#9 Eren Derdiyok

takıma faydası koca bir 0 aksine takıma oyuna inanılmaz zararı var dikkatli izleyen herkes görüyor ,hoca haric

Hıc sevmedıgım umut bullet bundan daha faydalı oynamadı mı yau bızde?

Her onune gelen metin oktay hareketini yapinca ortaya soyle birsey cikiyor.

gif-monkey.gif

Umut en azından koşuyordu. Bu herif kağnı gibi. Koşu yarışı yapsam bu koca totomla göbegimle fark atarim cok net.

Abi hiç birşey yapmıyor yav. Vallaha bak. Yani o fiziğe göre ne ilerde top tutabiliyor ne rakip defası yıpratabiliyor nede hava toplarını alabiliyor. Umarım az değişim gösterirde bizi yanıltır. Ondan gelecek ekstra katkıya ihtiyacımız var.

olumlu bir nokta görmek istiyorum ama yok hoca ne görüyo merak ediyorum açıkcası..

Her onune gelen osuruktan bi gol atinca metin oktay pozu verirse ortaya soyle birsey cikiyor.

gif-monkey.gif

Garry Rodrigues,onyekuru,emre akbaba,ndiaye gibi oyuncularin önüne herhangi bir forvet oyuncusunu koyacak olsak bu oyuncular bir sekilde forveti oynatmasini bilirler

5 macta 3 gol atti,keske yerine ayagi daha iyi olan herhangi biri gelmis olsaydi da futbol olarak ta katki yapabilseydi

Garry Rodrigues,onyekuru,emre akbaba,ndiaye gibi oyuncularin önüne herhangi bir forvet oyuncusunu koyacak olsak bu oyuncular bir sekilde forveti oynatmasini bilirler

5 macta 3 gol atti,keske yerine ayagi daha iyi olan herhangi biri gelmis olsaydi da futbol olarak ta katki yapabilseydi

forumdan birini ilk 11'e koy. Bu kadroyla bes macta Super Lig'de illa ki 1-2 gol atar. Karambolden vurur Eren gibi.
ben bir tane atardim.

Cepheden bir şutla gol atamadı henüz, en son ne zaman attı onu da hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt