#9 Eren Derdiyok

Bir daha forma yüzü görmemesi lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Anektotlari verelim . Ozan piyasaya cikmadan evvel kimse ozani biliyor muydu , eyvah ahmet e kaldik diyip duruyorduk , boyle bir denemenin forvet icin yapilmamasi skandaldir

Elinde kaldi diye denedin , sezona cok kotu de girmedi , ust uste 5-6 gol atti ,fakat birader son 1 ayda adam sahada yok ve yok olmakta israr ettikce oynatiyorsun .

Bu eren , omer gibi adamlari alan da ,ya da alternatifsiz birakan da , bunlari "adam yok" bahanesi ile her mac usanmadan sahaya suren de , ve malesef sabri , umut , lato gibilere yuhalamayi cekinmeden yaparken sunlara gik cikarmayan taraftar da kabahatlidir

Bak lato yuhalandi , tarik keza , sozlesmesi biten gonderildi ya da yenilenmed

Bu saydigim iki oyuncu arti selcuk vs gibiler net sekilde stadyumda protesto edilmedikce hamit gibi +1 sene sozlesme alirlarsa sasirmam

Ozan biliyordu terim de deklare etmişti zaten

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ben bu tip adamlarin yonetimce kovulmasindansa tribunlerce aforoz edilmesini daha dogal ve sonuc alici buluyorum

Cunku bu adam bir kez yuhalanirsa bir daha o sahaya cikartilamaz ve amaca ulasilir

Dünün en ilginc olayı ise Ahmet Calık'ın en iyi macını oynaması oldu..Muhtemelen Eren'in o sattıgı pozisyon olmasa rakip pozisyona bile giremeyecekti..89.dakika'da Muslera top kurtardı..

Terim transfer konusunda yönetime sinirli olduğu için bunu her maç 90 dakika sahada tutuyor. Bay ego’ya yakışan hareket, ama olan Galatasaray’a oluyor.

2016-2017 sezonunu da hiç eden buydu.

Kayseri maçı var bir gol kaçırdı dikiş tutmadı daha da.

Oynadığı her maç kaçırdığı ayrı oynayamadığı oyunla daha büyük ceza bu adam.

Terim oynatmaya devam edecekss bin defa yaziklar olsun ne diyeyim

herkes diyor ya koca takımı goms in gitmesi mi bozdu diğerlerinin hiç mi suçu yok diye, evet yok. bu gerizekalıya gelen her top duvara çarpmış gibi geri döndüğü için diğerlerinin de isteğini mücadelesini bozuyor.
belki hayatımda hiç dememişimdir ama sakatlansın da kurtulalım bu aptaldan ya. hoca bunu forvet diye oynatıyor ya bu aptaldan daha hatalı bi hareket zaten.

burak umuttan iyiydi, umuttan bu maldan iyiydi.
gitgide dibi gördük ya, bok vardı sattınız gomisi. parasını verseydiniz de konusturmayaydınız gerizekalı yönetim.

herkes diyor ya koca takımı goms in gitmesi mi bozdu diğerlerinin hiç mi suçu yok diye, evet yok. bu gerizekalıya gelen her top duvara çarpmış gibi geri döndüğü için diğerlerinin de isteğini mücadelesini bozuyor.
belki hayatımda hiç dememişimdir ama sakatlansın da kurtulalım bu aptaldan ya. hoca bunu forvet diye oynatıyor ya bu aptaldan daha hatalı bi hareket zaten.

burak umuttan iyiydi, umuttan bu maldan iyiydi.
gitgide dibi gördük ya, bok vardı sattınız gomisi. parasını verseydiniz de konusturmayaydınız gerizekalı yönetim.

Bir de Sinan var hangisi daha kötü hala çözemedim.

Ama bu herif sabote ediyor bence.

Bir de Sinan var hangisi daha kötü hala çözemedim.

Ama bu herif sabote ediyor bence.
sinan daha iyi ya istatistik falan hikaye. en azından topu tutabiliyor. bu embesilin önde gideni. dün maçtan soğuttu beni ya sinirden izleyemedim. oynadığı tüm maçlarda yapıyor bunu. videoya döküldüğü için salaklıkları ortaya çıkmış sadece.
1 90 civarında boyu olan bi adam her hava topunda atar mı kendini ya. bu kadar mı güçsüzsün, kız gibi top oynuyor beyinsiz. necip in pozisyonda keske kırsaydı ayağını aptal.

sinan daha iyi ya istatistik falan hikaye. en azından topu tutabiliyor. bu embesilin önde gideni. dün maçtan soğuttu beni ya sinirden izleyemedim. oynadığı tüm maçlarda yapıyor bunu. videoya döküldüğü için salaklıkları ortaya çıkmış sadece.
1 90 civarında boyu olan bi adam her hava topunda atar mı kendini ya. bu kadar mı güçsüzsün, kız gibi top oynuyor beyinsiz. necip in pozisyonda keske kırsaydı ayağını aptal.

Sakatlandım der oynamaz zaten 2. Yarı forvet alırsak.

Kontratı feshedilmeli. Basel’de oynar ancak.

Sakatlandım der oynamaz zaten 2. Yarı forvet alırsak.

Kontratı feshedilmeli. Basel’de oynar ancak.
bak maiconu koy öyle basla ses edersem neyim ya. bu ve selcuk beyinsizlerini futboldan elini ayağını çekmiş amatör kulüplerde dahi oynayamayacak adamlara deli paralar verip gs da oynuyorum dedirtebiliyoruz. bu büyük utançtır ya.

Levent Nazifoğlu: "Eren Derdiyok kalitesindeki golcüler için 50-60 milyon avrolar konuşuluyor. Lewandowski’den farkı yok. Bayern'de koy kadroya, Lewandowski kadar oynar"

Eren Derdiyok: "Lewandowski, en iyi forvetlerden birİ. Sonuçta ben Eren'im. Galatasaray'da oynuyorum"

fft99_mf5719919.Jpeg

Adam bize transfer oldugundan beri kac kere gösterdi bize kendisine güvenilmeyecegini.

Hatta gecenlerde doktor kontrolleri temiz cikmasina ragmen yok götüm agriyor yok kicim agriyor diye oynamaktan kactigi icin Terim bir daha bunu oynatmaz diyenler falan vardi. Kisacasi Terim adaletinden bahsediyorlardi.

Gördügümüz gibi sakat veya "sakat" olmadigi sürece bal gibi de oynatiyorlar adami. Loko ve dünkü macta toplamda 180 dakika sahada kalmasi resmen skandal ve hic bir savunulacak yani yok cünkü adam takimi sadece 1 kisi eksik oynatmakla yetinmiyor bir de önümüze tas koyuyor tüm takimi baltaliyor.

Geri
Üst Alt