- 8 Temmuz 2015
- 36.335
- 71.961
- 3.783
Besle kargayı oysun gözünü

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Frikikten saplarken farketmemis miydin heis?bu adamin almanyada lakabi
DER KURDE (yani KÜRT)
BEN BIRSEY FARKETTIM BU ADAM ISTIKLAL MARSINI OKUMUYOR, BENCE ALTINDA BIRSEY VAR!!!!
hain bu kürlügüne türklüge laf etmiyorum, almanlar durduk yere sana bana kürt demez, demekki orada kendisini kürt diye diye beyinlerine yalattirdi!!!*SB mode on*
Adam zaten Isviçreli, ister okur ister okumaz.
*SB mode off*
sent via GSC
ne yapmisti kacirmisim renktas kisa bir özetlesen?Frikikten saplarken farketmemis miydin heis?
Ben Almanya da yaşıyorum. Ilk defa duyuyorum bu kürt lâkap olayını açıkçası.hain bu kürlügüne türklüge laf etmiyorum, almanlar durduk yere sana bana kürt demez, demekki orada kendisini kürt diye diye beyinlerine yalattirdi!!!
sevmiyorum bu HAINI!!!
belgeseli var almanyada yapmislar leverkusen zamaminda, basligi zaten direk eren derdiyok der kurde!Ben Almanya da yaşıyorum. Ilk defa duyuyorum bu kürt lâkap olayını açıkçası.
sent via GSC
can koruma su adami gözünü seveyim, sevdigim adamlardansin bu forumdaBen Almanya da yaşıyorum. Ilk defa duyuyorum bu kürt lâkap olayını açıkçası.
sent via GSC
Koruduğumu nereden çıkarıyorsun ki.can koruma su adami gözünü seveyim, sevdigim adamlardansin bu forumda
istiklal marsimizi okumamasi yeterince sinir bozucu degilmi??Koruduğumu nereden çıkarıyorsun ki.
Adamın kürt olması beni ilgilendirmiyor. Senin için niye bu kadar sorun yaratıyor buna anlam veremedim açıkçası
sent via GSC
istiklal marsimizi okumamasi yeterince sinir bozucu degilmi??
Bence değil. Böyle şeylere pek takılmıyorum ben.istiklal marsimizi okumamasi yeterince sinir bozucu degilmi??
Uğur meleke çok güzel demiş. 30 gol atan maaş zammı isteyen gomis mi pahalı yoksa 2.2 m euro bu kazma mı pahalı?
Bu sözün Üstüne denecek başka bir şey yok
Erenin PKK bağlantısı olduğu bilinen bişiistiklal marsimizi okumamasi yeterince sinir bozucu degilmi??
Son zamanlarda saçmalama rekoru kırıyor meleke. Gomis 11 milyon euro alıyor şu anda bizden kaç para istedi kim bilir. Hata gomisin gönderilmesi değil yerine adam alınmamasıdır.Uğur meleke çok güzel demiş. 30 gol atan maaş zammı isteyen gomis mi pahalı yoksa 2.2 m euro bu kazma mı pahalı?
Bu sözün Üstüne denecek başka bir şey yok
hoca, donk pozizyonunu alsın diye eren i sabitleme derdinde olabilirBesle kargayı oysun gözünü
![]()
Son zamanlarda saçmalama rekoru kırıyor meleke. Gomis 11 milyon euro alıyor şu anda bizden kaç para istedi kim bilir. Hata gomisin gönderilmesi değil yerine adam alınmamasıdır.
Donk buna salsa anca kendine gelirhoca, donk pozizyonunu alsın diye eren i sabitleme derdinde olabilir