#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Asli görevi pas atmak ve takımı atağa kaldırmak olan adamı %48 pas ortalaması ile oynadığı halde hala suçu sarp ile barışa atarak aklamaya çalışmanızı dehşetle izliyorum. Ya Barış mı Sarp mı suçlu aldığı topların yarısından fazlasını kaybetmesinde. Bırakın allah aşkına neyi savunuyorsunuz.

İllaki bir yabancı çıkması gerekiyorsa ve o saaten sonra risk alıyorsan zaten, çıkarırsın Leo Franco'yu alırsın yerli kaleciyi, açarsın kontenjanı. Sonra Sarp'ı mı çıkarırsın da alırsın Baros'u, yoksa Barışı mı, o senin keyfine kalmış. Dünkü maçta herkes çıkar da, Elano çıkmazdı.

Asli görevi pas atmak ve takımı atağa kaldırmak olan adamı %48 pas ortalaması ile oynadığı halde hala suçu sarp ile barışa atarak aklamaya çalışmanızı dehşetle izliyorum. Ya Barış mı Sarp mı suçlu aldığı topların yarısından fazlasını kaybetmesinde. Bırakın allah aşkına neyi savunuyorsunuz.

Saçmalık işte..Eminim barışın çok daha isabetli yüzdesi vardır.

Nerede %48 le oynadığı yazıyor. Hem o % ile oynaması gayet normal. Sağından alıp soluna vermiyor ara pası atıyor adam. Her attığı arapası başarı ile sonuçlanan bir futbolcu var mı? PES te başarıyorsunuzdur o ayrı.

Elano ve keita yalnış transferler.yalnış değil sadece gereksiz.oraya hamit ve aurelio gelseydi cok daha iyi oynardık.bizim ihtiyacımız olan oyuncular onlardı.bukadar cok yıldız aynı bölgede yıldız oyuncu olmaz.

Yanında oynayan Barış adamı futboldan soğutur,Elano kimlerle oynamış hakaret bence bu.Musafada bitik,resmen 4-1-3 oynadık dün...

Nerede %48 le oynadığı yazıyor. Hem o % ile oynaması gayet normal. Sağından alıp soluna vermiyor ara pası atıyor adam. Her attığı arapası başarı ile sonuçlanan bir futbolcu var mı? PES te başarıyorsunuzdur o ayrı.

Bırak hocam bırak kime laf anlatmaya çalışıyorsun ki?Yanındakilerle paslaşamayınca dikine oynuyor doğal olarak pas yüzdesi düşüyor.Ama bunu anlayamayacak kadar kin bürümüş gözlerini.Dediğim gibi gitsin bu takımdan.Inter istiyormuş bize gelmeden önce.Sneijder ile oynasınlar yanyana.Rahat rahat izlerim yahu.Buradaki gibi garip garip eleştiriler okuyup da sinirim bozulmaz en azından.

pas var, bi de pas var. Gs ortasahasında uzun top yapan, ileri oynayan tek oyuncu Elano, 2 metre sağındaki adamla al gülüm ver gülüm oynayıp istatistik manyağı olsan ne yazar.

Elano iyi değildi o ayrı ama böyle abuk sabuk istatistiklere de fazla güvenmemek gerek. Adam % 48 le oynadı(mış) ama 2 tane derinlemesine güzel pası var, o pozisyonlar gol olsa, ne pas attı olcak. kısaca böyle istatistiklere çok kafa yormamakta fayda var, bilgisayar oyunu değil bu

Aldığı topların kaçını ara pas olarak attı Sanki elano her aldığı topla hücuma çıkartıyor takımı. ya verdiği pas 1-2 dir. Ama ayağına gelşen topların yarısı ezilmiş heba olmuş. Zaten %48 ile ara pas oynasa canım yanmayacak. Sizin gibilerin hala elanonun ara pası atmasını umduğumu görüp, elanonun oyunda attığıo ara pasların sayısını az görünce sinirleniyorum. %48 ile hücuma çıksaydık mükemmel olurdu. ama elanonun ileriye taşıdığı ve atak başlattığı top ile oynama %10 un altındadır dünkü maçta bence

Birisi elanonun kaç kere topu hücum oyuncularına kaç kere yanındaki ve defanstaki oyunculara taşıdığını gösteren bir istatistik verebilirse sanırım tartışma inşallah uzamaz. Olumlu kullandığı top %48. Peki bu %48in kaçını ileri taşımış elano. Yani Toplam attığı pasların %kaçı atak olmuş.

Ali kardeş sen kafadan mı hesaplıyorsun bu yüzdeleri.

ya arkadaşım top eziyor diyorsun da, mustafa toptan kaçarsa, barış kendini boşa çıkarmazsa, vs şapkadan tavşan çıkarcak hali yok ya

Arkadaşlar Elano'yu savunmak uğruna komik durumlara düşmeyin. Ne diyorduk hepimiz bu adam xavi "tarzı" bir adam. Bu tarz adamların en büyük özelliği top kaybetmemeleri. Xavi basit top kaybı dediğimiz olayı senede 6-7 kez yapıyor. Çoğu maçı top kaybetmeden bitiriyor. O da riskli oynuyor. Ama pas yüzdesi %80-90 larda. Ben demiyorum ki öyle oynasın. Ama en azından ona yakın oynamalı. Madem ki tarzı bu, ona göre oynasın. Bakın basit top kaybı yapıyor. Çok sayıda yapıyor. Hem pas hatası hem de çaldırma şeklinde. Bu tarz bir oyuncu bu işleri yapmaz. En kötü ihtimalle faul alır. Topu riskli oynamak iyidir hoştur ama bile bile lades yapıp topu rakibe vereceğine sol bekine dönmesini yeğlerim. Elano'da bir algı sorunu var herkesin.

Valla bi kaç sayfa önce birisi vermiş yüzdeyi Elanonun %48 ile oynadığını. Ben ona nazaran söylüyorum

Sen böyle her söylenene inanır mısın? Sana tavsiyem kendi fikirlerin olsun. Başkalarını boşver o kişiler art niyetli oldukları için bu şekilde sallıyorlar.

Tam önündeydi jo içerdede 4 kişi vardı.

%100 felan değil o ppozisyon top ayağına gelince pres yeid zaten elanoda atamazdı merak etme.. :cool:

Sen uzay ligini takip ediyorsun galiba. Ne pressi ya. Kale önü kapalışmış üçüde arka arkaya diziliydi dümdüz vurdu topa. Elano niye karşıtıyorsun burada. Art niyetlisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt