Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
İyi sallıyon Serhat Türkel. Bütün sinirini alıyorsun Elano'dan
İyi sallıyon Serhat Türkel. Bütün sinirini alıyorsun Elano'dan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi sallıyon Serhat Türkel. Bütün sinirini alıyorsun Elano'dan![]()
Hayatında Elano'yu izlemeyi bırak ismini duyduğundan bile şüpheliyim. EPL'de aynı form grafiği vardı ne demek yahu ? Forumdan bir çok kişi tanıyorum sırf Elano için Man.City maçlarını seyreden (orada oynarken), sen neden bahsediyorsun ?
Allah'tan yurtdışında bir takıma gitti, yoksa ligde başımıza bela olabilirdi
Newcastle attığı frikiği daima hatırlayacağım.
Eminim bu yıl youtube'dan onun becerilerini izleyeceğiz. ve tabi ki blackburn'e attığı frikiği.
Kimse Elano gibi penaltı atamaz
Bazılarınız sanki Maradona´yı satmışız gibi konuşuyorsunuz.
İyi oldu aslında,ona başarılar.umarım cl'de ona karşı oynarız bir gün.
Çok zor maçta bütün takım hazır olmasına rağmen Elano takımı kontrol altına alamadı. Bazı fanatik taraftarlarımızca gereğinden fazla değer verildi verilmeye devam ediyor. Eğer 2-0 öndeyseniz ve topa daha fazla sahipseniz iyi oynayan oyunculardan birisi Elano. Ama ne zaman ki zor deplasman maçları oluyor o zaman gereksiz yer işgal ediyor kadroda.
Çenesini kapalı tutup işine odaklansaydı şimdi kadroda olurdu. Disiplin için gönderilmesi doğru. Hughes iyi bir iş yaptı.
Deplasmandaki hangi maçımızı kazandırdı bize Elano? Hangi giden maçımızı geri çevirdi?
Pasları çok tehlikeli evet ama pas atma zamanı ve geniş alan sağlarsanız. Sıkı şekilde marke edilince maç içerisinde kaybolup gidiyor kendini unutturamıyor. Ceza sahası içerisinde top kaptırıyor ve takımın geri kalanı geri dönmek zorunda kalıp topu kazanmaya çalışıyor.
City taraftarlarının Elano gittikten sonraki yorumları...
Yalan yok. Manchester City taraftarının Elano'yu tanımlamak için kullandığı bir laf varsa, o da "inconsistent"tır.
Saçını kestirsin ya.City de ki gibi yaptırsın.Lincoln gibi kıvırcık yaptı,uğursuz geldi.
bu adamı savunanlara yazıklar olsun diyorum. Hadi editleyin mesajımı, cezada verin!
Bu adamı savunanlara yazıklar olsun diyorum. Hadi editleyin mesajımı, cezada verin!
Elano bir halta yaramadı açıkçası. Sezon bitti hala ısınamadı adam takıma.Kötü futbolcu değil, ama Galatasaray'da oynayamıyor adam neden bilmiyorum...
Kötü futbolcu işte kabul edelim.
Kötü futbolcu işte kabul edelim.