#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Tamam arkadaşlar olayı büyütmeyin.Maç öncesi kimse ceza almasın.

Bana cevap verene kadar tek tuşla raporlayabilirsin.:ka19:

Kaldı ki adam sana hakaret etmemiş.Sen direkt üyeye hakaret ediyorsun.

Kaldı ki görmedim o tek kelimeyi.

Üyeye mi hakaret ediyorum.Göster bakalım hakaret mesajımı.Yukardane yazdığınabak bakalım bir.Tehdit ediyor

tartışırken birbirimize laf sokmadan yapabilsek su işi !

Burası, Elano'yu eleştirme yada övme başlığından ziyade, arkadaşların birbirini gereksiz yere kırdığı başlık olarak kalacaktır.

Üyeye mi hakaret ediyorum.Göster bakalım hakaret mesajımı.Yukardane yazdığınabak bakalım bir.Tehdit ediyor

artık kes adamın canını sıkma. kime dersen de, sen insanlara 10 12 yaşında beyinleri var diyemezsin, meydanı boş bulmuşsun sallıyorsun. Bırakmazlar. Önce kendine bak derler. Artık sus yorum yapma. Senin gibi adamlar yüzünden ceza almamayı uzun zaman önce öğrendim.

Dünde yazdım.Bu adam yüzünden forumdaki üyeler ceza aldı alacaktır da.Kilitletin kilitli kalsın yahu.Çok mu zor.

Tamam Serhan uzatma konu kapansın maç öncesi kimse ceza alsın istemiyorum editledim şimdilik

artık kes adamın canını sıkma. kime dersen de, sen insanlara 10 12 yaşında beyinleri var diyemezsin, meydanı boş bulmuşsun sallıyorsun. Bırakmazlar. Önce kendine bak derler. Artık sus yorum yapma. Senin gibi adamlar yüzünden ceza almamayı uzun zaman önce öğrendim.

10-12 yaşında beyinleri var diyen mesajımıı bul.Üyeliğimi sildirccem hadi bul.Boşş konuşma

Siz bilirsiniz arkadaşlar ben uzatmayın dedikçe devam ediyorsunuz alakasız mesajlar silindikten sonra konu tekrar açılacak

Tamam beyler sakin olun lütfen. Ne bu düşmanlık anlamıyorum. Elanonun Galatasaray spor kulübünün futbolcusu olduğunu unutmadan yorum yapalım.

Tamam beyler sakin olun lütfen. Ne bu düşmanlık anlamıyorum. Elanonun Galatasaray spor kulübünün futbolcusu olduğunu unutmadan yorum yapalım.

Öyle bir izlenim vermiyor.Elano artık bu takımda iş yapmaz.Umarım bugün ve daha sonraki maçlardada oynamaz

Bu sefer kaç dakika dayanacak bakalım?

forum iyice antu havasina girdi artik kendi futbolcularimiza demedigimiz kalmiyor

bu konu ne zaman açıldı yine:asd:

Senin yaninda Topal, Sarp, Baris gibi topcular varsa senden daha ne beklesinler, orta sahimizda tek top cevirebilen ve pas yapa bilen topculardan birisi. Ve tek oldugu icin cabuk top ceveremez hale geldik

Senin yaninda Topal, Sarp, Baris gibi topcular varsa senden daha ne beklesinler, orta sahimizda tek top cevirebilen ve pas yapa bilen topculardan birisi. Ve tek oldugu icin cabuk top ceveremez hale geldik

Elano bile bundan iyi kılıf bulamazdı kötü performansı için

Yanındaki adamları yetersiz olduğu tabiki doğru ama elanonunda onlardan bie farkı yok mesela neill gibi dikkar çekmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt