#9 Eren Derdiyok

Eren Derdiyok benim beğendiğim bir futbolcu.Top tutma,hava hakimiyeti ve duvar olma gibi bizim ihtiyacımız olan tarzda bir forvet lakin bence yanına bir forvet daha alınması gerekiyordu.Allah korusun Eren sakatlanırsa ne yapacağız?Umut'u mu affedecekler yoksa?İşte bu yüzden bir forvet daha alınması gerekiyordu.

Fotografta burak yilmaz gordum sandim bayilacaktim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren Derdiyok - Twitter: "İyi geceler. Yarın inşallah bu saatlerde kupa ile poz veririz."

Cprz0btXYAAHziF.jpg

Ben Eren Derdiyok'tan cok umutluyum.
Ozellikle Burak ve Umut dan sonra Eren gozumuze çok daha guzel gorunecektir
Eren'i sadece atacagı gollerle değil, asistleriyle, takım savunmasına yapacagı katkılarla degerlendirmek lazım.
Bildiğim kadarıyla Eren takımın en uzun oyuncusu. Hava hakimiyetiyle ofans ve defansta faydalı olacaktır.

haydi kürt kardesim costur bizi
sokaklara biji eren yazdir bize

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Yarin yedekmis. JOR güvenmiyor olabilir. (Dogru ise rezalet)

Ben de hep kızdım da bu transfere Hakan son günlerde sende bir teorik haller görüyorum , önceden de demiştim . Adam yeni geldi ve de illa hemen oynatmaması güvenmiyor anlamına mı geliyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben de hep kızdım da bu transfere Hakan son günlerde sende bir teorik haller görüyorum , önceden de demiştim . Adam yeni geldi ve de illa hemen oynatmaması güvenmiyor anlamına mı geliyor .

Tolga'yi hemen kullanip takim ile daha fazla idman yapan takim'in en ciddi eksigi forvet'i tercih etmemesi evet süphe veriyor.

Tolga'yi hemen kullanip takim ile daha fazla idman yapan takim'in en ciddi eksigi forvet'i tercih etmemesi evet süphe veriyor.

Tolga onun tek seçeneği, poldi'yi gözü kapalı koyabilirsin kanat olsa da ama Hamit'i koyamazsın ve de artık poldi bu takımda forvet rolünde . Şüphecilik oldu sende bu sene , daha iki gün önce antrenman resmi görmedin diye bruma'yı yolladın :)

Son düzenleme:
Hakan gereksiz evham yapıyorsun yapma. Herşey normal.

Tolga onun tek seçeneği, poldi'yi gözü kapalı koyabilirsin kanat olsa da ama Hamit'i koyamazsın ve de artık poldi bu takımda forvet rolünde . Şüphecilik oldu sende bu sene , daha iki gün önce antren resmi görmedin diye bruma'yı yolladın :)

Hamit'i neden kullanamaz da Poldi'yi kullanabilir? Tolga ve Hamit'in arasinda o kadar fark oldugunu nerden biliyoruz daha 1 macini izlemeden? Yani pek ikna edici gelmedi bu.

Eren'i tercih etmemesi beklenemezdi. Tolga oynamaz Eren oynar derdim.

Hamit'i neden kullanamaz da Poldi'yi kullanabilir? Tolga ve Hamit'in arasinda o kadar fark oldugunu nerden biliyoruz daha 1 macini izlemeden? Yani pek ikna edici gelmedi bu.

Eren'i tercih etmemesi beklenemezdi. Tolga oynamaz Eren oynar derdim.

Hamit'i sen Tolga'yı ben savunuyorum durumuna getirdiğin için yorumumu burada sonlandırmış oluyorum , iyi akşamlar :)

Eren gibi bir target man e ihtiyaç vardı, ilk 11 oynayacaktır.

Geri
Üst Alt