#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Şu konunun kilitlenmesini talep ediyorum.Forumdaki renkdaşlar bu adam yüzünden ceza alıyorlar ve alacaklardır da.Ne zaman iyi oynadı o zaman açarsınız konuyu.Ve ya Elano'nun yanına Diarra veya Emana gibi adamları alınca açın bu konuyu!

Kayserispor maçında da süper miydi?

Güzel kardeşim o maçta 2.forvet oynamıştı hatta bir ara forvete geçti. Elano o tür futbolcu değil ki. Sol tarafta (LCM) serbest oynamak farklı, ofansa yakın oynamak farklı, Alex veya Lincoln gibi 2.forvet oynamak farklı.

Tamam seni kırmıyorum yanlış olduğu halde o maçı da kabul edelim peki. Gene biz haklı çıkıyoruz. O kadar serbest oynadığı, ofansa yakın oynadığı maç var, 1 maç kötü oynamış gerisinde süper.

Ayrıca Frank sistem tam oturmadığı için Elano'yu geride kullanıyor uzun top yapsın, oyunu açsın diye, oyun yönünü hızlıca değiştirsin diye. Kafasında ki tam planı bilemeyiz ama zaten bu dediklerimi Elano her maç yapıyor. Ve bu olay Arda'nın forvet oynaması gibi bir olay. Sen Deco'yu veya Kaka'yı (bir sürü örnek verilebilir) geride sırf pas tekniği güzel diye kullanıyorsun, bu da o duruma benzer. Burada suçlu Elano değildir. Bana kalırsa Rijkaard'ta serbest oynatmalıdır Elano'yu sol içte, Iniesta gibi biraz ofansa yakın oynatmalıdır ama Rijkaard'ın kafasındakini tam bilemediğimiz için direkt suçlamak istemiyorum.

Ve yineliyorum konu kapatılsın. Kilitlensin. Elano kaleden 50 metre uzakta oynadığı her maç bu konuda tartışma çıkacak ve konu tekrar kilitlenmeye mahkum bırakılacaktır.

kayserisporun ilk yarısında bi pas atıp bi futbolcuyu pozisyona sokmasını mı hatırlayacaksınız? ne biçim bi adam ayırmadır bu, kabul edin eleno fiyasko olarak anılacak gönderildiğinde takıma beğenilmeyen nonda kadar faydası olmadı ama efendiler bir pasa tav olmuşlar. bırakın Allah aşkına bilgisayarda oynayın işte sevdiğiniz adamlarla burada bir pası var diye bana övmeyin gülerler adama

Övmüyorum kardeşim.Lafı başka yerinizden anlamayın.Soruldu o maçta ne yaptı diye bende cevap verdin;)

Elano'nun kaçırdığı pozisyona ne demeli önü bomboş Elano ayarındaki bir oyuncunun o topu kaleciyle beraber içeri sokması lazım.

Arkadaş sahada gezdi diyorsunuz cevap veriyoruz.Maçta en kritik pozisyonlarımızda Elano var.;)

Dün utandım, Elano -Xavi benzetmesi yapanlar adına utandım, yüzlerim kızardı..

efsane topic geri gelmiş. Elano gitsin. .

O yorumları yapanlar inan ya sarhoşken yazıyodur buraya,ya dalga geçiolardır,ya da 10-15 yaş grubudur.

malesef bu yaş gurubundan bir hayli var,ya fiziksel yahut beyinsel olarak bu yaş gurubu cok cığlıklar attı ama blumer bu işte bundan daha iyisi olmaz üstelik seneye dünya kupasından sonra bay blumer hem yorgunluk hemde dünya kupası sonrası takımla pek çalışmadığından şu anki halini mumla aratacakdır...

bay blumeri acilen satmak şarttır...

malesef bu yaş gurubundan bir hayli var,ya fiziksel yahut beyinsel olarak bu yaş gurubu cok cığlıklar attı ama blumer bu işte bundan daha iyisi olmaz üstelik seneye dünya kupasından sonra bay blumer hem yorgunluk hemde dünya kupası sonrası takımla pek çalışmadığından şu anki halini mumla aratacakdır...

bay blumeri acilen satmak şarttır...

Yandık ki ne yandık.Seneye de oynamazsa yine,dünya kupası yorgunu dicekler.

Birde yanına xavi-iniesta gibi oyuncular almazsak tamam.Hiç oynamaz.Suç yine benim TÜRK futbolcularımda olur.Sarpa topala bahane bulurlar.

Yandık ki ne yandık.Seneye de oynamazsa yine,dünya kupası yorgunu dicekler.

Birde yanına xavi-iniesta gibi oyuncular almazsak tamam.Hiç oynamaz.Suç yine benim TÜRK futbolcularımda olur.Sarpa topala bahane bulurlar.

zaten öyle olacak ,adam bir yıl komple yatar sonra ne yapsın blumer yorgun hele bir dinlensin 1 yıl sonra görün denilir , sözleşmesinin son yılıda zaten gideceğim diye laylom lom kafasına göre takılır blumer...

Arkadaşlar daha sakin üsluplarınıza dikkat

@ Onur İnce ;

Çok objektifsin.Adam şerefsiz diyor.Onu da editlesen olmazmı.Ayrıca yalanmı Jo nun parti vermediği.Neden zorunuza gidiyor

Raporla kardeş gözden kaçıra biliyoruz solda moderetöre bildir butonu var.

futbolcu topakları övgüden daha çok eleştiri için vardır tabiki yapıcı eleştireler ve agıra kacmayan eleştiriler olacaktır, her olayı avatarlara çekmeyin

bu serhan denilen zat ceza aldı mı? yoksa cezasını ben keseyim mi?

Allah allah.Alt alta mesajları görmemen ilginç.Raporlamama gerek kalmadı.Hemen değiştirmişsin.

Bana cevap verene kadar tek tuşla raporlayabilirsin.:ka19:

Kaldı ki adam sana hakaret etmemiş.Sen direkt üyeye hakaret ediyorsun.

Kaldı ki görmedim o tek kelimeyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt