#9 Eren Derdiyok

Galatasarayda-Eren-Derdiyok-soku-7872.jpg

Daha iyisi yok !

kötü oyuncu kesinikle degil, asiri derecede Duygusal. Terim + ALBAYRAK!!!!!!!! (hele bu arkadas) iyi bakmalari gerek buna. Bir de Sakatlanma gözünün yagini yedigimin...

Su yigite hava degisimi izni verip biraz dinlendirin yaw.

Ne zaman birinin üstüne bu kadar yük bündüyse sakatlandı. Eren'in sakatlık profili de buna çok uzak değil zaten.

Erensiz, Allah'ım neler söylüyorum ben, sistemleri umarım çoktan düşünmee başlamıştır teknik ekip. Rodrigues değil ama Onyekuru forvet oynayacak niteliklere sahip. 2012'deki ortasaha kurgusunun bi benzerini belki oluşturabiliriz.

Edit:herkes paylasmis yaw

Son düzenleme:
Sakatlansa da santrforsuz oynuyoruz, sakatlanmasa da. Sakatlanırsa ekime, sakatlanmazsa kasıma kadar.. Yerine :poop: bunu koysan fark etmez.

6 CL, 14 lig maçı, toplam 20 maç sakatlanma ve 12 gol at reis.

İçinde ki Cavani ya da Luis Suarez i çıkart artık hacı. Yapacak bir şey yok

Bu herif için sinerji basligi mi açsak acaba ne yapsak??

Kötü oynarsa bu adamın hiç bir suçu yoktur. Küfürleri başkan ve yöneticilere alalım.

Geçen sene 2 gol atmıştı Kayseri maçıydı, yine Gomis'in para mevzusu vardı yedekti. Yine öyle oyna teşekkürler.

Eren Derdiyok eskisi gibi hava topu indirse bile yeter be. Hayvan gibi adamsin be kardesim, git isir parcala önünden yükselmeye kalkan her rakibini.

lütfen cık oyundan fegh ile false 9 oynayalım bari bir şeyler denemiş oluruz koyun gibi bekleyeceğimiz yerine mertens ve bobby de santrafor değildi 2 sen önce

Ben bu adamın oynamasını istemiyorum! Bu kadar açık ve net! Bizim gördüğümüzü başkaları göremiyorsa biz ne yapalım... Bir kaç hafta sonra tüm stadtaki yuhalamaları duyar gibiyim... Aslında olası bu yuhalamalar Eren'in suçu değil; Eren nezdinde yönetime tepkidir!
Bizim gördüğümüzü göremeyenlere....

Geri
Üst Alt