#9 Eren Derdiyok

2 forvet bulamayiz diye yazina kadar kadroda kalir. Umarim son lig macindan önce yerimizi garantilemis oluruz ve bunu 89. dakikada sokup 90. da geri cikartir hoca.

Bu adami gecmiste sunu yapti , iyiydi vs diye savunmak da yersiz

Terim in sabote araci oldu resmen 2 aydir . Bu adami oynatmayip bir gencle ayni skorlari alsak kimse ne o gence ne terime tepki gosterirdi

Yahut orjini forvet olmayan bir maicon veya donk ileri konsa ve "ne yapayim , anladiniz siz" dese hoca , yine kraldi

Ama forvetiM yok ben ne yapayim diye mesaj verirken takimi 2 kulvarda birden beter etti hoca

Ona bu imkani saglamayan yonetim birinci suclu ise , inatla bu adami oynatan kendisi de en az o kadar sucludur

Eren Derdiyok'un Galatasaray formasıyla bugüne kadar attığı toplam gol sayısı

2016-2017 sezonu 38 maç / 12 gol

2017-2018 sezonu 28 maç / 4 gol

2017-2018 sezonu 16 maç / 8 gol

Bugün herhalde yine binlerce Galatasaraylilin küfür ederek günah islemesine vesile olacaktir.

diagne gene 2 gol atmış bugün,kasımpaşanın forvetine bak bir de bizim forvetimize bak.şaka gibi gerçekten makas çok daraldı artık...

Bir Diagneye bakıyorum. Bir buna bakıyorum. Bir Jahovic'e bakıyorum. Bir de buna bakıyorum. Sonra yakıyorum bir sigara ciğerlerime çeke çeke düşünüyorum.

bu adam ilk geldiğinde bu durumda değildi ,ilk maçlarında hatırlıyorum da kafasına gelen her top gol oluyordu nerdeyse,gomisin yedeği olunca iyice saldı kendini.cenk gomez'in yedeği iken kendni nasıl geliştirdi ise eren de o derece geriye gitti top sürmesini bile unuttu adam ...

Geri
Üst Alt