#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Neyi kabulleneceğim?

Senin yazdıkların doğru değil.Senin demene göre rijkaard elano oynarken takımın sistemini değiştiriyor..

Elano son maçta orta sahanın ortasında oynadı senin tabirinle geride ama diğer maçlar serbesti o orda kalmayı tercih etti bu kadar basit.Zaten sorumluluk almayan takımı yönetmeyen bir oyuncu ileri çıkmamasıda doğal.Son maçta serbest oynamamasının nedenie ardanın serbest oynaması arda olmayınca serbest rolünde o vardı.

Rijkaard da seyirci kalıyor tüm bunlara, değil mi? Daha mantıklı bir izah bekliyorum.

Yönetimden ricam,bu konuyu kilitletin.776 sayfa olmuş,en az 500 sayfasında tartışma yaşanmış,üyeler ceza almış.Yine bu konu yüzünden ceza alan üyeler olacaktır.

Sezon sonuna kadar kapalı dursun.Sezon sonuna kadar Elano müthiş oynar,biz de mor oluruz.Sonra açarsınız konuyu,tebrik ederiz oyuncuyu.

Bu kadar basit

.

Rijkaard da seyirci kalıyor tüm bunlara, değil mi? Daha mantıklı bir izah bekliyorum.

Elano şuan kötü oynuyor.

Senin demene görede rijkaard bunu anlamayacak kadar cahill ve ısrarla elanoyu geriye çekiyor.

Arkadaşım anlayın artık RİJKAARD sistem değiştirmiyor oyuncular için.

Jo oyuna girince diyorum forvet giriyor oyuna adam sistemi bozmamak için ya barosu çıkartıyor yada joyu sola alıyor.Neden elano için sistemi bozsun yok böyle bişey.

Elano şuan kötü oynuyor.

Senin demene görede rijkaard bunu anlamayacak kadar cahill ve ısrarla elanoyu geriye çekiyor.

Jo oyuna girince diyorum forvet giriyor oyuna adam sistemi bozmamak için ya barosu çıkartıyor yada joyu sola alıyor.Neden elano için sistemi bozsun yok böyle bişey.

İyi de peki Rijkaard neden bu kadar sabrediyor bu adama o zaman? Mustafa ile Ayhan'ı yanyana oynatabilir mesela.

Elano şuan kötü oynuyor.

Onur izin verirsen, matrak birsey paylasmak istiyorum.

Frank ile Elano arasinda bir diyalog gecmis arasinda sende varsin.

Izin cikarsa paylasacagim :D

Ahahah, süpermis :D:D

Ve iddaa ediyorum arda ve elano formda fizik olarak hazır olduğu vakit bize xavi iniestanın alt versiyonunu sunacaklar..

elmalarla armutlar karşılaştırılamazlar karşılastırılırsa aynen içinde olduğumuz durum olur ,elano mevki olarak tamamda ardanın bu oyunculara benzer düşünülmesi tam bir komedi...

Yani. Ben de Elano gelmeden çok olumlu düşünmüyordum. Bir kaç maç oynayınca, fikirlerim değişmişti. Devre arasındaki kampta fiziksel olarak gelişirse, takıma uyar ve performansı artar demiştim ancak olacağı bu kadarmış.

ne kadar elano hayranı olduğunu biliyoruz serhat boşuna uğraşma o tagla:asd:

7,781 139,260 Adriana lima Konusu açılsa bukadar rabet görmez:)

Neyi kabulleneceğim?

Senin yazdıkların doğru değil.Senin demene göre rijkaard elano oynarken takımın sistemini değiştiriyor..

Elano son maçta orta sahanın ortasında oynadı senin tabirinle geride ama diğer maçlar serbesti o orda kalmayı tercih etti bu kadar basit.Zaten sorumluluk almayan takımı yönetmeyen bir oyuncu ileri çıkmamasıda doğal.Son maçta serbest oynamamasının nedenie ardanın serbest oynaması arda olmayınca serbest rolünde o vardı.

Kabulleceksin arkadaşım var mı ötesi ? Kabullenmek zorundasın. Eğer kabullenmiyorsan bu saçmalıkları bırakacaksın.

Elano kaç maçtır geride oynuyordu, resim video herşeyle kanıtlar ortada. Sen de kabul etmiyordun geride oynadığını kabul ettin sonunda bu sefer Elano ileri çıkmıyor dedin.

Ben de diyorum ki kaç maçtır Elano geride koca sezonda 11 maç felan serbest oynamıştır onun dışında oynadığı maçlarda kaleden 50 metre uzaktı bu zaten net birşey. Burada sorun yok.

O zaman Rijkaard manyak mı bu futbolcuya katlansın ? Adam Keita geç geldi diye umursamadı kesti Keita'yı disipline çok önem veren hoca Elano'yu niye her maç oyundan çıkınca tebrik etsin elini sıksın ve maçlarda oynatsın ?

Niye Elano'ya tahammül etsin boş yere ? Rijkaard gibi bir hoca Elano'ya serbest oyna diyecek, Elano bile bile geride duracak ve Rijkaard hiç birşey olmamış gibi devam edecek ha öyle mi ? :)

Elano'nun piyasası düşmesin diye oynatıyor Rijkaard. Sezon sonu iyi paraya satalım istiyor. Kendisi de memnun değil Elano'dan.

Sezon başı yazılmış bir düşünce?

Elanonun o zaman fiziki olarak zayıf olduğunu onun için oynayamadığını düşünüyordum değilmiş.

Sizin burda her tutmayan tahminlerinizi görüşlerinizi çıkarsak nasıl olur?

Kaldıki bu iyi niyetimin göstergesi demekki elano iyi oynasa eleştirmeyeceğim provakasyon yapmıyorum.

Yanıldım bişey olmazmı gayet normal yazdıklarım.

Sende sezon başı şampiyon oluruz diyordun veya derbiyi kazanıcaz diyordun görüşün tutmadı diye ben mesajı alıntılayıp ''aha cahill rezil oldun mu diyeyim''?

Olay buysa alıntılayım mesajlarını.

Hatta bi laf vardır.

"Değişmeyen ve fikir değiştirmeyen iki tür insan vardır: deliler ve ölüler."

Siz hangi guruba giriyorsunuz kendiniz karar verin.

Niye Elano'ya tahammül etsin boş yere ? Rijkaard gibi bir hoca Elano'ya serbest oyna diyecek, Elano bile bile geride duracak ve Rijkaard hiç birşey olmamış gibi devam edecek ha öyle mi ? :)

Serhatın dediği doğru.+ olarak Rijkaard sistemi neden elano oynayınca değiştirsin?Bu zamana kadar hiç yapmadığı şeyi?

Hadi öyle yaptı diyelim demekki elano sisteme uygun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt