#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

1. Cok kotu oynadi, hatta oynamadi. (ilk 5 dakika disinda)

2. Bir daha bu adam orta saha he sacmaligini duymak istemiyorum, bal gibi Lincoln pozisyonunda oynadi ve inanilmaz vasatti. Evet LINCOLN dedim, biraz Lincoln gibi olsun da iki top yapsin, bir gole katkisi olsun arkadasin lutfen.

Dün akşam Rijkaard benim bildiğim Rijkaard olsaydı,devre arası Elanoyu çekerdi kızağa ve sahaya Emre Çolağı sürerdi,ama nerdeeeee..çünkü Rijkaard uçmuş bizimle değil.

Seneye Elano çok daha iyi olacak beyler görürsünüz

Her nekadar bende dahil kabul etmek istemesekte bu sene buyuk bir fiyasko gibi duruyor.en mantıklısı dünya kupasından sonra satmak.yada yanına essien gerard gibilerini almak.2 maçtır cok şey bekliyordum arda nın yokluğunda ama keşke arda olsaydı da o oynamasaydı

1. Cok kotu oynadi, hatta oynamadi. (ilk 5 dakika disinda)

2. Bir daha bu adam orta saha he sacmaligini duymak istemiyorum, bal gibi Lincoln pozisyonunda oynadi ve inanilmaz vasatti. Evet LINCOLN dedim, biraz Lincoln gibi olsun da iki top yapsin, bir gole katkisi olsun arkadasin lutfen.

evt z.çtı batırdı ne yapalım ama xavi,pirlo larımız yok mevcut en iyi orta saha oyuncumuz ondan daha iyilerini alırsan gitsin ama imkansız gibi duruyo bu,ben destekliyorum kalsın yanına adam gibi orta saha alırsın o zaman kötü oynar gönder

Bu transfer fiyaskodur ve balondur.Brazilya Milli takımındaki oyununun yüzdeyirmibeşini oynasa bizi uçurur.Ama oynayamıyor yada oynamak istemiyor,bu transfer tutmadı boşuna uğraşmayalım tez elden çıkarmalıyız.

istediğimiz , beklediğimiz gibi oynayamıyor.. arda yok takımı elano yöneticek saha içinde dediler , kendisini bile yönetemedi. :o

elano umarım dünya kupasına girer ve iyi oynarda satarız. arkadaşlar lamı cimi yok iyi oyuncu olabilir ama tutmadı bizde işte. 1 sene oldu yani ne yaptığı belli değil. yok yani aşı tutmadı.

Her ne kadar "hücum varyasyonları yapamıyor, oyunda insiyatifi eline alamıyor" şeklinde Elano'yu her eleştirdiğimizde "ondan klasik bir 10 numara performansı beklemeyin, o öyle bir oyuncu değil" diye savunulsada, Arda'nın olmadığı maçlarda futbol kamuoyu tarafından "onun yokluğunda bu yükü Elano çekecek" denilerek bu yöndeki beklentilerinde ne olduğunu ifade ediyorlarlar aslında. Evet bende bir taraftar olarak bunu bekliyorum Elano'dan. Takım savunmasına katkısı olmasın, çok koşmasın zararı yok. Yeter ki oyunda insiyatifi eline alsın ve oyuna hükmetsin.

evet umarım dünya kupasında düzgün oynar da bir alıcı bulur satarız adamı. uymadı kardeşim bize, lige uyum sağlayamadı adam, zorlamanın anlamı yok

Ah be Elano tek suçun "Sağına bakıp soluna pas atmamandır"

Elano'nun Trabzon macinda girdigi ve yarattigi pozisyonlardan bir video hazirladim, upload edebilirsem koyarim buraya. :D

Satılmaması gereken bir oyuncu Brezilya'da iyi oynuyor diyorlar abi adam Brezilya'da pas atınca attığı adam Elano'nun ne yapacağını seziyor pozisyon alıyor burda Elano atıyor teknik kapasitesi düşük oyuncularımız top yanlarından geçerken o pası görüyor ve son anda hamle yapıp topu alamıyor bu kadar basit. 10 numara tarzında oynayan bir oyuncu da değil kendisi zaten Lincoln le fln kıyaslamamak lazım neden forvet arkası gibi oynadığını anlamadım zaten bu takımın kadrosu

Jo (baroş)

arda keita

Gio

elano sarp(topal) şeklinde olmalıdır hatta abartılıp Neill sarpın ya da topalın yerine geçip defans servet emre ikilisinden oluşabilir denenmelidir.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama elano geldikten sonra izlediğim maçlar var brezilya milli takımında tamam duran toptan 2 asist yaptı ingiltede nilmara verdiği pasta güzeldi fakat oyun içinde yine yoktu vasattı.Yani yine bildiğimiz elano.

Çok büyük hayal kırıklığı oldu herkes için o kadar geldiğinide övdüğümüz sevdiğimiz adamın bu kadar oynaması sizi tatmin ediyorsa orasına karışamam ama beni etmiyor.

Dünkü maçta Elano çıktıktan sonra takımın ortsahasının oyundan nasıl düştüğünü göremiyor musunuz? İlk 5 dk da maçı kopartacak paslar attı. Bir oyuncu maç içinde 20 tane arapası atamaz. PES oynuyorsun sanki.

Dünkü maçta Elano çıktıktan sonra takımın ortsahasının oyundan nasıl düştüğünü göremiyor musunuz? İlk 5 dk da maçı kopartacak paslar attı. Bir oyuncu maç içinde 20 tane arapası atamaz. PES oynuyorsun sanki.

Değişen hiçbişey olmadı aslında.2.yarı kaleye gidemedik zaten.Ayrıca attığı arapaslarını toplasan 10 etmez ikisi bu maça denk geldi.

Bütün suç Elanoda niye ara pası atıyorsunki arkadaş vur kaleye önün boş. Niye takımın bir parçası olma çabasındasın, niye sağına bakıp soluna pas atmıyorsun, niye defansına yardım etmeye çalışıyorsun, niye tribünlere oynamaya çalışmıyorsun. Haklısınız bütün suç Elanoda.

Satsınlar satsınlar.Bizim gibi takıma bizim gibi taraftara çok bu adam zaten.Daha ne oynadığını,ne yapmak istediğini,nasıl verimli olabileceğini bile bilmiyoruz ki.Adam defansif oynar niye iki ara pası atmıyor dersiniz,ofansif oynar iki pastan başka birşey yapmadı dersiniz.İkisini birden yapar yine suçlu bu adam olur.Satılsın anasını satayım.Xavi-Iniesta-Toure sırada bekliyor.Dünyada yüzlerce çift yönlü oyuncu var zaten.En önemli özelliği takımı paslarıyla hücuma çıkarmak olan adamın yanına Barış ve Mustafa'yı koy sonra yine bu adam suçlu olsun.Hem de elinden gelenin en iyisini vermesine rağmen...İşini yapacak doğru düzgün ortamı olmadan yaptığı işlere rağmen satılsın bu adam.Inter alsın koysun Sneijder'in,Cambiasso'nun yanına biz de ağlarız sonra burdan,niye yolladık diye.Sen iki tane pas yapama sonra dön bu adama bok at.Ne ala dünya ulan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt