#9 Eren Derdiyok

Daha dur o mc ve aa'nın cekiceği var.

Futbol cahilleri alanya'ya 6 attılar diye bir özgüven. Ulan mactaydım o alanya macında ilk yarı rezalettik zaten. Ikinci yarı bizde sasırdık goller geldikce. Adamlar dagıldı. Alanya bile deplasman da bize sıkintı yaratır. Sen hangi akla hizmet transfer yapmıyosun.

Daha bunun kac tane zorlu deplasmanı var. Eren'den zlatan performansı bekleyen aptal insanlar yönetiyo bizi iste.
çalkalanıyoruz kazan kaynıyor abi :)
sen anladın

Daha dur o mc ve aa'nın cekiceği var.

Futbol cahilleri alanya'ya 6 attılar diye bir özgüven. Ulan mactaydım o alanya macında ilk yarı rezalettik zaten. Ikinci yarı bizde sasırdık goller geldikce. Adamlar dagıldı. Alanya bile deplasman da bize sıkintı yaratır. Sen hangi akla hizmet transfer yapmıyosun.

Daha bunun kac tane zorlu deplasmanı var. Eren'den zlatan performansı bekleyen aptal insanlar yönetiyo bizi iste.
neden sustuğumuzu da biliyorsundur
hatrı var bir sözüne bakar :)

Ligdeki acik ara en kötü forvet. Ne havadan ne yerden gelen hicbirseyi tutamiyor. O boy boşuna var bu kazmada. Pres de yapmiyor. Resmen eksik oynatiyor takimi. 2 bos kale gol attı diye oyuncu olduğu zannedildi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca bunda ısrar ederse bittik milli arada çözüm aramaya başlasın sinan,henry,muğdat,ali yavuz,malik bunlardan biri daha faydalı olur hiç değilse hareket olur kağnı gibi adam ne fizik var ne bişey,senede bir kez rövaşata golü atsın diye kafayı yedirir bize..

Kesin olan su ki bu adam 19 mac da bizim forvetimiz. Yapacak bise yok

İsviçre liginde ve MT da iyiydi, Elmander kadar olmasa da orta sahaya yardıma gelip pas alışverişlerine katılıyordu, güçlüydü, diğer oyunculara duvar olup gayet güzel servis yapabiliyordu, hızı da fiziğine göre iyi sayılırdı, bitiriciliği hiçbir zaman vasatı aşamamasına rağmen diğer özellikleriyle faydalı bir oyuncuydu. Ancak sporcu karakteri zayıf olmalı ki devamını getiremedi ve yıldan yıla hep geriledi; Hoffenheim TD nün tembelliğinden bahsetmesi bunu doğruluyor.

Keşke yanıltsa ama bu saatten sonra fiziken eski yeterliliğine ulaşabileceğine hiç ihtimal veremiyorum doğrusu. Takımın orta sahada rakibe üstünlük kurabildiği maçlarda bir nebze idare edebilir belki, yahut duruma göre sonradan girer oyuna. Ancak denk ve daha güçlü takımlara karşı ilk 11 de düşünülmemeli. Hele kritik maçlara bir daha Eren ve Sinan' ın birlikte ilk 11 çıkması futbol intiharı gibi bir şey olur; bu denli 'silik' iki oyuncuyu çok az sayıda takım kaldırabilir zira...

Eren, şu an ki sisteme ayak uyduramıyor.

Dinamik ve baskı yapmak isteyen bir takımda çok ağır kalıyor; hatta baskı oyununu ağırlığı nedeniyle sıkça bozuyor.

Ataklarda’da aynısını görüyoruz. Diğer oyunculara yetişemiyor; zaten oyun zekası düşük olan bir oyuncu. Gomis hızlı değildi, fakat enerjisi ve oyun zekasıyla bir çok pozisyona giriyordu.

Eren, anca sahanın daha gerisinde bekleyen, takım defansı yapan, ve bir çok hava veya duran toplarıyla oynayan takıma ayak uydurabilir..

Bize iyi niyetli oyuncu lazim degil oynasin yeter. Bize ne niyetinden ne olursa olsun.

Defol Git.

geçen sezon daha iyi bir kadroyla ve takım oyunu olarak nispeten bu maçtan daha iyi başladığımız ts deplasmanında zamisin adını 3 kere falan duymuştuk o yüzüden ereni bu maçta gömüp zamis dilloluğu yapmanın alemi yok

he arenadaki kek maçlarda 5 pozisyona girip golsüz çıkarsa o zaman vurun abalıya

Leverkusendayken iyiydi

Bu sene iyi oynuyor Trabzon macinda mucadele edenlerdendi hava mucadelelerinde basariliydi

Motivasyonunu ve kendine güvenini kaybetmiş.Kafasında kendisini bu takımın As santroforu olarak görmüyor.
Sahada sadece iş yapıyormuş gibi görünmeye çalışıyor.

Oysaki bir gomis kadar olmasada, en azından bir umut bulut kadar katkı vermesi gerekir.

Hoca inşallah bu adamı tez zamanda toparlar.

bu sene kendini zorla+antremandan çıkma ilk11 oyuncusu ol diyecem ama nerde o gol kralı olmak isteyecek adam...

Bunu da satsaydılar keşke en azından başka bir şablonda oynamak zorunda kalırdık belki bişey çıkardı. Nasılsa bir işe yarayacağı falan yok. Her hava topundan yere düştüğünde bacağı kırıldı sanıyorum.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Trabzon maçında maç 2-0 ve kırmızıya gelene kadar gayet iyi oynamıştı o oyunda iyi sayılabilecek bir şey varsa o da Eren'di gayet defanstan dikilen saçma topları indirdi, orta sahaya geldi filan sonra da ben kapattım açıkçası maçı, abartıldığı kadar kötü olduğuna inanmıyorum ama elbette ona güvenilmez gerçi tek adam olarak kimseye güvenilmez de neyse işte.

Geri
Üst Alt