#9 Eren Derdiyok

Besle kargayı oysun gözünü
fatih_terim_eren_derdiyok_ile_ozel_gorustu_h9368_bd0e1.jpg

hain bu kürlügüne türklüge laf etmiyorum, almanlar durduk yere sana bana kürt demez, demekki orada kendisini kürt diye diye beyinlerine yalattirdi!!!
sevmiyorum bu HAINI!!!
Ben Almanya da yaşıyorum. Ilk defa duyuyorum bu kürt lâkap olayını açıkçası.

sent via GSC

can koruma su adami gözünü seveyim, sevdigim adamlardansin bu forumda
Koruduğumu nereden çıkarıyorsun ki.

Adamın kürt olması beni ilgilendirmiyor. Senin için niye bu kadar sorun yaratıyor buna anlam veremedim açıkçası

sent via GSC

istiklal marsimizi okumamasi yeterince sinir bozucu degilmi??
Bence değil. Böyle şeylere pek takılmıyorum ben.

Benzer birşey mesela Alman milli takımında tartışılır hep, Türklerin (Mesut,Ilkay) niye milli marşı söylememesi falan. Bana göre saçma tartışmalar bunlar.

Isteyen söyler isteyen söylemez. Başka milletlerde de dolu söylemeyen futbolcular var.

sent via GSC

Uğur meleke çok güzel demiş. 30 gol atan maaş zammı isteyen gomis mi pahalı yoksa 2.2 m euro bu kazma mı pahalı?

Bu sözün Üstüne denecek başka bir şey yok

Uğur meleke çok güzel demiş. 30 gol atan maaş zammı isteyen gomis mi pahalı yoksa 2.2 m euro bu kazma mı pahalı?

Uğur Meleke salağı gene krizden beslenip angutca bişi yazmış derbeder taraftarımız da buna düşmüş.

Son zamanlarda saçmalama rekoru kırıyor meleke. Gomis 11 milyon euro alıyor şu anda bizden kaç para istedi kim bilir. Hata gomisin gönderilmesi değil yerine adam alınmamasıdır.

Son zamanlarda saçmalama rekoru kırıyor meleke. Gomis 11 milyon euro alıyor şu anda bizden kaç para istedi kim bilir. Hata gomisin gönderilmesi değil yerine adam alınmamasıdır.

11 değil 8.

Uğur'a cevabım Eren'e o parayı veren Dursun bu yönetimin suçu ne şu malları taşımayın buraya.

Geri
Üst Alt