#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

rijkaard bunu sezon basi soyledi ve arda ile elanoyu orta saha birlikte oynatmak dusuncesi vardi ama olmadi elanonun fizik sorunu ve kondisyon sorunu ardanin sezon ilerledikce dususu liberolarin hic olmamasi vs elano gelecek sezon kalirsa oynayabilirler mi bilmem ama soyle bir kadro ile

=====elano======arda========

=keita=================kewell

===========baros===========

boyle iki uc mac ust ust oynasaydik nasil bir pas organizasyonu olurdu cok merak ediyorum

rijkaard bunu sezon basi soyledi ve arda ile elanoyu orta saha birlikte oynatmak dusuncesi vardi ama olmadi elanonun fizik sorunu ve kondisyon sorunu ardanin sezon ilerledikce dususu liberolarin hic olmamasi vs elano gelecek sezon kalirsa oynayabilirler mi bilmem ama soyle bir kadro ile

boyle iki uc mac ust ust oynasaydik nasil bir pas organizasyonu olurdu cok merak ediyorum

hmm gayet mantıklı :b5:

,

Kulağa hoş geliyor biliyorum ama Barca'dan başka böyle 4-3-3 oynayan yok.:)

bugun gaziantep ile ligin ilk yarisinda oynadigimiz birinci hafta macini tekrarini

verdi ligtv ayhan ile arda muthis oynuyorlar inanmadim ayhan ile mustafa cift libero olarak gozuksede arda ile neredeyse yan yana oynuyorlardi ve muthis paslasmalar muthis bir oyum aciksasi ben elanoyu boyle bekliyordum hep ayhanin iki uc gomlek ustu bekliyordum ve arda ile muthis bir uyum icine girip daha iyi sonuclar alabiliriz diye umuyordum ama elano benim bekledigim gibi cikmadi kalitesini asla tartismam ama bazen olmayinca olmuyo bence gonderilmeli

Ayhan,Elanodan daha iyi futbolcudur.Sırf dunga milli takıma alıyor diye çok büyütüldü.

İstatiklere bakın.Yerin dibine soktuğunuz Barış 5 asist yapmış,Elano 6 asist.Elano her maç 90 dk oynamış,Barış bazı maçlarda 90 dk oynamış.

Bu herşeyi anlatıyor bence

Ayhan,Elanodan daha iyi futbolcudur.Sırf dunga milli takıma alıyor diye çok büyütüldü.

İstatiklere bakın.Yerin dibine soktuğunuz Barış 5 asist yapmış,Elano 6 asist.Elano her maç 90 dk oynamış,Barış bazı maçlarda 90 dk oynamış.

:yenieek:

Elano gider yerine vasat bi adam alırız sırf savaşıyor diye.Sonra o oyuncu bir fener maçında cok kotu oynar,Reha Muhtar bunda bir iş var der..İlk once yedek olur sonrasında ılk 18e alınmaz.Sonucta Ayhan devreye girer ve bizi ucurur.. :D

Elano gider yerine vasat bi adam alırız sırf savaşıyor diye.Sonra o oyuncu bir fener maçında cok kotu oynar,Reha Muhtar bunda bir iş var der..İlk once yedek olur sonrasında ılk 18e alınmaz.Sonucta Ayhan devreye girer ve bizi ucurur.. :D

Ölme eşeğim ölme. :o

Önceden kalması taraftarıydım. Sistem için uygun bir isim;ama takım içi oyunu, takımı yönetmek konusunda vasatın altında kaldı.

Yine de Elano gibi bir orta sahanın ; bir dahaki seneye bundan daha başarı olucağını düşünüyorum. Tek sorun madem revizyona gidildi; madem bir değişimden bahsediliyor, kafada soru işareti kalmadan, güvenilmeyen adamlar gönderilmeli. Elano 'da bunlardan biri. Piyasası düşmeden , tam da Dünya Kupas'ında sonra ; bonservisi 7-10 milyon euroları bulacağını düşünüyorum.

Yerine düşündüğüm tek isim var ; o da Nuri. Şu takımı yönetebilecek, Türk oyuncularla uyum içinde olacak, pasör başka biri yoktur herhalde. Gelecek yabancı dominant biri değilse; Elano'da yaşanılan hayal kırıklığı; onda da yaşanır.

Elano'dan sırf bu kadar tartışıldığı için bıktım ya.Ne zaman forumu açsam bu konuyu görüyorum :D

Bir ara şöyle saçma sapan bir yorum yapılıyordu: Elano asist yapan oyuncuya pas veren oyuncudur!!!!!! Hayatımda gördüğüm en gerzekçe düşünce. 1)Asist yapan oyuncuya pass vermek ne demek, futbol literatüründe görülmemiş birşey, 2)Asist yapan oyuncuya pas vermesi için mi milyonlarca Euro verdik?

Elano tartışmasız türkiye nin en iyi orta saha sından biri ama tsl ye alışamadı kalitesi açısından tsl nin eniyi ort sahası olduğundan şüphem yok.

Bir ara şöyle saçma sapan bir yorum yapılıyordu: Elano asist yapan oyuncuya pas veren oyuncudur!!!!!! Hayatımda gördüğüm en gerzekçe düşünce. 1)Asist yapan oyuncuya pass vermek ne demek, futbol literatüründe görülmemiş birşey, 2)Asist yapan oyuncuya pas vermesi için mi milyonlarca Euro verdik?

Yok artık ?

Düzelteyim, "asist yapan oyuncuya pas veren adam" diye bir kategori var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt