#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Orta saha olarak en üstün oynadığımız 2 maç sivasspor ve kasımpaşa bence ve ikisindede elano yoktu.

Elano defans yapmaya çalışıncada faul yapıyor genelde..Bunu atletico maçında sıkça gördük defans yapmasını bilemeyen adam faul yapar.Mesela arda ortada oynasa çok daha iyi top çalıyor özellikle kayarak müdahalelerinde.

Mesela iddaa edeiyorum lincoln ortada oynasa aşağı yukarı aynı mücadele eder..Mesela herha maçında çaldığı topları ve mücadelesini hatırlıyorum kesinkle fazlasını yapar.

İşte takımı yönlendirme liderlik böyle olur..İlla asist dediğimiz yok kaldıki lincoln alasını yapıyor asistin..Lincolne ceza verip takımda tutmak en iyisiydi..Sanki takımdaki diğer oyuncular çok profesyonel olsalar şuan bu kadroyla farkla lider olurudk.

https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q

Ha bide elano 10 numara değil lincoln koşmuyo geyiği yapıyorsunuz ya bakın videoda lincoln kaç kere geriden top almış pas dağıtmış..Maçta hatırladığım top çalmaları var hatta koşanlar listesini bulsam ilk 3 te olduğna eminim..

Pas yaptığıda yok.

Elano'yu sevmezsin anlarım da sırf Elano orta saha da oynuyor diye saçma sapan anekdotları ortaya atmanızı hiç anlamıyorum. Pas yapamıyor muşuz? Elano olmayınca daha mı iyi paslaşıyoruz?

Biri çıkar Elano yüzünden Arsenal'i tutuyorum der, diğeri pas yapamaz der. Bunu diyenlerde bu sitenin seçkin üyeleri olunca iş daha da komik oluyor.

Elano'yu sevmezsin anlarım da sırf Elano orta saha da oynuyor diye saçma sapan anekdotları ortaya atmanızı hiç anlamıyorum. Pas yapamıyor muşuz? Elano olmayınca daha mı iyi paslaşıyoruz?

Biri çıkar Elano yüzünden Arsenal'i tutuyorum der, diğeri pas yapamaz der. Bunu diyenlerde bu sitenin seçkin üyeleri olunca iş daha da komik oluyor.

Saçma değil serhat istatistiği vermiş %53 müş başarılı pas oranı elanonun ayhanında &67 lerde..Elano olmayınca barça gibi paslaşmıyoruz ancak elanonunda bir artısı yok..Hatta kasımpaşa maçında daha iyi oynamamız elanonun olmaması bi etken olabilir.. :p

Saçma değil serhat istatistiği vermiş %53 müş başarılı pas oranı elanonun ayhanında &67 lerde..Elano olmayınca barça gibi paslaşmıyoruz ancak elanonunda bir artısı yok..Hatta kasımpaşa maçında daha iyi oynamamız elanonun olmaması bi etken olabilir.. :p

Ayhan kısa pas yapıyor renkdaş genellikle.

Ayhan kısa pas yapıyor renkdaş genellikle.

Yapabılıyomuymuş Ayhan kısapas:)Elanoyu burda ızleyenler başka tv lerde falanmı ızlıylar maçları Full Hd falanmı ızlıyosunuz yoksa 3 boyutlu gozluklerlemı:DElano pas atamıyo dedı yaa şaka gıbı:)huhaaa

Konu Elano'dan Ayhan'a gelmesin. Formda bir Ayhan Elano kadar yetenekli bence. Sivas'a 2007-2008 sezonunda attığı golle Benfica maçında Arda'ya attığı pas sanat eseri gibiydi Ayhan'ın.

Nyse geçmişi tatrışmıyoruz şuandan konuşuyoruz;Elanoda ŞAKTARDA HARIKALAR YARATIYODU OZAMAN BUMUDUR YANI....:cool:

Elano'ya türk futbol mantığında yer yok..adam mükemmel pas yüzdesi ile oynasın Türkiye'ye gelmiş geçmiş en fazla mücadele eden rakip takıma pres yapan brezilyalı olsun..total futbol dediğimiz yapının en sağlam dişlisi olsun ama yine de yaranamasın..elanoyu eleştirenlere gülüyorum..

Halen tartisma bitmedimi. :asd:

Elano kaç maçtır harikalar yaratıyor son maçlarda düşüş içinde.

iyiki 2 maç forumsuzdu HEMEN ASALIM KESELİM ÖLEMİ TARAFTARIZ BIZ YAZIK COK YAZIK HADI SATALIM OLURMU???:mad:Destekmısınız kostekmısınız anlamadım ben..Eleşirilirde bukadar tutarsız bır adam eleştirilmez cok yazık...

Ayhan artık Hasan şaş gıbı forumu bıtmıştır neden bunu anlamak ıstemıyosun....Hala geçmişe donup duryosun...

Ayhan artık Hasan şaş gıbı forumu bıtmıştır neden bunu anlamak ıstemıyosun....Hala geçmişe donup duryosun...

Neden bitsin ki ? Ayhan'da yetenek varmı var yavaş yavaşda form tutuyor daha ne istiyorsunuz ki bu adamdan Elano ile Ayhan uçurur orta sahayı.

Ha bide elano 10 numara değil lincoln koşmuyo geyiği yapıyorsunuz ya bakın videoda lincoln kaç kere geriden top almış pas dağıtmış..Maçta hatırladığım top çalmaları var hatta koşanlar listesini bulsam ilk 3 te olduğna eminim..

geriden gelip top almışmış. asşlkajglasmdölqweqwdas. Kademe yapabiliyormuymuş Lincoln? Artı konu içinde uyarıyorum, bir daha bu başlığa Lincoln videoları koyupta insanları tahrik etmeyin.

5. Forumumuzda provokasyon yasaktır. Forum içi tartışmalarda kışkırtıcı mesajlar atan üyelerimize 1 haftadan başlayan sürelerde Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Provokasyonla ne alakasi var la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt