#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bence naturel mevkisi bile yok adamın. :D

Ne dm ne mc ne amc diyebilirsin.Çözen varsa bu adamı anlatsın.

Hocam Elano faşistliğinden başka hiçbir şey yapmıyorsun. Sürekli polemik yaratmaya çalışıyorsun. Hani S.Serhat'ın yorumlarından hiç haz etmiyorum ama ikili tartışmalara atışmalara çok fazla girmiyor (en azından ben çok fazla görmedim.) Adam yorumunu yapıp çıkıp gidiyor çok takmadan. Ama sen sürekli ortamı geriyorsun. Yaptığın şey futbolcu faşistliği ve provakasyondan başka bir şey değil bence.

Tamam Elano kötü oynuyor, rezil futbolcu, top oynamasını bilmiyor. Öznel görüşündür orası görüşünü belirt eyvallah. Ama gerçekten artık b*ku çıktı yani. Bu konu ciddi ciddi can sıkmaya başladı. Taraftarı Elano'cular, Lincoln'cüler olarak bölünme safhasına getirmeyin lütfen...

Bu adam aha su mevkiide süper oynar diyemiyorum. bu adama verilen paralara yazik günah. o parayi alan adam takimi sirtlamali. yapamiyorsa baska kapiya.

Neill > Elano

Mehmet Topal > Elano

Hakan Balta > Elano

Yazdiklarim her mevki için geçerlidir.

maçı tv de izleyenler farkına varmışlardır.

çıkmadan önce kenara öyle bir bakışı vardı ki

yemin ederim kendisinden nefret ettim.

umursamaz tavırları ve bitkin görüntüsünden çok sıkıldım artık

umarım dünya kupasında birazcık iyi oynar ve 1-2 m euro zararlar ondan kurtuluruz

bu kadar karakter yoksunu futbol oynayıp paraları götüren tiplerden nefret ediyorum.

emre çolak ve berkin kamil arslanın zamanından çalıp durmasına dayanamıyorum.

Hocam Serhat'ın yorumlarını beğenmiyorum saçma buluyorum ama adamın bir yönünü de takdir ediyorum. Adam yorumunu yapıyor çekip gidiyor belki bir iki kişiyle tartışmaya girse de çok büyütmüyor. ( En azından ben öyle görüyorum ).

Yani adam sadece muhalefet oluyor, başkaları gibi faşizan yorumlar yapmıyor en azından.

Elano bizde oynayamıyor.

Bi Brezilya milli takımındaki oyununa bakıyorum bi de buradaki.

Dağlar kadar fark var.

Elano bizde oynayamıyor.

Bi Brezilya milli takımındaki oyununa bakıyorum bi de buradaki.

Dağlar kadar fark var.

Evet, artik Elano da SIKILMISTIR bu durumdan ve yapamayacagini anlamistir kendisi de. Bu yuzden Afrikada iyi oynar diye dusunuyorum, cunku kendisi de artik ayrilmak ister herhalde.

Elano'dan para kazanmaya bakalım artık.

Dünya kupasını düşüne düşüne bizide batırdı.İlk önce ekmek yediğin kulübü düşün eyyy karakterli adam.

Gerçekten toptan kaçıyor aman sakatlanmayayım diye.

Yaşın olmuş 29 Dünya Kupasında oynasan ne olur oynamasan ne olur. Sadece senmi varsın dünya kupasında oynayacak futbolcu. Kendine 20 yaşındaki Messiyi örnek al nasıl oynadığına kendisini Barcelonaya nasıl verdiğine bak.

Yaşın olmuş 29 Dünya Kupasında oynasan ne olur oynamasan ne olur. Sadece senmi varsın dünya kupasında oynayacak futbolcu. Kendine 20 yaşındaki Messiyi örnek al nasıl oynadığına kendisini Barcelonaya nasıl verdiğine bak.

Xerez maçında Messi çok sert faullere maruz kaldı son dakikalarda ona rağmen topu ayağında tuttu.

onur ve deniz özel mesajlarınıza bakarmısınız bi:o geri dönüş yaparsanız sevinicem

Xerez maçında Messi çok sert faullere maruz kaldı son dakikalarda ona rağmen topu ayağında tuttu.

Bende o maçı izledim 90 + oynanıyor Barça 3-1 önde rakip 10 kişi Messi topu ayağına aldı yardırıyor Xerez'li futbolcularda biçti Messiyi. Bende düşündüm

bizimkide Dünya kupasına gidecek Messide gidecek. Demekki karakter meselesi.

şu lanet dünya kupasında,

yedek bekleyeceği ortadayken

ne yapacağını hayal etmektedir anlamıyorum

git şu dünya kupasına da al hevesini

biz de kurtulalım sen de ...

dünya kupasından sonra ya zararsız satarız

ya da o olay geçtiği için böyle korkak oynamaz ve faydalanırız

dünya kupasından sonra her türlü zararlı çıkmayız neyse ki ...

Bende o maçı izledim 90 + oynanıyor Barça 3-1 önde rakip 10 kişi Messi topu ayağına aldı yardırıyor Xerez'li futbolcularda biçti Messiyi. Bende düşündüm

bizimkide Dünya kupasına gidecek Messide gidecek. Demekki karakter meselesi.

Fizik meselesi diyelim. Karakterle ne ilgisi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt