#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

fikirlerini savunduğum için değil ama doğru bulmadım cezayı...cümle içinde geçtiği şekliyle hakaret amaçlı kullanmadığı çok belli ''mal'' sözcüğünü.

Hacı arada okadar çok şey kacırdınkı o da bıberıydı yanı:)Destek deil kostek valaha...

Arkadaşın son sözleriii Son nefesınde bıle Ayhan bolumunde Elanoya sallıyo...:):(Özlicem valahi...

Hayri Bey ,

arkadaşlarda şöyle bir takıntı var. AYHAN GERİ OYNAR. AYHAN PAS YAPAMAZ.

GEL gör ki butun istatistiklerde el ustunde tutukları Elano'dan daha iyi pas yaptıgı ortada...

Bana Tugay'ı hatırlatıyor. Burdayken Tugay için de aynı yorumlar vardı. İllaki baska yere gidecek ki komsunun tavugu kaz görunecek...

Not: Sadece son 2-3 maca kadar formsuzdu ama artık forma giriyor. Formsuz olmak ayrıdır.

Mal : İnsana söylendiğinde kafasız , geri zekalı anlamına gelir.

Bilmeyenlere duyrulur.

Mal : İnsana söylendiğinde kafasız , geri zekalı anlamına gelir.

Bilmeyenlere duyrulur.

''kör öküzün kör alıcısı olur'' denir kimsenin beğenmediği birini beğenen kişi için...o kişiye öküz denmiş olmaz,lafın gelişidir....beni ilgilendirmez de,çok kişi rahatsız oldu ısrarlı tutumundan diye bir kelimeyi bahane ediyorsunuz,benim düşüncem...

''kör öküzün kör alıcısı olur'' denir kimsenin beğenmediği birini beğenen kişi için...o kişiye öküz denmiş olmaz,lafın gelişidir....beni ilgilendirmez de,çok kişi rahatsız oldu ısrarlı tutumundan diye bir kelimeyi bahane ediyorsunuz,benim düşüncem...

Sorun fikrini ısrarlı olarak belirtmesi değil.Düşün bu adamın 90 mesajı var 89'unda Elano'yu eleştirmiyor, resmen sayıyor.Online olduğu her vakit bu konuda insanları tahrik ediyor.Ortada tartışma yoksa bile tartışma çıkartıyor.

Son olarak da amacını anlamadığım bir şeyi savunuyor.Yani o kadar savunduğu şeyden uzaklaştı ki zamanla, yakında "25 bin kişi Ali Sami Yen'de Elano'ya küfretmelidir,hatta sahaya girip dövmelidir" noktasına getirmesinden korkuyordum.

kendi düşüncemi de belirteyim;ben hala net bir kanaat sahibi olamadım elano hakkında...sezon başındaki güçsüz ve vurdumduymaz hali tam bir hayal kırıklığı olmuştu,sonra toparlandı,gayet hırslı ve fedakar mücadele ediyor,ama oyun içinde çok etkin olduğu da söylenemez...tamam yanında iyi ve formda oyuncular neredeyse hiç olmadı,iyi oyuncularla birlikte görmek lazım ama tersinden bakılırsa,yanında ernst-emre b. olunca vasat bir adam da iyi görünür zaten...birde neill örneği var,yanında ve önünde çok iyi ve mevkisinin adamları olmamasına rağmen daha ilk maçtan itibaren farkını ortaya koymasını bildi,memnun olmayan tek bir GS lı yoktur sanırım...bizde geçirdiği periyottaki performansı beklentilerimin altında kalmış olsa da ben yine de umutluyum elano dan,iyi partnerlerle özlediğimiz,topu çok hızlı çeviren takımda çok daha fazla inisiyatif alan,oynadığı oyundan zevk alan,seyredenlere zevk veren bir elanoyu seyretmek nasip olur inşaallah...

Moderasyonun keyfiyet faktörü devreye girince böyle şeyler olabilir. Watchmen'i her ne kadar beğenmesem de, içinde "who watches the watchmen?" gibi bir laf vardı. Yani " 'Watchmen' adını verdikleri güvenliği sağlayan tayfayı kim gözlüyor?" minvalinde bir laf. Neyse.

kendi düşüncemi de belirteyim;ben hala net bir kanaat sahibi olamadım elano hakkında...sezon başındaki güçsüz ve vurdumduymaz hali tam bir hayal kırıklığı olmuştu,sonra toparlandı,gayet hırslı ve fedakar mücadele ediyor,ama oyun içinde çok etkin olduğu da söylenemez...tamam yanında iyi ve formda oyuncular neredeyse hiç olmadı,iyi oyuncularla birlikte görmek lazım ama tersinden bakılırsa,yanında ernst-emre b. olunca vasat bir adam da iyi görünür zaten...birde neill örneği var,yanında ve önünde çok iyi ve mevkisinin adamları olmamasına rağmen daha ilk maçtan itibaren farkını ortaya koymasını bildi,memnun olmayan tek bir GS lı yoktur sanırım...bizde geçirdiği periyottaki performansı beklentilerimin altında kalmış olsa da ben yine de umutluyum elano dan,iyi partnerlerle özlediğimiz,topu çok hızlı çeviren takımda çok daha fazla inisiyatif alan,oynadığı oyundan zevk alan,seyredenlere zevk veren bir elanoyu seyretmek nasip olur inşaallah...

Aynen bu dusuncelere sahıbım Bende İlk zamnlar Elanonun performansından mutlu deıldım Hatta elano imzalı bır arkadaşa forumda pm attım ne olucak bu elanonun halı dıye..Zaman Zaman Zaman dedı ben guvenıyorum dedı.Samıyende bır macını canlı ızleme fırsatı buldum 60 metre bır pas attı top Keitanın ayagına bır suzuluşu var o anda butun Dusuncelerım deyıstı...derhal İmzamı Elano oalrak deyştirdim saygılarımla...

Bizim sistemimize uygun değil, orta saha mücadele gücümüz düşüyo bu adam oynayınca.

En çok koşan adamların arasında olması lazım mevkisi gereğince, listede ilk 5 e bile giremiyo.

Teknolojinin gözü kör olsun :D Ulan eskiden en çok koşanlar listesi mi vardı :D o zaman nasıl ayırt ediyordunuz.Hepiniz uzman kesildiniz başımıza be :D

çoğunluk öyle hararetle savunuyorki;eşi emsali görülmemiş bir katkı sağlamış gibi...yerin dibine batırmak kadar yanlış buluyorum bu tavrı da...şu ana kadarki görünen performansı ne isminin ne maliyetinin (tüh içinde ''mal'' geçiyor,banlanırmıyım yoksa?) karşılığı değil...bilsekki oynayabileceği oyun ancak bu kadar,zararın ne kadarını kurtarsak kardır hesabıyla davranılmalı oysa...çok daha fazlasını beklemek doğal hakkımız,bunca para-ümit bağlanan,brezilya milli takımının direkt oyuncusundan...çarkın doğru dişlilerinin katılımıyla kendini bulup beklentilerimizi karşılamasını umuyorum...

Bizim sistemimize uygun değil, orta saha mücadele gücümüz düşüyo bu adam oynayınca.

En çok koşan adamların arasında olması lazım mevkisi gereğince, listede ilk 5 e bile giremiyo.

Rijkaard neden kendi sistemine uygun olmiyan bir adami aldirsinki?

Rijkaard neden kendi sistemine uygun olmiyan bir adami aldirsinki?

Bence soru sormakla hata yaptın. Bu sisteme uyma konusu da defalarca kez tartışılan bir konu. Ona göre doğrudur yanlıştır sisteme uymaz, ama tek gerçek var ki Rijkaard'ın kafasındaki sisteme uyan bir oyuncudur Elano. Bu olayın özü budur, daha da uzamasın boş yere konu, bir kez daha defalarca tartışılmış olan konuyu tartışıp boş yere burada laf yapmayalım dostlar ;)...

Elano orta sahada o kadar mücadele ediyor ama top çalamıyor Beşiktaş maçından sonra bi düşüş var sakatlığından ötürümü acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt