#9 Eren Derdiyok

Bu sefer yuhalanacak ama gelin görün ki bu beyinsiz ayağında top tutamıyor!!!

Maç yorumlarına bakacak olursak ismi yakında Eren Odunyok olacak gibi.

Marega ve takımının oyununa katkısı, Eren ve rakip takımın oyununa katkısı.

Sanırım küfür kıyameti koparmaya gerek yok, bu kadarı yeterli.

Sunu kovsunlar yeter artik biktim ben.

Erenle ilgili içimde bir umut vardı ama maliyeti görünce tüm hevesim kaçtı.. şu ücretle ne adamlar alınırdı

Affınıza sığınarak bu embesil in maliyetini görünce götümüz giren yağlı kazığı anlamıştım.. Ne zaman yerli oyuncuya para baydık elimizde patladı hiç akıllanmıyoruz hiç

Butun mac penalti noktasi ustunde dikilseydi, hic hareket etmeseydi, carpip girerdi zaten

Ilginc bir herif

Vallahi bugün afedersiniz köpek gibi mücadele etti. Kaç tane top indirdi ben sayamadım. Evet inanılmaz kazma, inanılmaz yetersiz ama hiç yoktan bu adam gibi mücadele edip gol kaçıranı mı tercih edersiniz, Sinan gibi hiç koşmayıp Porto-Malatya gibi maçlarda golleri kaçırıp hiç faydası olmayanı mı? İki oyuncu da Galatasaray'ın santraforu olmanın yanından geçemez ama bu eleman hiç yoktan oynadığı maçlarda %100'ünü ortaya koyuyor. Sadece inanılmaz beceriksiz, özgüvensiz, daha da önemlisi halsiz olduğu için fazla sayıda golü hiç ediyor. Zaten Galatasaray'ın santraforu karşıdaki Marega tarzı hem Gomis'in, hem de Eren'in sahaya getirdiklerini tek vücutta toplamış, iyi bir adam olmalıydı. Marega örneğini verdim ki öyle deli saçması bir yeteneğe sahip olması gerekmediğini de anlatabilmek için. Yine de elde bundan iyi alternatif olmadığını düşünürsek ben kendisinin oynatılmasında da bir beis göremiyorum. Çünkü bu arkadaşın alternatifleri maalesef sahaya Eren'in safi mücadelesini koymaktan bile acizler.

Mücadele etti evet o da takım gibi. Ama sen forvetsin eğer çok basit pozisyonları gole çeviremiyorsan takım demoralize olur. Kötü oynadı hiç bir fark yoktu. Az kaldı son 2..

Geri
Üst Alt