#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

kafasinda bitirmis resmen ligi, brezilya milli takiminda bu adam oynuyorsa ronaldinho alex hayli hayli oynar o degil sakat ronaldo bile oynar rivaldo bile oynar

bakiyorum bazilari KALEYE UZAK OYNUYOR diyor.... acaba neden kaleye uzak oynuyor bir düsünün? bos bos futbol bilginiz olmadigini belli etmeyin... Rijkaard Elano'yu bilerek orada oynatiyor, Elano olmasa Mehmet Topal kaliyor tek defansif yönü olan orta saha oyuncusa,,, haa Elanonun performansi ofansif orta saha olarak belki daha iyi olabilir, ama orta sahada baska cift yönlü orta saha oyuncusu olmadigi icin, mecburiyetten Elano o pozisyonda oynuyor

bakiyorum bazilari KALEYE UZAK OYNUYOR diyor.... acaba neden kaleye uzak oynuyor bir düsünün? bos bos futbol bilginiz olmadigini belli etmeyin... Rijkaard Elano'yu bilerek orada oynatiyor, Elano olmasa Mehmet Topal kaliyor tek defansif yönü olan orta saha oyuncusa,,, haa Elanonun performansi ofansif orta saha olarak belki daha iyi olabilir, ama orta sahada baska cift yönlü orta saha oyuncusu olmadigi icin, mecburiyetten Elano o pozisyonda oynuyor

Bunu göremeyen dahiler var aramızda.

Saçma saçma konuşmayın saydığınız oyuncuların hiç biri Elano'nun Brezilya Milli takımında oynadığı pozisyonunda top oynayamaz.

Ayrıca Elano milli takımda fena da oynamıyor,Robinho ile birlikte takımın gollerinin %51 miydi 53 müydü birşeyine imza atmışlar :)

Ama bizim takımda hiç bir şey oynamıyor orası ayrı :D

Şu oyunuyla alacak bir takım bulabilirmiyiz acaba cidden düşünüyorum..

ya birakin ya adam yerlerde surunuyor yanindaki adama topu atamiyor

hala burda oynuyor surda oynuyor diyorsunuz

resmen rakibe iki asist yapti

bikerede kabul edin

bende iyi olacak diyordum bir ay oncesine kadarrrr ama gecmis ola

epl de ayni form grafigi vardi zaten

Hayatında Elano'yu izlemeyi bırak ismini duyduğundan bile şüpheliyim. EPL'de aynı form grafiği vardı ne demek yahu ? Forumdan bir çok kişi tanıyorum sırf Elano için Man.City maçlarını seyreden (orada oynarken), sen neden bahsediyorsun ?

Gerçekten hayatımda ilk defa bu kadar ne yaptığı belli olmayan bir adam görüyorum.Stili bile yok adamın.

Bence iyi oynadı bu maçta. Zaman zaman ileriyede çıktı fena değildi.

Çok formdaydı bugün yine.her maç takımı 10 kişi oynatmaktan başka yaptığı bişeyi göremedim.sezon sonunda gönderilmeli.

Manchester City taraftarı bu adam için "istikrarsız" diyordu. Ancak göründüğü kadarıyla oldukça istikrarlı bir futbol oynuyor. İstikrarlı bir şekilde takımını 10 kişi oynatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt