Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Tabatayı verelim sana serdar.
Tabatayı verelim sana serdar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun şu, 2 milyonluk malı, 7 milyona almışız ve en fazla maaş alan oyuncu durumunda. Ve siz bu pasif oyundan gayet memnunsunuz.
Bedavaya gelmiş olsaydı, ister oynasın ister oynamasın derdim. LEO Franco gibi.. Ona tepkim yok cunku 10 milyona gelmedi..

Gözünüzü açmak için...
aynen ben de bu tarz örnek vericektim şimdi Real üzerinden, sen halletmişsin
Lass mı Ronaldo mu
Lass mı Kaka mı vsvsvs
Lass ı Ronaldodan pahalıya alırsan LASS kötü olur. Mevki farketmez. Bölgesinle alakası yok. Bunu anlayın.
EN MALİYETLİ ELANO.
Ama takımdaki ilk 5 oyuncu icinde sayamzsın değerini.
Yarın bir gün ARDA veya Caner ben takımı sırtlıyorum 2 milyon alıyorum adam birsey yapmıyor 3 alıyor ne ayak dediğinde anlarsınız
Lass ı Ronaldodan pahalıya alırsan LASS kötü olur. Mevki farketmez. Bölgesinle alakası yok. Bunu anlayın.
EN MALİYETLİ ELANO.
Ama takımdaki ilk 5 oyuncu icinde sayamzsın değerini.
Yarın bir gün ARDA veya Caner ben takımı sırtlıyorum 2 milyon alıyorum adam birsey yapmıyor 3 alıyor ne ayak dediğinde anlarsınız
Sen mi ödüyosun anasını satayım. Git uyu ya.
Evet. Sen bunun farkında dğeilsin arkadaşım.
Sen ben ödüyoruz bunların paralarını.
İzledigin digiturk parası ile, gsmobile ile, gstv uyeligi ile forma parası ile.... Hepsi bizden cıkıyor...
İzledigin digiturk parası ile, gsmobile ile, gstv uyeligi ile forma parası ile.... Hepsi bizden cıkıyor...
Banlanma Tarihi
16.03.10
Sonlanma Zamanı
16.05.10
Banlanma Sebebi
Futbolcumuza hakaret "mal " demek. Butun mesajların Elano alehine olduğundan ceza 2 aya çıkarılmıştır biraz dinlen Elano yu iyi izle sonra lig bitince yorum yaparsın
Banlayan
Yunus Can DUBLEN

birazdan digeri devam ederbekliyoruz....
![]()