#9 Eren Derdiyok

Burak gibi performans veriyor.Bakiyorsun sahada ne yaptigi belli degil ama sene basindan beri 3 golu dizmis.Oyun icinde biraz etkili olsa iyi olacak

Bu adam uzun boyuna rağmen hava topları sıfır.Oyun içi kayboluyor.Hücumsal anlamda pozisyon alma kabiliyeti zayıf.
Geçen haftaki futbolundan daha iyiydi bugün, rakibin zayıflığı vb. etken olmuş olabilir lakin istekli ve oldukça yerinde presler de yaptı zaman zaman. Formaya küsmüyor evet ama devamlılık sağlayamıyor. Aldığı 2.15m€ meblağ felaket zaten. 1-1.5 arası olsa maaşı daha az göze batar.

İlk golü Eren'e yazarım çabasıyla korneri kazandırdı yetmedi içeriyi karıştırdı asist yaptı golünü de attı

Ama öyle bir adam ki yetersiz hoca da bu yüzden 2 adam istiyor zaten

Burak'in da boyle bir fotosu vardi :asd:

DlosSI8XcAAiGaK

Burak gibi performans veriyor.Bakiyorsun sahada ne yaptigi belli degil ama sene basindan beri 3 golu dizmis.Oyun icinde biraz etkili olsa iyi olacak
bizim anlatmak istediğimiz bu işte gomis severlere.

29 gol yeaaa. ula bu hücum hattıyla kalas koysan 20 gol atar zaten. gomis ağır bir adam ve takımı oynatmıyordu. modeste gelseydi gomisi unuturdu herkes ama olmadı :(

5. ve 6. golde Emre Akbaba'dan, Muğdat'a, Onyekuru'dan, Yunus'a kadar herkes pozisyonun içinde kaleciden, direkten toplar dönüyor kanat adamları arasında pas alışverişi yapıyor ama bu santrafor olacak adam ortalıkta yok. Araki bulasın pozisyonun içinde..

Pres yapıyor, topa basıyor gol noktasında yetersiz, teknik anlamda yetersiz ama mücadeleci Terim sever böyle tipleri

bu herifi savunanlar hatta futbolcu oldugunu düsünenler kusura bakmasın futboldan bir bok anlamıyorlar

1 tane mac yokki bırak yararı zararı olmasın her mac zarar ama kel sevenler var anlasılan herifi hala savunuyorlar

bizim anlatmak istediğimiz bu işte gomis severlere.

29 gol yeaaa. ula bu hücum hattıyla kalas koysan 20 gol atar zaten. gomis ağır bir adam ve takımı oynatmıyordu. modeste gelseydi gomisi unuturdu herkes ama olmadı :(

Valla Gomis'in yerine iyi adam almadiklari surece "Gomis iyi ki satildi" demem.

Çok kötü değil ama teknik anlamda çok zayıf kalıyor gene de şimdiden 2 golü oldu demek ki geçen sene Gomis'in 29 gol atması kendi çabası değil takımın gayretiymiş Eren de 34 maç oynasa 25 golü bulabilir ama takımı şampiyon yapan Eren değil diğer oyuncular olacaktır :D

Göztepe maçının ilk yarısını referans alıyorum. Kapanan rakibi açmamıza imkan yok Eren ile oynarken. Boyuna posuna bakıp hava toplarını almasını, duvar olmasını bekliyorsun ama onu da yapamıyor. Yetersiz.

Biraz sabırlı olalım. Eren öyle hemen silinip atılacak bir oyuncu değil. Bazıları kazma fln demiş bunları ciddiye almıyorum. Eren her zaman al ver yapan, pas oyununda olan bir oyuncu. Burak denen futbol düşmanı ile karıştırdınız sanırım.

Biraz sabırlı olalım. Eren öyle hemen silinip atılacak bir oyuncu değil. Bazıları kazma fln demiş bunları ciddiye almıyorum. Eren her zaman al ver yapan, pas oyununda olan bir oyuncu. Burak denen futbol düşmanı ile karıştırdınız sanırım.

Hocam al ver yapan bir oyuncu da kesinlikle bu seviyenin oyuncusu değil. Bir pivot santrafor için fazla kırılgan ve hava toplarında rezalet zaten. Bitiricilik desen yok. Ayrıca kaç yıldır bizde oynuyor işte ne sabrından bahsediyorsunuz anlayamadım?

Hemen silmedik zaten.
Ilk geldiğinde silmistik.
Heycanla sözleşmesinin bitmesini Bekliyoruz.
Umarım donk'ta olduğu gibi bununda sözleşmesini komisyon için uzatmazlar

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Geri
Üst Alt