#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Kaleye yakın oynadığı her maç süper oynadı bu adam. Aksini söyleyemezsin çünkü süper oynadı açıkça belli olan birşey. Aksini iddaa edersen de susturmasını bilirim kardeşim ;) Ayrıca Serhat futbol literatürüne yeni birşey daha eklediğini için kutluyorum seni. Demek Elano kendi isteğiyle orada oynuyor ha. Hocayı tehdit ediyor mu bari beni orada oynatmazsan seni öldürürüm felan diye :) ?

Kayserispor maçında da süper miydi?

blumere talip olan varsa derhal satılmalı blumer..

bize yar olmayacak bundan lincoln gibi, yok yakınken ,zamandan paradan olmadan

blumer güle güle sana demeli bu cok möhterem az koşturan oyuncumuza ... güle güle blumer güle güle

Bu konu yine kilitlenir ama bende şunu söyleyim ozaman,madem GS futbolcularını korumakla mükellefsiniz.

Barış Özbek topiğine girin bakalım bir.Madem futbolcularımızı koruyorsunuz sadece yabancıları korumayın.Adama resmen beyinsiz diyorlar ama hiç koruma yok.

Yabancıdan öte benim TÜRK oyuncumu korumalısınız

Oyuncu kayımıyoruz. Her oyuncumuza edilen hakarette 3 günden başlayan cezalar veriyoruz. Türk ya da yabancı diye bir ayrımımız yok kesinlikle.

vallahi ne yalan söyleyeyim,ben öyle göremedim!...böyle bir paylaşım sitesinde sırf elano nun (başkası da olabilir) performansını yeterli görmemek,galatasarayımıza uygun bir oyuncu olmadığını söylemek bana göre çok normal ama size göre mümkün değil gibi algılıyorum maalesef,topiği izledikçe...böyle olunca forum forum olmaktan da çıkıyor...o ''maksadını aşma'' nın kriteri nedir,neye göre belirlenir?...bunun cevabı önemli benim için,eğer ''elano,kewell,arda vs nin performansı-verimi eleştirilemez'' noktasındaysa burda geçirdiğim zamanı ciddi şekilde sorgulamam gerekir kendi adıma...elano yu savunmak için ipe sapa gelmez,akıl-mantık dışı argümanları kullanmak,dayatmak serbest,maksadını aşmıyor,ama takıma katkısının yetersiz olduğunu söylemek neredeyse küfür addediliyor...(bu topic için değil,genel olarak söylüyorum) polemik heveslisi 12 zeka yaşını hiçbir zaman geçemeyecek tiplerin varlığı yeterince caydırıcı bir unsur iken bir de böyle müdahalelerle insanları tümden soğutmayın...

Oyunu konusundaki eleştirilere bir eşy demiyoruz. Bazen öyle mesajlar geliyor ki ipe sapa gelmez yorumlar kullanılıyor ve diğer üyeleri -size göre moderatörleri- provoke ediyor. Bu nedenle de bir çok gereksiz ve tatsız tartışma çıkıyor. Üyeler birbirlerine hakaret ediyor. Forumun huzuru kaçıyor. Bunu önlemek istiyoruz.

Kaleye yakın oynadığı her maç süper oynadı bu adam. Aksini söyleyemezsin çünkü süper oynadı açıkça belli olan birşey. Aksini iddaa edersen de susturmasını bilirim kardeşim ;) Ayrıca Serhat futbol literatürüne yeni birşey daha eklediğini için kutluyorum seni. Demek Elano kendi isteğiyle orada oynuyor ha. Hocayı tehdit ediyor mu bari beni orada oynatmazsan seni öldürürüm felan diye :) ?

senin tezini doğru kabul edersek FR hata yapıyor o zaman.öyle ya;kaleden 50 m uzakta hiçbir işe yaramıyor (kesinlikle!) madem,etkili olduğu yerde oynatsın...ama sorsam FR a da toz kondurmazsın...ahh ah barış-topal-ayhan-sarp!

Oyuncu kayımıyoruz. Her oyuncumuza edilen hakarette 3 günden başlayan cezalar veriyoruz. Türk ya da yabancı diye bir ayrımımız yok kesinlikle.

Oyunu konusundaki eleştirilere bir eşy demiyoruz. Bazen öyle mesajlar geliyor ki ipe sapa gelmez yorumlar kullanılıyor ve diğer üyeleri -size göre moderatörleri- provoke ediyor. Bu nedenle de bir çok gereksiz ve tatsız tartışma çıkıyor. Üyeler birbirlerine hakaret ediyor. Forumun huzuru kaçıyor. Bunu önlemek istiyoruz.

ben yorumumu yaptım,cevap vermeseniz de olurdu...yeri gelmişken kendini elanoyu savunmaya memur etmiş birkaç kişinin de seviyesiz,hakaretamiz,provoke edici mesajları sıkça oluyor...''haklı dava'' adaletsizliğimidir size göre uyarı bile yapılmamasının sebebi?

senin tezini doğru kabul edersek FR hata yapıyor o zaman.öyle ya;kaleden 50 m uzakta hiçbir işe yaramıyor (kesinlikle!) madem,etkili olduğu yerde oynatsın...ama sorsam FR a da toz kondurmazsın...ahh ah barış-topal-ayhan-sarp!

ancak bu kadar şahane cevap verilebilirdi.. :2_thumbs_up_-_anima

iyi oynadığı maç varmı desek bir elin parmağını geçmez bile.Ona da kaleye yakın oynuyo kılıfını uydururlar işin içinden çıkarlar :)

biz adama savunma yapsın diye yıllık 3,5 milyon euro veriyoruz..

Elano 'ya bir sene sabredilmesinden yanayım ama bu sezon eleştirilmesini de hoş görmek lazım.

ben yorumumu yaptım,cevap vermeseniz de olurdu...yeri gelmişken kendini elanoyu savunmaya memur etmiş birkaç kişinin de seviyesiz,hakaretamiz,provoke edici mesajları sıkça oluyor...''haklı dava'' adaletsizliğimidir size göre uyarı bile yapılmamasının sebebi?

Uyarı yapılmadığını nerden biliyorsunuz? Gereken ne varsa -uyarı,ceza vs.- her şeyi yapıyoruz merak etmeyin.

ancak bu kadar şahane cevap verilebilirdi.. :2_thumbs_up_-_anima

iyi oynadığı maç varmı desek bir elin parmağını geçmez bile.Ona da kaleye yakın oynuyo kılıfını uydururlar işin içinden çıkarlar :)

biz adama savunma yapsın diye yıllık 3,5 milyon euro veriyoruz..

''savunma yapmaya çalışıyor gibi görünsün diye'' demek istediniz sanırsam!...

maçı izle dostum bu saatte yardımcı olamam sana.

YouTube - KAYSERISPOR 0 - 0 GALATASARAY ELANO BOYLE KACIRDI

YouTube - KAYSERISPOR 0 - 0 GALATASARAY EMRE COLAK BOYLE KACIRDI

Maçın ilk yarısında da Gio'yu Emre Çolak gibi pozisyona sokmuştu.

kayserisporun ilk yarısında bi pas atıp bi futbolcuyu pozisyona sokmasını mı hatırlayacaksınız? ne biçim bi adam ayırmadır bu, kabul edin eleno fiyasko olarak anılacak gönderildiğinde takıma beğenilmeyen nonda kadar faydası olmadı ama efendiler bir pasa tav olmuşlar. bırakın Allah aşkına bilgisayarda oynayın işte sevdiğiniz adamlarla burada bir pası var diye bana övmeyin gülerler adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt