#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bence Dunga'nın takımdaki 'beyaz kontenjanını' kendince doldurmak için milli takıma mahkum ettiği bir isim Elano. O kadar zehir gibi oynayan Brazilyalı futbolcular varken Elano'nun milli takımda işi ne anlamış değilim. Yazık Brazilya'ya. İnşallah WC 2010 da rezil olmaz Elano. Çünkü bizde rezil oluruz.

bu kadar aptalca bir yorumda görmedim :asd:

bu kadar aptalca bir yorumda görmedim :asd:

Yokmu sanıyorsun. Rijkaard daha iyi bilir. Hollanda takımında açıkça yaşanan bir sorun. Brazilya takımında siyah, beyaz ve yerli üç grup rekabeti yaşanıyor. Adı konmamış, resmiyete dökülmemiş kontenjanlar mevcut.

Yokmu sanıyorsun. Rijkaard daha iyi bilir. Hollanda takımında açıkça yaşanan bir sorun. Brazilya takımında siyah, beyaz ve yerli üç grup rekabeti yaşanıyor. Adı konmamış, resmiyete dökülmemiş kontenjanlar mevcut.

Ya yalan atmaya gerek yok. adamlar 2006 ve 2008 de cakir cakir top oynadilar beyaz da vard siyah da vardi. Onlar isi asmis, biz tek asamamisiz.

Van der Vaart

Robben

Snejider

Afellay

Van persie

Kuyt

Nistelrooy

Huntelaar

Van der Sar

Heitinga

Mathijsen

Tim de Cler

Boulahrouz

Zeeuw

Hesselink

bunlar simdi hepsi zenci mi ? 2008 in kadrosu...

Ya yalan atmaya gerek yok. adamlar 2006 ve 2008 de cakir cakir top oynadilar beyaz da vard siyah da vardi. Onlar isi asmis, biz tek asamamisiz.

Van der Vaart

Robben

Snejider

Afellay

Van persie

Kuyt

Nistelrooy

Huntelaar

Van der Sar

Heitinga

Mathijsen

Tim de Cler

Boulahrouz

Zeeuw

Hesselink

bunlar simdi hepsi zenci mi ? 2008 in kadrosu...

Yalan değil bunlar eskiden yaşanan olaylar. İngilizce olarak google'da ara belki bulursun.

Yalan değil bunlar eskiden yaşanan olaylar. İngilizce olarak google'da ara belki bulursun.

Eskiden Nazi ler de vardi, bunlar asilmiz olaylar, hele Brezilya bi ülke zaten cok daha oranli zenci yasiyor... cok dogal bir olay dir orda niye daha fazla zenci takimda olmasi...

Elano, Kaka, Pato, Diego, Nilmar filan hepsi iyi futbolcudur...

Ya birakin siyahi beyazi. Adam'in her tarafini elestirdiniz simdi birde ten'imi kaldi?

hala diyosunuzki elano libero oynuyo elanonun son maci ibb macinda elanonun yerine giren ayhan gizli kahramandi iler geri calisan ayhan kanatlara bindirme yapti orta sahada baski(mucadelesi) hucuma cikti elano bunlardan sadece hucuma ciksin ama yok geride oynuyormus ileriye ciktiginda geriye gelene kadar atak bitiyo

Ayhan kendini tekrar kanıtlamak için ileri çıktı çok koştu. Sene sonu takımda kalmak için. Mesela seni hocan yedekte oynatsa sonra ki maçta defansta da oynasan yerinde duramazsın o durum yani. Ayrıca şu atağa çıkıp gelememe olayı nedir anlamadım. En ufak örnek Antalyaspor maçında solda serbest oynamıştı Elano, bolca hücuma da çıkmıştı, aynı şekilde Antep maçında da ofansif oynamıştı fakat görüyoruz defansa da yardım ediyor;

https://www.youtube.com/watch?v=hr4PDaVDaUU

1.20 & 3.02.

YouTube - Brazil vs Chile (4-2) All Goals [HQ] - [2010 FIFA World Cup South America]

Şu son goldeki (4.26) pasın aynısını El Clasico'da görmüştük. Birde Messi vermişti sanırım aynı pası "aaaaaooooo" "insanmısın" gibi geyikler dönüyordu. Malesef böyle bir yeteneği doğru düzgün kullanamadık bu sezon.

Şansa atmıştır kesin. Çok sıradan oyuncu ya kendileri.

Arada iyi pas atması değil sorumluluk alması oyunu yönlendirmesi önemli olan.Yoksa Alex kralını yapıyor O assitlerin gollerin.

Yani Ben şimdi Sabrinin uzaktan attığı golleri toplasam bi anlamı yok dimi.

4227_77031133868_77030963868_1799442_1367019_n.jpg

Yönetim nerede?

Ağzınıza dolamışsınız iyi pas atıyor,iyi pas atıyor.Pas atması önemli değil,sorumluluk alsın yeter.Eğer biz almasaydık eminim Avrupa'dan kimse almazdı bunu.

Ağzınıza dolamışsınız iyi pas atıyor,iyi pas atıyor.Pas atması önemli değil,sorumluluk alsın yeter.Eğer biz almasaydık eminim Avrupa'dan kimse almazdı bunu.

Bizim oynamaya çalıştığımız sistemin ana unsuru nedir ?

Onu geçtim biz Inter ve Milan taraftarlarının "gelirse süper olur" dedikleri bir adamı aldık, Man.City'lilerin gittiği için üzüldüğü bir adamı aldık. Umarım anlatabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt