#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Diger maclarina oranla daha fazla pas hatasi yapti, ikinci yarida hic gorunmedi. Bu kadar basit. Ilk yari fena degildi. Cok daha iyi oynadigina sahit oldugumuza gore tunuzden solurcasina savunmasaniz Elano'yu sevinirim plz.

Diger maclarina oranla daha fazla pas hatasi yapti, ikinci yarida hic gorunmedi. Bu kadar basit. Ilk yari fena degildi. Cok daha iyi oynadigina sahit oldugumuza gore tunuzden solurcasina savunmasaniz Elano'yu sevinirim plz.

Hocam senin gibi doğru düzgün eleştiri yapana saygımız sonsuz.:tiphat:Ama adamın biri çıkıp ``Satalım olm yeaaavvv bi işe yaramıyor bu adam.`` derse en sert tepkiyi görmeli.Böyle saçmasapan iş mi olur?

Hocam senin gibi doğru düzgün eleştiri yapana saygımız sonsuz.:tiphat:Ama adamın biri çıkıp ``Satalım olm yeaaavvv bi işe yaramıyor bu adam.`` derse en sert tepkiyi görmeli.Böyle saçmasapan iş mi olur?

8.5 milyon euroya elanodan daha iyi iki adam bulunur.İsme göre oyuncu değerlendiriyorsunuz..Ben sahadakine göre..İşte aramızdaki fark bu..

---x---

x-x-x-x

--x-x--

x-----x

-x--x--

Ahanda yukardaki 4-2-2-2

4-4-2 yi bile kendimizce yorumladık.

Bir ilk daha :)

Orta sahanın ortası ile ön libero aynı şey ise yukarıdaki 4-4-2'dir.

Elano ile ilgili yahut yukarıdaki sistemlerle ilgili hiç bir şey söylemedim . Soru geldi cevapladım.

ha Onur reis formasyon olayıyla fena s.çtı orası ayrı :o

4-2-2-2 de forvet arkası da mı var?

Nasıl bir düzen o yav?

Off be kardeşim..

Sağ iç ve sol iç var..Aslında bunlar kanat gibi gözüksede atak orta saha adamlarıdır..Çok yönlüdür mesela ronaldinho Arda gibi..İşte elanoda oranın sağında oynuyor.

:2aloh1:

Nesini anlamıyorsun brezilya kanat oyuncusu mu kullanıyor?Elano çizgi oyuncusu gibi mi oynuyor sanıyorsun ?

Gilberto

Elano - Melo

Kaka

Fabiano - Robinho​

vs.

Gilberto - Melo

Elano - Kaka - Robinho

Fabiano​

Brezilya budur. Bundan sonra daha dikkatli izle maçları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt