#9 Eren Derdiyok

Transfer sürecini söyle yasadim:

- Kesinlikle karsi ciktim
- Diger cikan isimler hayal oldugunu anlayinca gelmesine sicak baktim ki lig icin yeterli olabilecegini düsünüyorum bu yoksuzlukta

Ama oynadigi oyunu an itibariyle hic begenmiyorum. Saf saf islerle ugrasip durmasin ve önde kalsin. Sürekli tac cizgisine kadar iniyor kafa topu alacam diye, o aldigi kafa topunu da kendi bos biraktigi bölgeye yolluyor.

uyanik onun bosalttiig bölgeye adam gelmesi lazim iste

ne bicim bir yorum bu

Ben oraya kimsenin girmemesini dogru buldugumu söylemedim. Eren'in oyun zekasina degindim cünkü üst üste hep aynisini denedi, top rakibe gitti. Oysa ki geriye indirerek topa sahip olmamiza sebep olabilirdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Beyler bakın hakan futboldan anlamaz. Sorunuz varsa bana danışabilirsiniz.

22 yıllık tecrübe lvrksn U20 v.s ;)

Bilindiği gibi forumda futbol konusundaki görüşleri en çok tutan kişi benim.

Sorularınızı alabilirim.

Yerli Benzema diyesim geliyor. Ama bazende Yetenekli Fernandao diyorum. Gafam garışık.

tam süper lig topçusu hayalimizdeki forvet değil ama anadolu takımlarına karşı her türlü iş görür. henüz ilk maçında 3 puanı getirdi.

Tam hazır değildi fizikmen diyorlardı.
Bakalım hazır ve takıma adapte olan bir Eren ne yapacak.

Eren ile "Derdiyok" mu "Derdi var" mı olacak takım, bu akşam az çok netleşir

Olm ne klasiği lan adam kafasına darbe aldı başı dönüyor saçma sapan zırlamayın bu kadar zaman yedek.forvet alamayan kulübe diyin diyeceğinizi

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Darbeli kafa vuran forvet anlayamazsiniz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvetimiz varmış. Ne özlemişiz. Umut ve Burak ın zamanında kaçırdıklarının yarısını atsa 15 golü var. 2 sini attı zaten.

Forvet özelliği olan herhangi bir forvetin katkısı işte. Drogbadan sonra forvet hattımız boş olduğu için gözlerimiz paslanmış baya

Erenden önce

Erenden sonra

diye ayrılır

Burak Yılmaz'ı hatırlattı

KİNG

Geri
Üst Alt