#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Evet istatistik yollayan arkadas iyi incelesin.

ELANO SUPER LIG MACLARI

3 GOL 0 ASIST.

Xavi gerrard vs. 5-6 asisti var demiştin , ben bakmadım.

Sen oynasan 1 asist yapardın herhalde....

Durarak top oynadıgımız surece kımı koyarsan koy hiçbirşey deyişmez takımda arkadaşlar.Kimse koşu yapmıyo boşa cıkaramıyo kendını bırazda bundan bahsedin yavv:confused:

Ben bu sezon Elano'dan umudumu kestim açıkcası. Kalitesini tartışmam ama bu sezon bilmiyorum istediğim gibi oynamıyor . Hep eleştirenlere kızdım ama bazen Elanoya bende çok kızıyorum maç esnasında. Elano daha aktif rol almalı bence daha çok topla oynamalı son 2-3 maçtır top kontrol bile yapamıyor hale geldi Elano kendini düzeltmeli.

ELANO SUPER LIG MACLARI

3 GOL 0 ASIST.

Yatıyor dediğin maçlarda takım savunmasına çok şeyler vermiştir. Sen ondan sürekli hücumda birşeyler yapmasını bekliyorsun. F.Rijkaard böyle düşünmüyor. Elinde Arda, Gio, Kewell, Keita, Emre hatta Caner varken Elano'dan forvete yakın oynamasını istemiyor. Ondan istediği "savunma ve pres gücün var. İyi de top kullanıyorsun seni daha defansif oynatayim. Pas tekniğinde var her iki açığımızıda az çok kapatırsın." budur. Bunu yaptırabileceği yetenekte başka oyuncusu yok elinde. İyi oynadığı maçları göstermişsin. O maçlarda daha serbest oynamıştır. En azından özgürlük verilmiştir kendisine. Neden? Çünkü ileride eksikler vardır, Jo yoktur, Nonda gönderilmiştir, Kewell - Baros sakattır, Arda zorunluluktan forvet oynuyordur vs vs.. gibi.

Daha net anlamışsındır beni ve benim gibi düşünenleri belki.

Neden bu mesajı okumayı denemiyorsun? Belki kabul edersin bazı şeyleri?

ELANO SUPER LIG MACLARI

3 GOL 0 ASIST.

Durarak top oynadıgımız surece kımı koyarsan koy hiçbirşey deyişmez takımda arkadaşlar.Kimse koşu yapmıyo,boşa cıkaramıyo kendını;bırazda bundan bahsedin yavv....:rolleyes::cool:

hah işte ısrarla söylediğim tablo. ama tabi ayhan ve topal yerine iyi adam olcak ki elano arkayı düşünmeden, orada kalmadan rahat top çıkarabilecek.

bende diyorumki arkasında çok sağlam 2 adam olacaksa alex gibi hem pas trafiğini de sağlayacak (kanattan bindiren oyuncuya en çabuk şekilde ve etkili pas atmada futbolcu tanımam üzerine) hemde dripling-çalım-şut-frikik-asist yani hücum anlamında herşeyi yapabilecek bir adam daha iyi olmaz mı?...daha öncede sormuştum ''alex,elano nun yaptığı neyi yapamaz?'' diye...ki benim tercihim o tip bir oyuncu olmaz,çok yönlü 3 se 3,4 se 4 tane oyuncudur orta saha için gerekli olan,günün futbolu böyle oynanıyor,üst düzey takımlar için geçerli bu dediğim...

Kayseri maçında forvet arkası oynadı, bu sefer de "adamın yeri orası değil" dendi.

Ben zaten m.sarpla m.topal oynarken elano nasıl 'defansif oynuyor' orayı anlamadım.

Bu adamı eleştirince 10 numara mı diyorlar orta sahada oynayayıncada mevkisi burası değil oluyor.

Neden bu mesajı okumayı denemiyorsun? Belki kabul edersin bazı şeyleri?

Okudum ve kayda değer birşey görmedim arkadasım. Savunma filan yaptıgı yok. ELin gökhan gönülü bile 4-5 defa calımladı gecti, keza alanzinho. Gölge gibi duruyor , müdahelesinde topu direkt alabildigini goremiyorum hic. Yerde yuvarlanırken goruyorum en son.

Tabi ki takım olarak sorunlar var ama elanonun kisisel sorunu daha cok.

Neil kadar oynayabilse, takımda sırıtmazdı. Kimse de tepki gostermezdi.

Savunma yönüde zayıf Elano'nun bizde devamlı hücuma çıkmasını istemiyoruz ama savunma yaparkende daha etkili olmalı gerektiğinde tekmeye kafa sokmalı.

Üsttekiler ile bizim üsttekileri kıyasla bakalım.

AYrıca elanonun LİGDE ASISTI YOK. 1 ASISTI BILE YOK LIGDE.

üstekileri kıyaslasam ne değişecek ki.

iniesta,xavi senin bizim üstteki takımlardan daha iyi dediğin(ki iyiler) takımlarla oynuyo

elano,colman vb bizim üstteki takımlarla oynuo.

en iyiler en iyilerle

iyiler de iyilerle

herkes kendi klasında oluyo dolayısıyla senin dediğine göre

barca ve madridle galatasaray-fb mi kıyaslıcaz şimdi burda.

Uefa'da 2 gol 4 asist

Türkiye Kupasinda 1 gol 2 asist

Lig'de 3 gol 0 asist

Ben zaten m.sarpla m.topal oynarken elano nasıl 'defansif oynuyor' orayı anlamadım.

Bu adamı eleştirince 10 numara mı diyorlar orta sahada oynayayıncada mevkisi burası değil oluyor.

:) Aynen.

Orta sahada oynayamıyor. Bu adam forvet arkası.

Forvet arkasında oynayamıyor bu adam defansif orta saha

Defansif orta sahada oynayamıyor bu adamın bolgesi değil.

Hic bir yerde oynayamıyor bu sefer yanındakiler kötü de ondan...

Ya bu takım sezon basında elano yokken takır takır oynamıyor muydu? M.sarp en iyilerinden biri değil miydi?

ERNST FINK COLMAN ın yanında xavi mi var?

Bahane, kendini aldatmacası taraftarın...

Yukarda arkadasın biri dogruyu yazmıs, önce eleştirenlere ben de kızıyordum artık ben de eleştiriyorum diye... Olay bu. gerçeği görmek..

Okudum ve kayda değer birşey görmedim arkadasım. Savunma filan yaptıgı yok. ELin gökhan gönülü bile 4-5 defa calımladı gecti, keza alanzinho. Gölge gibi duruyor , müdahelesinde topu direkt alabildigini goremiyorum hic. Yerde yuvarlanırken goruyorum en son.

Tabi ki takım olarak sorunlar var ama elanonun kisisel sorunu daha cok.

Neil kadar oynayabilse, takımda sırıtmazdı. Kimse de tepki gostermezdi.

Savunma, adamın ayağına dalıp topu söküp almakmıdır sadece? Pres savunma değilmidir? Topun arkasına geçip alan daraltmak savunma değilmidir? Bana bunların cevabını verebilirmisin?

Uefa'da 2 gol 4 asist

Türkiye Kupasinda 1 gol 2 asist

Lig'de 3 gol 0 asist

Evet olay bu.

Ligdeki katkısı komik. Sadece komik. Gollerin de 2 si penaltıdan sanırım.

Not:

Uefada dandik takımlara gol atmıs asist yapmıs. O mu seviyesi?

Pana macındaki golunu de gorduk. Bos kaleye ve defansa carpan bi gol.

Savunma, adamın ayağına dalıp topu söküp almakmıdır sadece? Pres savunma değilmidir? Topun arkasına geçip alan daraltmak savunma değilmidir? Bana bunların cevabını verebilirmisin?

Doğru söylüyorsunda maçtada şöyle birkaç tane top çalsın Elano.

Evet olay bu.

Ligdeki katkısı komik. Sadece komik. Gollerin de 2 si penaltıdan sanırım.

Not:

Uefada dandik takımlara gol atmıs asist yapmıs. O mu seviyesi?

Pana macındaki golunu de gorduk. Bos kaleye ve defansa carpan bi gol.

Durarak top oynadıgımız surece kımı koyarsan koy hiçbirşey deyişmez takımda arkadaşlar.Kimse koşu yapmıyo boşa cıkaramıyo kendını,bırazda bundan bahsedin yavv:confused:

O zaman Xavi her maç kötü oynadığından bu istatistikleri yapıyor ha ? Gerrard'da öyle o zaman ?

Bu adamlar dünyanın en iyi oynayan orta sahaları. En iyi oynadıkları zaman bu istatistik var adamlarda.

Ayrıca ısrarla söylüyoruz ama hala İŞİNE GELMEYEN konularda cevaplar yazmıyorsun. Çünkü YAZAMIYORSUN, yazacak cevabın yok. Böyle devam ettiğin sürece seni kimse takmaz bu forumda.

Tabii ki doğru söyledin. Alex'te Hagi'den iyi zaten :) .

peki xavi-gerard ın ve elano nun kaç top çaldığı konusunda bir fikrin var mı?...hani defansif oynamak zorunda kalıyor da o açıdan soruyorum nacizane!

Doğru söylüyorsunda maçtada şöyle birkaç tane top çalsın Elano.

Fenerbahçe maçının ilk dakikasında Gökhan'a hata yaptıran da Elano'ydu Sturm Graz maçında topu rakipten kapıp Baros'a asisti yapanda. Savunma yapabiliyor demekki.

Savunma adamın dengesini bozabilmektir.

Sen mudahale edip de adam hic mudahele yok gibi ilerliyorsa o savunmanın anlamı yoktur.

Topu alamasan bile admaın ilerlemesini durdurabilirsin etkilersin ... Ama yok... Üstteki sorularıma sen cevap ver.

Ayrıca.

Yanında 2 iyi adam olsa belki ayhan da yıllardır çok daha üst düzey oynayacaktı. Ona neden boyle demediniz? Veya barısa?

-----

Orta sahada oynayamıyor. Bu adam forvet arkası.

Forvet arkasında oynayamıyor bu adam defansif orta saha

Defansif orta sahada oynayamıyor bu adamın bolgesi değil.

Hic bir yerde oynayamıyor bu sefer yanındakiler kötü de ondan...

Ya bu takım sezon basında elano yokken takır takır oynamıyor muydu? M.sarp en iyilerinden biri değil miydi?

ERNST FINK COLMAN ın yanında xavi mi var?

Bahane, kendini aldatmacası taraftarın...

Yukarda arkadasın biri dogruyu yazmıs, önce eleştirenlere ben de kızıyordum artık ben de eleştiriyorum diye... Olay bu. gerçeği görmek..

Neyi daraltıyor yahu kafa mı buluyonuz?Kör müyüz biz?

Elanonun yanında adamlar çok rahat geçiyor hele trabzon maçında pas pas oldu kaç kere yere düştü.

Pres mesela colmanın yaptığıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt