#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Halen bitmedimi bu tartisma??? :asd:

aynen ben de bu tarz örnek vericektim şimdi Real üzerinden, sen halletmişsin

Lass mı Ronaldo mu

Lass mı Kaka mı vsvsvs

Lass ı Ronaldodan pahalıya alırsan LASS kötü olur. Mevki farketmez. Bölgesinle alakası yok. Bunu anlayın.

EN MALİYETLİ ELANO.

Ama takımdaki ilk 5 oyuncu icinde sayamzsın değerini.

Yarın bir gün ARDA veya Caner ben takımı sırtlıyorum 2 milyon alıyorum adam birsey yapmıyor 3 alıyor ne ayak dediğinde anlarsınız

Lass ı Ronaldodan pahalıya alırsan LASS kötü olur. Mevki farketmez. Bölgesinle alakası yok. Bunu anlayın.

EN MALİYETLİ ELANO.

Yarın bir gün ARDA veya Caner ben takımı sırtlıyorum 2 milyon alıyorum adam birsey yapmıyor 3 alıyor ne ayak dediğinde anlarsınız

Sen mi ödüyosun anasını satayım. Git uyu ya.

EN MALİYETLİ ELANO.

Ya arkadaşım şu soruya cevap ver:D

47046_full-lnd.jpg

JP%20delta%20jet%20resimleri.jpg

Hangisi:)

Serdar Elanoda sana deseki "çalış seninde olur" sen ne cevap vereceksin adama.

Evet. Sen bunun farkında dğeilsin arkadaşım.

Sen ben ödüyoruz bunların paralarını.

İzledigin digiturk parası ile, gsmobile ile, gstv uyeligi ile forma parası ile.... Hepsi bizden cıkıyor...

Usta petre razısın sen dımı şimidi:)

Yav Petre oynarsa takımda dahamı ucuz oluyo İzledigin digiturk parası ile, gsmobile ile, gstv uyeligi ile forma parası

Evet. Sen bunun farkında dğeilsin arkadaşım.

Sen ben ödüyoruz bunların paralarını.

İzledigin digiturk parası ile, gsmobile ile, gstv uyeligi ile forma parası ile.... Hepsi bizden cıkıyor...

Zorla aldırmıyorlar ya. Bu kadar taraftar memnun, oyundan çıkarken eski açık gırtlağını patlatıyor "Na na na Hey hey yo Elano" diye. Sana mı kaldı adamın parası?

Banlanma Tarihi

16.03.10

Sonlanma Zamanı

16.05.10

Banlanma Sebebi

Futbolcumuza hakaret "mal " demek. Butun mesajların Elano alehine olduğundan ceza 2 aya çıkarılmıştır biraz dinlen Elano yu iyi izle sonra lig bitince yorum yaparsın ;)

Banlayan

Yunus Can DUBLEN

:asd:

fikirlerini savunduğum için değil ama doğru bulmadım cezayı...cümle içinde geçtiği şekliyle hakaret amaçlı kullanmadığı çok belli ''mal'' sözcüğünü.

Ohhh be sonunda ceza yemiş.Şükürler olsun.Yoksa yakında kendimi tutamayıp ceza yemekten korkuyordum.Oh be rahatladım.Şimdi diğerleri başlasın Elano'ya sallamaya hadi devam :)

Hiçbir şekilde bir insana "Mal" deme veya benzetme hakkına kimse sahip değildir. Elano ne bir eşya nede bir üründür. Tüm futbolcularımızın insan olduğunu unutmamak lazım. Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt