#9 Eren Derdiyok

Sende suç yok seni oynatanda suç.
Adamın elinde başka alternatif te yok iki ucu boklu değnek. Bombok adamın tekisin. İnş forma yüzü göremezsin.. Sanmıyorum ama umuyorum devre arası teklif falan gelirde defolup gidersin. Kazma oğlu kazma. Sana krampon alıp futbola başlamana vesile olanın abv. Bütün takımın moralini bozuyor salak herif.
Ulan hiçbise yapamıyorsan topun nereye dusecegini öğren ona göre pozisyon al. Bomboş adamın tekisin.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topu rakibe indirdi diyecegım ama onu bıle yapamadı

Umut Bulut'un mücadele etmeyen versiyonu. Öyle bir anda gol kaçırıyor ki adam, atsa takım maça ortak olacak ya da üstünlük kuracak. Bütün takımı oyundan düşürüyor.

Anadolu topçusu sevenlerin yıldızıydı. Şimdi küfür yiyor ayıp valla.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakın bu adama kazma, yeteneksiz vs. diyebilirsiniz; ama mücadele etmiyor demeniz insafsızlık olur.

uzatmanın sonlarında hava topuna attı kendini faul aldı, yine bjk maçında uzatmalarda uzattı ayağını faul aldı. bu işleri özverili, aidiyet duygusu olan oyuncular yapar. bunun dışında muslera bey her topu eren'e vuruyor, tabi çoğunu indiremese de her hava topuna bu adam zıplıyor. bazen görüyorum garry efendi bekini kovalamaz ileride yürürken eren geriye koşmuş sol kanatta beke yardım ediyor. iyi kötü pres de yapıyor.

tabi bütün bunlar yeteneksizliğini, yetersizliğini örtmüyor ama dediğim gibi, mücadele etmemekle suçlamak da haksızlık olur. kendisinden çok, koca yarım sezona tek forvetle başlayarak bütün forvet yükünü eren'in omuzlarına yükleyen yönetim asıl suçludur.

Son düzenleme:
2 hafta kaldi . ondan sonra yeni forvet aldigimiz halde bu oynarsa hocaya da laf atarim

1f399.png
Fatih Terim: "Kaçırdığımız golleri kaçırmak için önemli bir golcü olmaya gerek yok. Başka problemler var herhalde."

Bir dönem hakan Şükür de böyle saçma sapan goller kaçırıyordu,en sonunda Eskişehirspor maçında gol atıp açılmıştı.

Eren de böyle olur mu diye düşünüyorum.

Linç yememek dileğiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir dönem hakan Şükür de böyle saçma sapan goller kaçırıyordu,en sonunda Eskişehirspor maçında gol atıp açılmıştı.

Eren de böyle olur mu diye düşünüyorum.

Linç yememek dileğiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamda oyle 1 potansiyel olsa amenna!

Joder!!

Mücadele edip hava topu indirdi, rakibin önünde duvar olup arkadşalarına pas dağıttı ve koridor oluşturdu, yaptığı boş koşularla takım arkadaşlarını boşa çıkardı, kilit paslarla atakları yönlendirdi, rakibin serbest atışlarında hava toplarını hep kazandı, tam gol atacakken rüyadan uyandım

bakın bu adama kazma, yeteneksiz vs. diyebilirsiniz; ama mücadele etmiyor demeniz insafsızlık olur.

uzatmanın sonlarında hava topuna attı kendini faul aldı, yine bjk maçında uzatmalarda uzattı ayağını faul aldı. bu işleri özverili, aidiyet duygusu olan oyuncular yapar. bunun dışında muslera bey her topu eren'e vuruyor, tabi çoğunu indiremese de her hava topuna bu adam zıplıyor. bazen görüyorum garry efendi bekini kovalamaz ileride yürürken eren geriye koşmuş sol kanatta beke yardım ediyor. iyi kötü pres de yapıyor.

tabi bütün bunlar yeteneksizliğini, yetersizliğini örtmüyor ama dediğim gibi, mücadele etmemekle suçlamak da haksızlık olur. kendisinden çok, koca yarım sezona tek forvetle başlayarak bütün forvet yükünü eren'in omuzlarına yükleyen yönetim asıl suçludur.

Bunları son 2 maçtır falan yapıyor, sene başından beri her maçta 60 civarı bacağını tuta tuta yürüyordu sahada. Devre arasına 3-4 maç kala kasması kurnazlık sadece. Ona rağmen top falan oynamıyor orası ayrı gerçi.

Şaka maka bu kadar sövülen adamın bile 8 golü var az biraz düzgün forvetimiz olsa 15-20 arası yapardı sezonu resmen hiç ettik

Geri
Üst Alt