#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

"Seedorf'u satın, Elano'yu alın" diyen adamlardan alıntı yapıyorsunuz, bilmem farkında mısınız?

Gurur duymalısın bence. İtibar açısından gurur duymalısın. Tabii sen Arsenal taraftarı olduğun için bilmezsin. İnter ve Milan gibi kulüplerin taraftarlarının Elano için gelirse iyi olur dedikleri ve çok iyi şeyler söyledikleri adamı aldık, Man.City taraftarlarının keşke gitmeseydi bizim için kötü oldu dedikleri adamı BİZ aldık. Ayrıca bu dediğin de çok komik bir cümle. Cem Yılmaz'ın gösterisinde söylediği gibi;

"Ben 2 saat bir sürü şey anlatıyorum, adamın aklında o 1 dk.lik anlattığım kısım kaldıysa ben ne yapayım"

vaayyy bu senenin asıl gizli kahramanı:D ya nedense bana, biz bu adamı değil de bu adam bizi kullanıyo gibi geliyo...iyi para alıp sadece antrenman yapıyo gibi.şu dünya kupası bitse de kimin amacı ne anlasak..

Dünya kupasında coşarsa ne olacak ? :)

Pozisyon mozisyon o meseleleri gectim de, adam istediginde hirsli ve duzgun oynuyordu (misal Madrid maclari)? Keyfine gore oynayip istedigi zaman yatti mi yoksa? Eger yattiysa bu hareketle suclanan baska bir Brezilyaliyi da konuya dahil edecem de.

Pozisyon mozisyon o meseleleri gectim de, adam istediginde hirsli ve duzgun oynuyordu (misal Madrid maclari)? Keyfine gore oynayip istedigi zaman yatti mi yoksa? Eger yattiysa bu hareketle suclanan baska bir Brezilyaliyi da konuya dahil edecem de.

Ah Lincoln ah :o

Seedof gitsin Elano kalsın diyen adamın herhangi bir görüşünü alıntılamaya utanırım yahu. Serhat'ın Elano'ya gereğinden fazla haksızlık etmesinden bile daha beter durum.

Elano bu sene çok kötüydü. Ama Serhat abartıyor, kalite olarak o kadar düşük değil. Cem'de sezon boyunca sıfır katkılı bir adamı haddinden fazla abartarak savunuyor bence.

Elano'ya teklif gelirse iyi zaten gider. Gitmezse oturulur konuşulur ve artık biraz olsun kötü oynasa da takımı Neill'in onda biri kadar bile olsa sahiplenmesi istenir. Tabi O'na gelene kadar takımın kaptanı var daha oturup konuşulacak ama neyse.

Seedof gitsin Elano kalsın diyen adamın herhangi bir görüşünü alıntılamaya utanırım yahu. Serhat'ın Elano'ya gereğinden fazla haksızlık etmesinden bile daha beter durum.

Elano bu sene çok kötüydü. Ama Serhat abartıyor, kalite olarak o kadar düşük değil. Cem'de sezon boyunca sıfır katkılı bir adamı haddinden fazla abartarak savunuyor bence.

Elano'ya teklif gelirse iyi zaten gider. Gitmezse oturulur konuşulur ve artık biraz olsun kötü oynasa da takımı Neill'in onda biri kadar bile olsa sahiplenmesi istenir. Tabi O'na gelene kadar takımın kaptanı var daha oturup konuşulacak ama neyse.

Allah aşkına o yorumları sadece o Seedorf gitsin diyen adam yapmış gibi konuşmayın. İnter taraftarının da var, Man.City taraftarının da var, Milan taraftarının da var. Ayrıca Seedorf 34 yaşına gelmiş. Elano 28 yaşında. Biraz bu açıdan da bakın niye bu kadar büyüttünüz anlamadım ? Kewell bizde bu sene süper oynarken de gitsin diyenler yok muydu yaşından dolayı ? Vardı. Bu da o durum işte. Oyuncu ne kadar iyi olursa olsun 34 yaşında sonuçta Seedorf. 1 sene daha iyi oynar en fazla. Ama Elano 5-6 sene oynar. Bu gibi durumları da gözetmek lazım. Yoksa direkt gitsin gelsin o kalitesiz manasında birşey yok.

Ve son olarak ben çok savunuyor gibi gözüksem de aslında Elano aşırı önemli bir oyuncu değil benim için. Kallström bedavaya gelse mesela sözleşmesi bitiyormuş felan Elano'yu satarım onu alırım, Elano'dan gelecek parayla Kallström'ün yanına adam alırım. Takımın menfaatleri benim için herşeyden önce gelir. Sadece haksız yere eleştriden öte şeyler yapanlara karşı tepkilerim fazla oldu o kadar. Yoksa ben de biliyorum bu sene bazı maçları dışında yararlanamadığımızı, ben de biliyorum bize çok katkı yapmadığını.

Cem elanoyu savunmayı felan bırak ben eleştirmeyi bıraktım rahat ettim.Sigarayı bırakmış kadar rahatladım tavsiye ediyorum.

Allah aşkına o yorumları sadece o Seedorf gitsin diyen adam yapmış gibi konuşmayın. İnter taraftarının da var, Man.City taraftarının da var, Milan taraftarının da var. Ayrıca Seedorf 34 yaşına gelmiş. Elano 28 yaşında. Biraz bu açıdan da bakın niye bu kadar büyüttünüz anlamadım ? Kewell bizde bu sene süper oynarken de gitsin diyenler yok muydu yaşından dolayı ? Vardı. Bu da o durum işte. Oyuncu ne kadar iyi olursa olsun 34 yaşında sonuçta Seedorf. 1 sene daha iyi oynar en fazla. Ama Elano 5-6 sene oynar. Bu gibi durumları da gözetmek lazım. Yoksa direkt gitsin gelsin o kalitesiz manasında birşey yok.

Ve son olarak ben çok savunuyor gibi gözüksem de aslında Elano aşırı önemli bir oyuncu değil benim için. Kallström bedavaya gelse mesela sözleşmesi bitiyormuş felan Elano'yu satarım onu alırım, Elano'dan gelecek parayla Kallström'ün yanına adam alırım. Takımın menfaatleri benim için herşeyden önce gelir. Sadece haksız yere eleştriden öte şeyler yapanlara karşı tepkilerim fazla oldu o kadar. Yoksa ben de biliyorum bu sene bazı maçları dışında yararlanamadığımızı, ben de biliyorum bize çok katkı yapmadığını.

Ya katkısını bir tarafa bırakıyorumda, Abi devre arası gelen Neill kadar, hadi O'nu geçtim Gio kadar bile sahiplenmiyor takımı. Saha içindeki vurdumduymaz tavrı delirtiyor beni.

Ama mesela Rijkaard'ın O'nu çıkarıp Mustafa Sarp'ı sokması da delirtiyor:asd:

Ya katkısını bir tarafa bırakıyorumda, Abi devre arası gelen Neill kadar, hadi O'nu geçtim Gio kadar bile sahiplenmiyor takımı. Saha içindeki vurdumduymaz tavrı delirtiyor beni.

Ama mesela Rijkaard'ın O'nu çıkarıp Mustafa Sarp'ı sokması da delirtiyor:asd:

abicim adam oyle gamsizki:)

biri benim yerime mustafayi soksa utancimdan biseyler yapmaya calisirim sonraki macta:)

abicim adam oyle gamsizki:)

biri benim yerime mustafayi soksa utancimdan biseyler yapmaya calisirim sonraki macta:)

Aynen öyle.

Ama balık baştan kokar. Takımın kaptanı, büyük Galatasaraylıyım diyen adam ne kadar sahipleniyorki?

Adam bir protestoyu nasıl büyüttü, taraftarı da hocayı da elinde oynatıyor valla. Elano yapmış çok mu diye düşünemeden de edemiyorum.

Aynen öyle.

Ama balık baştan kokar. Takımın kaptanı, büyük Galatasaraylıyım diyen adam ne kadar sahipleniyorki?

Adam bir protestoyu nasıl büyüttü, taraftarı da hocayı da elinde oynatıyor valla. Elano yapmış çok mu diye düşünemeden de edemiyorum.

onun icin cok yazdim artik elim yoruldu

kendi haline birakmak lazim boyle fizigine iyi bakmaya devam etsin(!) 1 sene icinde yok olmazsa bende bir sey bilmiyorum

Elano ne adamsın be sen,nerden geldin bu takıma.Aklıma her geldiğinde sinirlerim bozuluyor:D

Zavalli Inter'in elinden Elano'yu kaptik, oysa ne kadar hevesleniyorlardi ona kavusmak için. Garibanlar da çaresiz kalinca "nasil edelim, kimi alalim ?" diye kara kara düsünmüsler. Transfer listelerine bakmislar, Elano'dan sonra Sneijder bulunuyormus; gitmisler Real Madrid'in kapisini çalip içler acisi durumu izah etmisler. Inter'in bu haline aciyan Florentino Perez orta sahasiz kalmasinlar diye Sneijder'i hayrina vermeyi kabul etmis.

Kabul etmeliyiz ki bizi Dünya Kupasında şans bulabilmek için tercih etti. Bunu söylemlerinde de dile getiriyor zaten. Umarım Dünya Kupası kendisi için iyi geçerde iyi bir fırsat gelirse satılır.

inşallah dünya kupasın kadrosuna giremez.bizde çoğu maçta karı gibi top oynadı.ikili mücadeleye girmeden tek top yanına attı.ona çok kızgınım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt