#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

baliçide real madrid aldı.

Yahu somut şeyler somut..

Bana deyin adam m.city sırtladı oyunuyla kilit adamlarından biriydi tamam diyelim.

Az önce baktım 1 tane 90* dk maçı yok cityde sürekli oyundan çıkmış orta sahada oynayan adam sizi tabirinizle 'box to box'' niye her maç 50-70 te oyundan çıksın..

Klebersonda manuda oynuyordu halada milli takımda oynuyor guiza ispanya milli takımındaydı düne kadar bunlar ne anlam ifade ediyor?

Total futbolun gereklilikleri Elano'nun yanına iyi bir isim konularak gerçekleşmez. Eğer biz total futbolun gerekliliklerinden olan takım savunmasını iyi bir şekilde yapabilsek zaten Elano bu şekilde konuşulmayacak. Total futbol oynadığımızda yok ayrıca. Sezon başında zaman zaman iyi örneklerini gösterebildik, ancak o zaman da Elano takımda kendine yer bulamamıştı. Elano'yu düzenli forma giydiği süre içinde total futbol gereklilikleri içinde değerlendirmemek lazım. Teknik ekibin bu adamdan beklediği şey defansif iyi iş çıkarması, geride kalması ve geride buluştuğu topları uzun pasla hücum oyuncularına aktarmak. Elano'dan uzun bir süredir beklenen oyunun bu olduğu çok açıktır. Elano'nun yanına ya da arkasına de Jong'u eklerseniz fark yaratır, Elano'yu da az da olsa rahatlatır, ancak sorunu çözemez. Çünkü bizim takım savunmasında ciddi sorunumuz var. Bu sorun çok pasa dayalı oyun anlayışında da mevcuttu, şimdi uygulanan oyun anlayışında da mevcut.

Herşey tamamda buradan eminmisin :allaalla6vr: Sneijder şuan Dünyanın en iyi 10 orta saha oyuncusundan biridir bana göre ve birçok kesime göre 1. tercih Elano 2. tercih Sneijder garip geldi bana

Evet doğru bu İnter Sneijder'den önce Elano'yu istedi

Elano is a very proven player, and has excelent ball skills. If we play something like this next season I would be very happy.

Abiatti

Antonini Silva Nesta Zambrotta

Gattuso Pirlo

Elano

Pato Boriello Ronaldinho​

ALE! ALE! ALE! MILAN ALE! Forza Lotta Vincere, Non Ti Lascremo Mai

-Fossa dei Leoni- still lives in my eyes

milantildeath wrote:

Elano is a very proven player, and has excelent ball skills. If we play something like this next season I would be very happy.

Abiatti

Antonini Silva Nesta Zambrotta

Gattuso Pirlo

Elano

i think that leonardo want's to play with two defensive midfielders...i think i heard that in some interview or something---my perfect squad is

Abbiati

De Silvestri Nesta Silva Jankulovski

Flamini Gattuso

Pirlo

Subs

Dida

Antonini

Bonera

Ambrosini

Elano

Inzaghi

Zambrotta

I don't know if we should play zambrotta

Gurur duyuyorum Haldun Üstünel ile.

baliçide real madrid aldı.

Yahu somut şeyler somut..

Bana deyin adam m.city sırtladı oyunuyla kilit adamlarından biriydi tamam diyelim.

Az önce baktım 1 tane 90* dk maçı yok cityde sürekli oyundan çıkmış orta sahada oynayan adam sizi tabirinizle 'box to box'' niye her maç 50-70 te oyundan çıksın..

Klebersonda manuda oynuyordu halada milli takımda oynuyor guiza ispanya milli takımındaydı düne kadar bunlar ne anlam ifade ediyor?

Tamam. :o

Elano her maçta en kötü oynayan oyuncu mu? Neden bu kadar eleştiriliyor? :o

10 milyon lan olum kımlerı alırız 10 mılyona bız:)

Yemisim parayi sanki para sorunumuz var, adam bizi Avrupa'da gelecek sene ileriye tasiyacak. Bu adamin futbol dilinden anlayan 1 adam daha aldikmi beraber cosacaklar. Eger o zamanda bib.k olmazsa göndeririz ama Elano kalitesinde bir adam en az 1 sene daha sabir hakediyor bence, kendisini kanitlamak icin.

Elano gitsin ben formayı hediye ederim.. :o

Bence sen git ben sana forma hediye edem. :o

Jo da öyle o zaman. Bonservisi 18 milyon €. En çok katkı vermesi gerken oyuncu senin mantığına göre. Niye öyle değil?

Olabilir git eleştir o zaman. :o

Yalnız arada fark var elano bizim oyuncumuz jo değil.

Jo ya o kadar fiyatı versek şuan joyu eleştirirdim emin ol.

Ben Galatasarayın iyiliğini düşünüyorum elanoyu beğenmekle 4.cülüğü kabullenmek aynı şey seneyede kalırsa aynısı olur.Bu ihanettir Galatasaraya.Ama sene sonu gideciğine inanıyorum.

Milletin aldığı parayı sorgulamak kimsenin haddi değil. Elano'dan çok daha fazla para alan adamlar var takımda. Gidin onları eleştirin o zaman. Bu başlığında suyunu çıkarmayın. Şu başlığa giren mantıklı ve yapıcı eleştiriler görmek istiyor.

Olabilir git eleştir o zaman. :o

Yalnız arada fark var elano bizim oyuncumuz jo değil.

Jo ya o kadar fiyatı versek şuan joyu eleştirirdim emin ol.

Ben Galatasarayın iyiliğini düşünüyorum elanoyu beğenmekle 4.cülüğü kabullenmek aynı şey seneyede kalırsa aynısı olur.Bu ihanettir Galatasaraya.Ama sene sonu gideciğine inanıyorum.

4-3-3 ü ciddi ciddi oturtmayı düşünüyorsak elano yu göndermezler

Şunu anlayın Oyuncu kalıteli diye tutacak diye birşey yok Kleberson Beşiktaş´a gelirken Manu´da oynuyordu , Brezilya milli takımında banko oynuyordu Sonuç ? Bekleneni verdi mi ? Hayır . Elano´nunda kalıtesi var elbet ama tutmadı işte olmadı

Onur´unda anlatmak istediği bu sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt