#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Savunma adamın dengesini bozabilmektir.

Sen mudahale edip de adam hic mudahele yok gibi ilerliyorsa o savunmanın anlamı yoktur.

Topu alamasan bile admaın ilerlemesini durdurabilirsin etkilersin ... Ama yok... Üstteki sorularıma sen cevap ver.

Ayrıca.

Yanında 2 iyi adam olsa belki ayhan da yıllardır çok daha üst düzey oynayacaktı. Ona neden boyle demediniz? Veya barısa?

-----

Orta sahada oynayamıyor. Bu adam forvet arkası.

Forvet arkasında oynayamıyor bu adam defansif orta saha

Defansif orta sahada oynayamıyor bu adamın bolgesi değil.

Hic bir yerde oynayamıyor bu sefer yanındakiler kötü de ondan...

Ya bu takım sezon basında elano yokken takır takır oynamıyor muydu? M.sarp en iyilerinden biri değil miydi?

ERNST FINK COLMAN ın yanında xavi mi var?

Bahane, kendini aldatmacası taraftarın...

Yukarda arkadasın biri dogruyu yazmıs, önce eleştirenlere ben de kızıyordum artık ben de eleştiriyorum diye... Olay bu. gerçeği görmek..

Bana benim yazdığım yorumlar ile cevap ver başkalarınki ile değil.

Evet olay bu.

Ligdeki katkısı komik. Sadece komik. Gollerin de 2 si penaltıdan sanırım.

Not:

Uefada dandik takımlara gol atmıs asist yapmıs. O mu seviyesi?

Pana macındaki golunu de gorduk. Bos kaleye ve defansa carpan bi gol.

Pana dandik takim???

Elano

Uefa'da 2 gol 4 asist

Türkiye Kupasinda 1 gol 2 asist

Lig'de 3 gol 0 asist

Emre(FB)

Uefa'da 1 gol 1 asist

Türkiye Kupasinda 0 gol 0 asist

Lig'de 1 gol 4 asist

Fenerbahçe maçının ilk dakikasında Gökhan'a hata yaptıran da Elano'ydu Sturm Graz maçında topu rakipten kapıp Baros'a asisti yapanda. Savunma yapabiliyor demekki.

O kadar savunmayı alex ile alanzinho hatta bizim gio bile yapıyor tek tek sayarsan. genelde ne yapıyor koca bi sıfır.

Pana dandik takim???

Elano

Uefa'da 2 gol 4 asist

Lig'de 3 gol 0 asist

Emre(FB)

Uefa'da 1 gol 1 asist

Lig'de 1 gol 4 asist

Hayır pana dandik olmadıgı icin özel parantez actım ona.

Golu beceri miydi? Veya asisti? Pana macındaki.

Pana dandik takim???

Elano

Uefa'da 2 gol 4 asist

Lig'de 3 gol 0 asist

Emre

Uefa'da 1 gol 1 asist

Lig'de 1 gol 4 asist

Pana maçında attığı goller defans ve kalecinin zorla attırdığı goller.kimse boşnua yormasın kendisini hiç bir fayda sağlamadı bize.olmasa su anki durumdan belki daha iyi olurduk.onu oynatıcaz diye sacma sapan taktikle oynamaya başladık.

Presin kralını savunmanın alasını Emre Belözoğlu yapıyor. Ofanstada defanstada süper işler yapıyor kendisini hiç sevmesemde keşke Elano'nun yerinde Emre olsaydı.

Baloni(FB)

Uefa'da 0 gol 0 asist

Lig'de 2 gol 1 asist

Ernst

SL 0 gol 0 asist

Lig'de 1 gol 1 asist

Fink

SL 0 gol 0 asist

Lig'de 2 gol 1 asist

Pana maçında attığı goller defans ve kalecinin zorla attırdığı goller.kimse boşnua yormasın kendisini hiç bir fayda sağlamadı bize.olmasa su anki durumdan belki daha iyi olurduk.onu oynatıcaz diye sacma sapan taktikle oynamaya başladık.

Aynen Harun,

Ama kör olmuş millet.

ne desek "kafalarındaki oluşturdukları elano"yu saha var sanıyorlar.

yok öyle bir elano.

Pana dandik takim???

Elano

Uefa'da 2 gol 4 asist

Lig'de 3 gol 0 asist

Emre(FB)

Uefa'da 1 gol 1 asist

Lig'de 1 gol 4 asist

Biz elanodan 20 asist felan beklemiyoruz.

Bak ne güzel emreyi vermişin ben emreyi mücadelesi sorumululuğuyla takımı yönetmesiyle beğeniyorum..Elanodan beklentim bu.Ha bunları yapamazsa istastik olarak iyi ollmasını beklerim ama adamda hiçbişey yok hayat yok.Allah aşkına elano sene başından beri topla birkere dikine tehlikeli gitti mi kaleye?Yok defansif oynumuş bilmemne servet bile gitmiştir bi kaç kere.

Baloni(FB)

Uefa'da 0 gol 0 asist

Lig'de 2 gol 1 asist

Ernst

SL 0 gol 0 asist

Lig'de 1 gol 1 asist

şu karşılaştırmları yaparken bide top çalmaları ve nekadar koşmuşlar onlarıda yazsaydın.

Baloni(FB)

Uefa'da 0 gol 0 asist

Lig'de 2 gol 1 asist

Ernst

SL 0 gol 0 asist

Lig'de 1 gol 1 asist

Necati, Aç bir BJK nin 2-0 dan 3-2 aldıgı macı izle. Ernst , FINK , yıkılmıyorlar adamlar tazı gibi.

Senin elanon ayakta duramıyor.

Penaltıdan gol atmakla olmuyor bu işler.

- Gio hayalet.

- Kewell kronik sakat.

- Keita küçük maçların oyuncusu.

- Elano futbolcu bile değil.

- Neill çok ağır. Kötü örnek.

Ama hepsi Dünya Kupasında ülkelerinin milli takımlarının kadrolarında. Üstelik bunların arasında en iyi ve en zor girilmesi takımda Brezilya.

- Gio hayalet.

- Kewell kronik sakat.

- Keita küçük maçların oyuncusu.

- Elano futbolcu bile değil.

- Neill çok ağır. Kötü örnek.

Ama hepsi Dünya Kupasında ülkelerinin milli takımlarının kadrolarında. Üstelik bunların arasında en iyi ve en zor girilmesi takımda Brezilya.

Alakası yok ELANO svaunucuları.

Biz sadece elano kötü diyoruz.

Hemen baska yere cekmeyin.

Elano bizim takimda en cok kosan 2. isim hep, 1. Mustafa yada oynarsa Baris oluyor.

Sadece derbileir izlemişsin cok belli oluyor.

Ankaragucu ve eskisehir macında en cok kosan 5 oyuncu listesinde elano yoktu .. Fener BJK Trabzon macında d akosuversin. Baska hicbirsye yaptıgı yok zaten. Orta saha kosmayıp da defans mı kosacak?

tamam abi işte colman daha iyi

Hayır pana dandik olmadıgı icin özel parantez actım ona.

Golu beceri miydi? Veya asisti? Pana macındaki.

Allah'tan beceri değil ha...

YouTube - Panathinaikos Galatasaray 0-2 Baros HDTV 720p

Ayrıca Elano'da toplam 25 maçta 6 gol 7 asisti var. Madem istatistiklerden konuşuyoruz Iniesta dediğimiz adam 1 gol atmış 35 maçta, Xavi 35 maçta Elano ile aynı gole sahip ve 4 asist fazla yapmış 10 maç fazla oynamasına rağmen. Gerrard ise 9 gol 9 asist ile oynamış o kadar maçta. 3 gol 2 asist daha fazla yani.

Bu tür adamlar istatistik yapmaz bu da en büyük kanıt olsun sana.

Savunma adamın dengesini bozabilmektir.

Sen mudahale edip de adam hic mudahele yok gibi ilerliyorsa o savunmanın anlamı yoktur.

Topu alamasan bile admaın ilerlemesini durdurabilirsin etkilersin ... Ama yok... Üstteki sorularıma sen cevap ver.

Ayrıca.

Yanında 2 iyi adam olsa belki ayhan da yıllardır çok daha üst düzey oynayacaktı. Ona neden boyle demediniz? Veya barısa?

-----

Orta sahada oynayamıyor. Bu adam forvet arkası.

Forvet arkasında oynayamıyor bu adam defansif orta saha

Defansif orta sahada oynayamıyor bu adamın bolgesi değil.

Hic bir yerde oynayamıyor bu sefer yanındakiler kötü de ondan...

Ya bu takım sezon basında elano yokken takır takır oynamıyor muydu? M.sarp en iyilerinden biri değil miydi?

ERNST FINK COLMAN ın yanında xavi mi var?

Bahane, kendini aldatmacası taraftarın...

Yukarda arkadasın biri dogruyu yazmıs, önce eleştirenlere ben de kızıyordum artık ben de eleştiriyorum diye... Olay bu. gerçeği görmek..

kardeş sürekli bizim söylediklerimize benzetmeler yapıyorsun. şöyle geniş bir bakışla yorumunu göremedim. ayhanın barışın kapasitesi belli zaten komple konu dışına çıkmış oluyoruz. o zaman beni al barçaya xavi ile iniesta arasına koy ben de yıldız olayım, orta derece oynasamda kendi çapımda. sonra sen de bana yaz "o zaman" böyle böyle diye uzasın gitsin. ben daha fazla yazmayacağım cevap. Beğenmiyorsan beğenmiyorsundur. saygı duyuyorum. karşı çıkıp sana elanoyu savunmamında şu an yersiz olduğunun farkına vardım. ben beğeniyorum o kadar. kolay gelsin. iyi forumlar...

Necati, Aç bir BJK nin 2-0 dan 3-2 aldıgı macı izle. Ernst , FINK , yıkılmıyorlar adamlar tazı gibi.

Senin elanon ayakta duramıyor.

Penaltıdan gol atmakla olmuyor bu işler.

Onlar Es-Es macini cevirdiyseler bizim Elano'da Antalya macini cevirdi. Aradaki fark nerde simdi????

Elano bizim takimda en cok kosan 2. isim hep, 1. Mustafa yada oynarsa Baris oluyor.

Alexte en çok koşanlarda oluyor ister inan ister inanma nasıl koştuğu önemli..Hem tabiki orta sahada oynayan adam ilk 3 te olmak zorunda en geniş alanda onlar oynuyor adam maç içinde ileri geri yürüse 5 km eder.

Sadece derbileir izlemişsin cok belli oluyor.

Ankaragucu ve eskisehir macında en cok kosan 5 oyuncu listesinde elano yoktu .. Fener BJK Trabzon macında d akosuversin. Baska hicbirsye yaptıgı yok zaten. Orta saha kosmayıp da defans mı kosacak?

Cok bos konusuyorsun cidden diyorum bak cok BOSSSSS.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt