#9 Eren Derdiyok

Her darbede yerde olması ve sürekli bir tarafları kopmuş gibi kıvranması canımı sıkıyor.

Nazik oyuncu istemiyorum takımda.

Aynısını yazmak için girdim.

Bu adama güvenip rotasyon yapamazsın. 3.forvet olmayı da kendi kabul etmez.

Basel istiyodu postalamak lazım.

Begendigim bir topcu degildi, zaten sn hocam da oynatmayarak aklin yolunun 1 oldugunu ortaya koymustur

Sezon boyu birinci forvet olacak kapasiteyi gösteremediği için seneye birinci forvetimiz olacaktır.

Herkes Eren'den ümidi kesmiş ama seneye bence çok daha yararlı olacaktır Eren Derdiyok

Geçen sene rakipsizdi onu zorlayacak kimse yoktu o da ilk geldiği günlerde olan formunu yavaş yavaş nasıl olsa banko oynuyorum kafasında olduğu için kaybetti
Şimid Gomis'in kendinin önünde ve daha formda olduğunu biliyor inşallah aklını başına toplar ve çalışmaya devam eder

Sonra artık Bruma-Sneijder-Yasin gibi bireysel oyuncuların yerine artık yavaş yavaş daha takım oyunu oynayan bir ekip olucaz seneye inşallah Konop-Lemina-Jetro-Corchia gibi ismi geçen ceza sahasına iyi top kesen adamlar gelirse Eren bu attığı golü ikiyle çarpar

Aynı şeyler Gomis içinde geçerli. Dediğim gibi Konop-Lemina-Jetro-Corchia gibi bu ikiliyi iyi besleyecek adamlar alırsak Gomis-Eren ikilisi bu ligin en iyi hücum rotasyonu olur

yahu bu rakipsizdi,zorlayacak kimse yoktu olayına çok takılıyorum

barça da messi nin rakibi kim ki sezonda onca gol atıp sırtlıyor takımı

profesyonel bu adamlar parasını alıyorsa oynayacak,buna dayanarak oynamıyorsa kafasını ....

İyi bir yedek olabilir en fazla. Ancak yıllık 2M küsür para alan yedek mi olur orası apayrı konu. Bonservissiz Dembele'yi bırakıp buna 4M verdik ya, bu rezalet cidden yenilir yutulur cinsten değil. Herif bu sene 32 gol 9 asist ile oynadı. :/

Bu heriften 9 numarayı almak varken gidip sneijderden 10 numarayı aldılar.

Vizyonunuza tukureyim.

Basele filan bonservissiz itelenmeli.
En azından maaş vermeyiz

Sürün yağlı surat!

Üstüne para verilip Mehmet Batdal'la filan takas edilirse daha faydalı olur.

Ulan önün bomboş topu eline vurduruyorsun. Rodriguez pozisyonu sonrası pas versen pozisyon olacak. Mal gibi top sürüyorsun. Senden yedek filan olmaz. Geldiğinde o paraya öküz alınır demiştim. Halbuki almışız

20031987_464958347213152_2984054440941995497_n.jpg

Geri
Üst Alt