#9 Eren Derdiyok

Bu adam iki milyon Euro alıyor, o paranın çeyreğine yaptıklarından fazlasını yapabilecek yerli oyuncular var.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamın hormonlarına baktırsınlar erkek filan olmadığını düşünyorum her ikili mucadelede bi insan nasıl yerde 2 dakka kalabilir. Kafa topunana kalkıyor en ufak müdalede ensesini tutup 3 dakka yerde sürünüyor. Dışarıdan bakanda adam sanar bunu.

Sezon baslamadan once kac defa soyleyip uyardim bu herif bu takimin 2. golcusu olamaz diye, ama yok Eren iyi bir yedekmis (gorduk). Seneye mecbur forvet transferi yapmaliyiz ki Gomis de rahatlasin, bu olsa olsa 4. forvet olur bu takimda. Sinan da gitsin kumda oynasin, onu da 3. forvet olarak yazanlar var bide forumda.

kazmanın önde gideni. varlığı zarar, hiç oynamasa daha iyi.

fatih hoca mecburen bunu oynatmak zorunda kalıyor ama bakın görürsünüz önümüzdeki sezon forma yüzü göremez. kimse para verip almaz bunu.

ben olsam 10 kişi kaldığımızda bu kazmayı oyundan çıkartırdım.

bizim en büyük yanlışımız yedek oyuncu eren'e 2 milyon euro, tolga'ya 2 milyon euro ,selçuk'a 3,5 milyon euro vermemiz!!!

etkili olmamasi normal adam dogru duzgun oynamadi bu sezon

eren gibi topçular her hafta 90 dakika oynamalari lazim form yakalamak için

öyle yedekten gelip galibiyeti getiren golu atacak biri degil genelde

sene sonu gidebilir

Seleznov futbolcuysa bu ne ? Zamanında gelmesin dediğimizde ya olur mu rövaşata atıyor deyip saçma videolar atanlar orgazm yasıyorlardır. Adam hangi maçta oynasa yeniliyoruz. Sene sonu buna kimse de para vermez ki defolsun. Yemin ederim Battal bundan kaliteliydi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

resmen sahada burak yılmazın emeklilik halini görüyorum bu adamda tipi duruşu boş beyin oluşu. nasıl bi zararsın sen.

resmen sahada burak yılmazın emeklilik halini görüyorum bu adamda tipi duruşu boş beyin oluşu. nasıl bi zararsın sen.
Burak net 3 kat kaliteli bundan. 38373 ofsayta girer ama 20 tane de atar . Bu idiot ne yapıyor da Burak oluyor. Burak bunun yanında Ronaldo

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o yuzden emekli olduktan sonra ki hali dedim 40 yasinda bi burak gibi elden ayaktan dusmusken bu kadar olur.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda dan bir ricam var yarım bıraktığın işi tamamla ve gerçek kral ol.

Geri
Üst Alt