#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano oyunu çift yönlü oynamaya çalışıyor mu ? Pas tekniği süper mi ? Topu ayağından hızlı çıkarıyor mu ? Orta sahanın ortasında yani sistem için uygun bir isim mi ?

Sonuna kadar evet.

O zaman sorun yok, bu adam tam bizim sistem için biçilmiş kaftan birisi ;).

iyi anladım demek biz orta sahayı domine ediyoruz ,teşekkür elano,teşekkür elano..

Varya öyle bir mesajda 3-4 sayfa geriye git bulursun sanırsam :D

o zaman elanoyu tebrik etmek lazım. sanırım 20 den fazla maçta oynadı ve toplamda 3 asist. gerçekten lincolnden farklıyım tek benzer yanımız brezilyalı olmamız diyordu. Ben de ne gülmüştüm. Adi lincoln gitti bak bu adam bize lincolnu unutturacak diye.

ondan bir hagi hatta hatta bir lincoln olmasını beklemedi kimse ilk haftalarda. Takıma alışmam lazım dedi biraz sabır dedi. Biz de sabrettik. Ama sabır taşı çatladı be arkadaş.kaldı 8 hafta. Bazı iyi maçlar çıkardığını görmesem daha az kızacağım ama belli istese daha iyisini de yapabiliyor. Hangi Adnan gelirse haftaya yönetime lütfen bir daha bu takıma brezilyalı topçu almayın efendimLÜTFEN

saygılar :)

Elano bu takımın en kaliteli ortasahasıdır !!! sorun elanoya ayak uydurmayan ortasaha oyuncularıdır. Transfer döneminde ortasahaya en az elano kadar yetenekli oyuncular aldığımızda elano 3 sınıf birden atlar !!!

Bi daha bu takıma brezilyalı almayın demek herhalde eski brezilyalıların hepsi dandik demek değil mi?

Bir daha almayın dedim. Bol bol kitap okumayı tavsiye ederim.

Tavsiyen için teşekkürler belki yanlış anladım ama görüşüne katılmıyorum. Ayrıca her Brezilyalı aynı değildir. Uyum süreci olsun, karakter olsun. O yüzden 2-3 tane Brezilyalı topçudan yola çıkarak bu genelleme yapmayı doğru bulmuyorum. Ayrıca bende sana bol bol mantık ve felsefe konularına kafa yormanı tavsiye ederim.

Elano bu takımın en kaliteli ortasahasıdır !!! sorun elanoya ayak uydurmayan ortasaha oyuncularıdır. Transfer döneminde ortasahaya en az elano kadar yetenekli oyuncular aldığımızda elano 3 sınıf birden atlar !!!

hımm doğru , 3 asistle oynuyormuş bence bu gayet yeterli..

Tavsiyen için teşekkürler belki yanlış anladım ama görüşüne katılmıyorum. Ayrıca her Brezilyalı aynı değildir. Uyum süreci olsun, karakter olsun. O yüzden 2-3 tane Brezilyalı topçudan yola çıkarak bu genelleme yapmayı doğru bulmuyorum. Ayrıca bende sana bol bol mantık ve felsefe konularına kafa yormanı tavsiye ederim.

Peki tavsiyen için tşk.

Maçta sorumluluk alması lazım böyle giderse sene sonunda satarsak şaşırmam

Ne satmasından ne göndermesinden ne 3-5'inden bahsediyorsunuz ciddi olamazsınız.

Satılmaması skandal olur. 3'e, 5'e bakmadan satılması gerek. Yılda 3 milyon € alan bir adamın bizi her kulvarda taşıması gerekir.

Renktaş sen çok iyi futbolcusun ve brezilya milla takımında oynuyorsun. Galatasaray'da ise hiç iyi oynamıyorsun !!! yanındaki adamlar senin futbol dilinden anlamıyor yada kapasiteleri bu kadar. Bi taraflarını yırtıyorsun yararlı olmak için çırpınıyorsun ama bi fayda etmiyor çünkü yanındaki adamlar sana ayak uyduramıyor. Bunun üstüne suçluymuş gibi teknik direktörün seni nerdeyse her maç dk 60'larda seni oyundan çıkarıyor ve sen yine pes etmiyorsun her maç yanında oynayan arkadaşların kapasitesine rağmen elinden geleni yapıyorsun !!! Peki sen napardın bu durumda söylermisin ???

Bugün net olarak gördüm ki Elano çiktiktan sonra takim çok daha iyi oynadi, az da olsa atak gelistirdi.

Maçta sorumluluk alması lazım böyle giderse sene sonunda satarsak şaşırmam

Renkdaşım sorumluluk hususunda sana bende katılıyorum.Ama Elano'nun ölüsü -bu sene çok maçta gördük- diğer orta saha futbolcularından 10 gömlek üstündür en az.

Biliyorum seneye görmek isteyeceğimiz Elano'yu göreceğiz.

Ama bu seneki perfonmasıyla 8 milyon Euro'luk futbolcu değil!

Bugün net olarak gördüm ki Elano çiktiktan sonra takim çok daha iyi oynadi, az da olsa atak gelistirdi.

iyi görememişsin işte elano çıkınca 4-4-2 ye döndük ondan iyi oynadık,lanet yabancı sınırı olmasa ve elano ile 4-4-2 ye devam etseydik vallahi gol de atardık iddia ediyorum

Elano cikinca nasil iyi oynadik diyebiliyorsunuz yahu, ortada forvetlerimize top aticak adam bulamaz olduk Elano cikinca.

Son 15 dakika dogal olarak baski kurduk azcik, bu baskiyi 1 farkla son 10-15 d. giren takim herzaman yiyor, cunku skoru korumak icin geriye cekiliyor millet. Yani bu son d. da gelen baski sizi yaniltmasin. Ikinci yari en cok gol ihtiacimiz oldugu 50-70 dakkalarda cok kötüydük. Adam gibi orta sahamiz olsaydi, bu ofans oyuncularla eze eze golü bulurduk ama iste ortasahamiz berbat, birde Elano cikinca olay bitti.

Bu arada Elano 2 mactir sol icte oyniyor ama bence orda pek verimli olamiyor. Sag tarafa gecmeli kanimca, Barisin yerine, sol tarafa da Ayhan olmali artik su kalan 8 macta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt