#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ligtv'de Haldun Üstünel'in röportajı vardı şimdi.''Şuan için hocamızın raporu doğrultusunda yaşı ve sakatlığı itibariyle Kewell'ı yeni sezonda düşünmüyoruz.'' dedi.Elano ile ilgili soruya ise birşeyler söyleyip ardından ''Formasının hakkını vermeyen her oyuncu satılıktır.'' dedi.Alıcağımız oyuncuların da çok ince elenip sık dokunduğunu da söyledi.

Ligtv'de Haldun Üstünel'in röportajı vardı şimdi.''Şuan için hocamızın raporu doğrultusunda yaşı ve sakatlığı itibariyle Kewell'ı yeni sezonda düşünmüyoruz.'' dedi.Elano ile ilgili soruya ise birşeyler söyleyip ardından ''Formasının hakkını vermeyen her oyuncu satılıktır.'' dedi.Alıcağımız oyuncuların da çok ince elenip sık dokunduğunu da söyledi.

Müthiş olumlu sinyaller vermiş. Transferde doğru işleri yapacağız herhalde artık.

Biraz umutlanabilirmiyim yani? :o

"Alıcağımız oyuncuların da çok ince elenip sık dokunduğunu da söyledi"

Her transferde yapılması gerekn bu değilmi zaten?

Geçen sene yapılan transferler hepimizin gözünü boyamış ve yanlış umutlara kapılmamıza neden olmuşsa da, iki sezondur yapılan transfer hatalarının bu sene yapılmayacağını düşünüyorum. İsimli yabancılardan ziyade nitelikli ve verimli yabancıları tercih etmemizi ve kadromuzdaki Türk oyuncuların kalitesini artırmamızı bekliyorum.

Elano'nun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda Üstünel, ''Bizim için bazı değerli oyuncularımız vardır. Onların dışında, formasının hakkını vermeyen her oyuncu da satılıktır. Bu doğrultuda bir karar aldık, aynı şekilde devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

İşte o bazı değerli oyuncuların başını Elano çekiyor, Elano gitmeyecek beyler. Bunu Rijkaard istiyor. Buraya yazıyorum. Herkes akıllı olsun.

Elano'nun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda Üstünel, ''Bizim için bazı değerli oyuncularımız vardır. Onların dışında, formasının hakkını vermeyen her oyuncu da satılıktır. Bu doğrultuda bir karar aldık, aynı şekilde devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

İşte o bazı değerli oyuncuların başını Elano çekiyor, Elano gitmeyecek beyler. Bunu Rijkaard istiyor. Buraya yazıyorum. Herkes akıllı olsun.

:animation:

kewell gitmemeli bence,elano iyi bi teklif gelirse gidebilir

Kaliteli bir orta saha kurarsak Elano patlama yapar.

huah tipe bak hop çay demle :D

fft1mm1004023.jpg

Dünya Kupasindan sonra gitmeli..

yoksa yine bir sene küfür yiyeck bizden..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt