#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Birde kötü oynarken yanındakiler kötü deyip iyi oynadığı zaman(size göre) Elanonun kaliteli olmasından demekte ayrı bir tarafsızlık tabi.Dünkü Brezilyada M.güven oynasa bu kadar oynayabilirdi.Asisti zaten asist değil Maicon golü yarattı.Attığı goldede robinhonun hakkını vermek lazım.Onun dışında maçta vasattı aksini idda edenler bir daha tartışmayacağım cevap vermeyin.

kanka federer-nadal maçı nolur?:o

Kuzey kore maçıyla iyi veya kötü diye değerlendirme yapmak gerçekten çok yanlış.Portekiz ve fil dişi maçlarından sonra asıl değerlendirme yapılabilir.

Evet beyler yeni transferimiz belli oldu işte Galatasaray'ımızın yeni transferi...

TIKLA

Elano'yu kesinlikle satardım bana kalsa, ha gol atmıs daha iyi işte zarar etmeden satma sansımız arttı, daha ne. Yoksa Elano bildigimiz Elano gol dısında bizde ne yaptıysa onu yaptı. Cagatay guzel ozetlemis durumu.

Elano ve Arda gitmeli, yaklaşık 20-25 milyon gelirimiz olur

Mahamodou Diarra

Emana

Sercan

Giovanna Dos Santos

Gökhan İnler

Bunlar gelmeli yerlerine

---------------------Ufuk-----------------------

Sabri----------Neill---------Servet(Emre)--------Balta

Gökhan İnler---------Emana---------------Diarra

KEita-----------------Baros--------------------Sercan

1 sene böyle oynanmalı, ondan sonra CL ye katılcağımız sene defans bölgesine takviye yapılmalıdır, herşey olmaz 1 senede

Bu kadroyu türkiyede hiç bi takım ezemez, q7 li 8jk da dahil

Orta sahaya bakın heyt bee

Lig tvde sezonun en güzel gollerini izliyordum. Gs'nin 4 veya 5 golü vardı. 3ünde asistten önceki pası Elano vermis ki o paslar asistten daha zor paslar. Biri aynı Maicon'a attığı pas. Bizde Keita'ya atmıs. Keita'da içeri çevirmiş.

Kuzey Kore'yle olan maçta ise hep oyunun içindeydi. Ataklarda hep bulunuyordu. Maicon'a yaptığı asistte Maicon topu içeri çevirseydi ne olacaktı sanki? Yine pozisyonu hazırlayan Elano olcaktı.

Ergenlikten çıkamamış bir takım arkadaşlar sırf dikkat çekmek için olmadık laflar edip insanın sabrını zorluyorlar.

Bu adamı defalarca izledim bu sefer iyi olucak dedim hep izlerken destek verdim.Ama en sonunda artık bende futbolcu olmadığına karar verdim.Koreye gol atıp assist yapması hiç bişey değiştirmez.Elano da ne görüp brezilya milli takımına aldı Dunga anlamadım.Çok teknik değil güçlü değil hızlı değil oyunun içinde kopuk kopuk çalım yeteneği yok.Nasıl Brezilyalı anlamadım zaten.10 milyon euro verene hemen satılmalı bence piyango gibi bişey.

Bu adamı defalarca izledim bu sefer iyi olucak dedim hep izlerken destek verdim.Ama en sonunda artık bende futbolcu olmadığına karar verdim.Koreye gol atıp assist yapması hiç bişey değiştirmez.Elano da ne görüp brezilya milli takımına aldı Dunga anlamadım.Çok teknik değil güçlü değil hızlı değil oyunun içinde kopuk kopuk çalım yeteneği yok.Nasıl Brezilyalı anlamadım zaten.10 milyon euro verene hemen satılmalı bence piyango gibi bişey.

:asd:

Ömer Üründül?

Elano senden Portekiz ve Fildişi maçlarında asist veya gol bekliyorum.Böylece rahatça elden çıkarabiliriz seni.

Elano ve Dunga arasında ne var çözemedim, nasıl oynar bu adam brezilya milli takımda. Ronaldinho ve patosuz milli takım bravo dunga

Oyle seyler yasanir ki bir bakmissiniz Elano kalir, Keita gider.

sayın rijkaard utanmasa servetin yanına koyacağı için elanoyu bol keseden millet atıyor.sen elanonun yanına mehmet topalı barışı verirsen o adamdan verim alamazsın.şimdiye bir gol bir asisti alex yapsaydı brezilyada,allah ilan ederdiniz.

I’ve always considered myself one of the team’s supporting cast and that suits me fine. I never want to be the star.

Olay bundan ibarettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt