalnız kaldı ortada. Arda'nın biraz daha gelmesi lazımdı sanırım. Gerçi anlayamadım 4-4-2 miydi 4-3-3 müydü ama...

Ama dikkatimi çeken birşey daha oldu adam resmen önlibero gibi oynadı Rijkaard böyle istedi heralde çok yorulmamasını istemiş te olabilir bilmiyorum artık detaylarını ama bildiğin ön liberoydu dün. Resmen böyle oynadık dün;

___________Mustafa___________

__________________Elano______

________Arda_________________

Barış________Nonda_______Caner

Bu şekilde oynadığımız için biraz da Elano etkisizdi. Normalde bu kadar geride değildi kendisi zaten. Rijkaard istediği içindir heralde. Bu maç ölçü olmamalı kesinlikle. Ama gene şutlarını gördüğümüz maç oldu, ilerki maçlarda inşallah gollerini de göreceğiz uzaktan...

Elano benim seyir zevkim | Osman Tanburacı

Hepinize tavsiye ederim Elano’yu seyredin. Ama dikkatle ama futbolun penceresinden…

Keyif alırsınız.

Arkadaşının yanına sokuluşu, tek topu hem de üç rakibi birden oyundan düşürerek verişi…

Uzun ve kontra topları arkadaşlarıyla buluşturması…

Uzaktan kaleye sert şutları…

Egoist olmaması…

Hele ikinci yarı kale dibinde, kendine şut pozisyonu ararken, o daracık alanda son çizgiye hareketlenen Barış’ı görüp topu bir anda ona itmesi seyreden için büyük keyif!...

Elano’nun bir kusuru var; korkak!

Sert oynanan Türk futboluna daha intibak edemedi.

Topa girerken sakatlanmaktan korkar gibi önce rakibi kontrol ediyor, sonra kendini sağlama alıyor, sonra hamlesini yapıyor. Bu korkak düşünce pozisyonlarda onu saniyelerle geri bırakıyor. Yazık!

Rijkaard’ın yapacağı en önemli iş, Elano’ya bu korkaklığını anlatmaktır. Alsınlar maçın kasetini birlikte seyretsinler. Hatta bir mentör de gelsin…

Elano’yu da anlıyorum; Brezilya’da futbol daha zarif oynanıyor. Bizde adama tatlı-sert girmek daha geçerli. Yıldız futbolcu korkuyor. Önümüzde bir de Dünya Şampiyonası var. Elano kendini sakınıyor. Yoksa futbolun bütün inceliklerini bedenine sindirmiş bir adam.

Elano bu korkaklığı aşarsa, Türkiye’ye alışırsa tadından yenmez!

https://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/7863

çok iyi vurdu keşke gireydi o top

Dün çok defansif oynadı ondan göze batmadı ama bence çok iyi oynadı Elano.

Defansif olarak iyi pozisyon alıyor bence alan savunması yaparsak çok iyi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt