#9 Eren Derdiyok

En azindan sahada yürüyen ve trip atan bir forvet izlemedik bu hafta

Elinden geleni yapiyor ama kapasite belli

ligdeki en kotu santrafor herif.

inanilir gibi degil.

birak ilk 11 oynamasini kadroda bile olmamasi lazim.

altyapidan herhangi birini koysan bundan iyi oynar.

Gomis az bile zam istemiş. Adam geçen sene bizi şampiyon yaptı. Bırakın imalı imalı laf sokmayı. Trip atacaz diye bu çöpü oynatip Gomisi kesersek şampiyonlar liginde kurbanlık koyuna döneriz. Ayağına top bile değmez bu herifin

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asiri sert ve bence yersiz yorumlar var. Asla kotu forvet degil ama takimi sirtliyacak forvet olmadigi acik acik ortada.

Eren Derdiyok daha cok oynayip sakatlanmasa kesinlikle idare edebilecek bir forvet. Ama kendisi acisindan asil tahlisizlik bizim taraftar olarak cok cok yuksek beklentilerimiz olmasi. Burda taraftara bu beklentilerden dolayi birsey diyemeyiz. Sahsen ben de cok cok daha buyuk katki bekliyorum Galatasarayimizin strikerlerinden. Ama sert elestirilerle haksizlik yapiiliyor kendisine, Umarim soyle bir 6 ay sakatlanmadan oynarda biraz olsun kendini sevindirir taraftarin gonlunde

Uzun zamandir iki mac ustuste oynamamis adami ilk macinda gommeye gerek yok.Gomis'ten daha cok oyunun icindeydi.Ha mumkunse daha hizli,gezen bir santfor sart.

nedense bu adama karşı forumda inanılmaz bir kindarlık var.neyden dolayı merak ediyorum.

En azindan sahada yürüyen ve trip atan bir forvet izlemedik bu hafta

Elinden geleni yapiyor ama kapasite belli
Eldeki şartlarda elinden geleni yapması önemli 1 husus bence.

Yerliler arasında en çok çabalayanlardan biri. Olması gereken bu ama bunu bile arar olduk.

Yine 20 kafa topuna çıkıp 2-3 tanesini indirebildi. Şu işi yapsa yeter. Senin kanatların onyekuru ve rodrigues gibi dribblingçi adamlar arkanda Sinan gibi sol ayaklı adam geçebilen tehlike var en azından bir kaç tane onlara indirsen hızlı ataktan gol olacak zaten. Ama oynamalı bir kaç hafta ki Fatih hoca oynatacak zaten Haftaya 70 e kadar oynar sonra bir Muğdatı izleyelim ben en etkili oyunumuzu garry-muğdat-sinan-onyekuru dörtlüsüyle oynayacağımızı düşünüyorum deplasmanlarda galibiyetin temeli bu aşırı kapanan savunmalar mı oldu sok feghouliyi kanada mariano ile tekniklerini konuşturup gol organizasyonları yaratsın

Bu boy ve fizikle hava toplarında bu kadar kötü olması inanılmaz gerçekten. Her maç daha da şaşırtıyor..

adama kindarlık varmış neden kin güdeyim kardesim arkadasımmı kardesimmi parasını verdigim sözde futbolcu müsvettesi

2yıldır sömürüyor bi boka yaradıgıda yok tam tersi zararı var lukunku vs diyoruz ama bu öküz bize gelmis en berbat futbolculardan

utanmadan birde 9 numara giyiyor

bunu savunanlar gidin yaglı güreş izleyin bu herif herzaman böyleydi

Yalnız golü de atamıyordu az kalsın :D

Tam buna değinmeye geliyordum. Başka bir vuruş yapacak iken muhtemelen köşeye plase, kötü zeminden ötürü ıskalıyor topu, ayağı yere vuruyor tam dengeyi kaybedip pozisyonu öldürecek duruma gelirken son bir hamle ile o topun dibine girme işlemini gerçekleştiriyor.

Aylardır top yüzü görmedi maçlarda, oynadıkça daha iyi olacaktır.
Ha bizim as forvetimiz tabii ki de olamaz ama en azından elinden geleni yapıyor ve attığı golden sonra zam istemiyor!!!

Haftaya 11 başlamalı yine. Umarım Gomis denen çakal satılır ve yerine Doumbia gibi bir forvet alınır.

Icerideki hayinlerle savastigimiz bu zor gunlerde bizi ayakta tutan mucahitlerden biri oldugu icin kendisine sukranlarimi sunuyorum. Bu taraftar ne hayinleri ne de kahramanlari unutur. Selam sana cimbomun arslani.

Geri
Üst Alt