#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Barışa laf atmayın..Elanoyla barışın bi alakası yok..Elano aşkı gözünüzü kör etmiş elano iyi oynamaz takım kötüdür yok arda pas atmaz elanoyo kıldır felan filan..

Xavi'yi şu orta saha düzenine Elano'nun yerine koysan bu kadar oynar.

Elano'ya laf bu yüzden söylenmesin.

Dünya üzerinde yoktur bunun gibi futbolcu. Her maç partneri değişiyor, bir türlü yanındaki adam belli olmadı. Bugün sen Xavi'yi de Elano'nun yerine koysan o da birşey yapamaz eminim buna.

Artık Rijkaard risk alıp Arda-Elano'yu birlikte oynatmayı denemeli, sene sonuna kadarda ısrarcı olmalı. Hem Arda kendini geliştirir, hem Elano'nun performansı artar, hem takım performansı artar diye düşünüyorum.

Ulan manyak mısınız arkadaş. Galibiyete seviniyoruz gelip buraya yok dünya kupasından sonra satalım, yok pas atmıyor cart curt. Gitsin dünya kupasından sonra Milan'a. Ağzından köpek gibi salya aka aka izlersin sonra. Bi gidin kardeşim ya. Çıkın şu topikten. Çıkın diyorum.

2 tane ön libero oyuncumuz sahadayken Elanonun hala gelip geriden top almasını izliyorsak suç Elanoda değil topu bir türlü ileri taşıyamayan (bu akşam için söylüyorum) Barış ve Sarptadır

Ben brezilya milli takımındada bi numarasını göremiyorum 4-5 maçını izlemişimdir oyunda yine varlığı yokluğu belli değil..Keşke emre belezoğlu olsaydı elano yerine

Ben brezilya milli takımındada bi numarasını göremiyorum 4-5 maçını izlemişimdir oyunda yine varlığı yokluğu belli değil..Keşke emre belezoğlu olsaydı elano yerine

Cahil cahil konuşmaya devam et. Elano niye sorumluluk alsın la? Kaka var orda KAKA! Elano nerde oynuyor onu bile bilmiyorsundur.

Bundan sonra bu topağa abone oluyorum lan. Bütün atılan mesajlar mailime gelecek. Herkese tek tek cevap vericem.

ELANO'yu yem etmicem artık.

Bizim Türk milletinin futbol anlayışı skora bağlıdır.Adam gol atmamışsa hiç birşey yapmamıştır.Gol atmışsa mükemmeldir.

Maç izlemeden de yorum yapabiliriz millet olarak.

Ben Elano'yu beğeniyorum.Bu maç fazla etkili olamadı ama attığı ters toplar bile yeter.

---x---

x-x-x-x

--x-x--

x-----x

-x--x--

Ahanda yukardaki 4-2-2-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt