#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bizim oynamaya çalıştığımız sistemin ana unsuru nedir ?

Onu geçtim biz Inter ve Milan taraftarlarının "gelirse süper olur" dedikleri bir adamı aldık, Man.City'lilerin gittiği için üzüldüğü bir adamı aldık. Umarım anlatabilmişimdir.

Bunların bi önemi yok Sahadaki oyun önemli Meirayıda bundesliga şampiyonundan almıştık.

YouTube - Brazil vs Chile (4-2) All Goals [HQ] - [2010 FIFA World Cup South America]

Şu son goldeki (4.26) pasın aynısını El Clasico'da görmüştük. Birde Messi vermişti sanırım aynı pası "aaaaaooooo" "insanmısın" gibi geyikler dönüyordu. Malesef böyle bir yeteneği doğru düzgün kullanamadık bu sezon.

Ben orada olagan üstü bir yetenek göremedim. Daha dogrusu vasat üstü her oyuncu öyle bir orta yapabilir, hadi videoda ki ilk golün asistini yapmis olsaydi dediklerine katilirdim ama nerede Elano'da o kapasite.

Bizim oynamaya çalıştığımız sistemin ana unsuru nedir ?

Onu geçtim biz Inter ve Milan taraftarlarının "gelirse süper olur" dedikleri bir adamı aldık, Man.City'lilerin gittiği için üzüldüğü bir adamı aldık. Umarım anlatabilmişimdir.

İnter ve Milan taraftarının gelirse süper olur dediği adam? İnter ve Milan istese anında alırdı onu.Siz anca kendinizi kandırın

Milan alamazdi.

İnter ve Milan taraftarının gelirse süper olur dediği adam? İnter ve Milan istese anında alırdı onu.Siz anca kendinizi kandırın

Bana ne soruyorsun git araştır bak goal.com Elano İnter & Milan transfer haberinde altta yorumlarda felan yazıyorlardı gelirse iyi olur şöyle olur böyle olur çok iyi futbolcu diye. Forumda felan da Pirlo-Elano diye orta saha kurup süper olur felan diye yazıyorlardı.

elano suanda cok kotu kabul ediyoruma ama bu onun kotu futbolcu oldugunu gostermez bence bir yil daha sabredilmeli yanina cok iyi kosan basan bir libero hucuma donuk orta saha alinmiyacaksa onunde formda bir arda ile her zaman is yapar elano

yes inter sign elano ::)

elano is ideal for milan. his able to fill the role of kaka and can play as second striker. his brazilian international and a very good player. i rate elano very highly i think he would definately strengthen our team and his price is reasonable. elano can help milan alot. his a very good highly technical player and would suit milans style of play.

we need speed in midfield and elano is great and only for 9m!! plz get him! and if chelsea wants pirlo then they should give us Essien and pizzaro in return. FORZA MILAN

we should not sell him (Man.City taraftarı)

Get Elano and sell Seedorf, not Pirlo! Elano is a big game player and has proven that time and again with the selecao.

And as always Inter will win the fight.I think that Elano is far better option than Deco,he is younger and above all hungry for tittles.FORZA INTER!!!!!!!!!!!!

Inter needs Elano more than Milan needs him, and he will be better off playing with the likes of Cambiasso,and muntari . Inter go for him, he's a great player

Elano + Cassano = CHAMPIONS LEAGUE

Not a surprise. Hughes - Elano, this couple never were in love;) Good move for him, bad for City. Good luck Elano! Wherever you go... (Man.City taraftarı)

I hope inter land him. hes a good two way midfielder. and if inter get cassano, then they will certainly be a threat.Check it out 4-3-1-2Cesar, Maicon, Lucio, chivu, Zanetti, Cambiasso, Motta, Elano, Cassano, Etoo, Milito. WOW. and im a JUVE fan.

Misal... :)

"Seedorf'u satın, Elano'yu alın" diyen adamlardan alıntı yapıyorsunuz, bilmem farkında mısınız?

ya uzun süredir aklımdaydı şimdi yazıyorum bu elanoya ne diye 9 numarayı verdiler defans yapsın diye mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt