#9 Eren Derdiyok

sen futboldan anlayan birine benziyorsun renkdaş sence beklentileri karşılar sıkıntıları giderir mı eren?

Ozan renktaşımızın yorumlarını bekleyeceğiz üstat maalesef futboldan anlayan kendisi

Beni onunla karıştırdınız sanırım

Güzel kazık girdi. 2 yıl sonra fazla maaş alıyor diye göndermeye çalışır, gönderemez kadro dışı bırakırız. At fava bekle.

Klavye delikanlısı vol 284736389191.
Terbiyeni takıl ırkçı herif.
Yazacak birşey bulamayınca aptal aptal şeyler yazıyorsun. Cevap veremeyeceksen alıntı yapmayacaksın

haci ben seni kaale almadigim icin öyle yazdim
sinir olduysan ne mutlu bana

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

gerçekten maliyeti gördükten sonra insanın tadı kaçıyor uygun fiyata alınsa hepimiz bayram yapıyorduk eren iyi bir oyuncu katkı sağlayacaktır ama dünyada bu maliyete avrupa arjantin brezilya liglerinden illaki gelecek vaat eden yada tecrübeli oyuncu bulunurdu en azından taraftarda bir heyecan olurdu bizdeki bu evlat ve kendi ligimize olan aşk inanılmaz !!! neyse hayırlı olsun diyelim umarım bu yazdıklarımızdan utanırız

Verim olarak Burak'tan eksiği olmaz diye düşünüyorum. Artısı olacak mı göreceğiz.

Sayın Derdiyok,

Sizden Galatasaray Taraftarı olarak beklentilerimiz ;

1.Hücuma çıkarken faul yapma.

2.Her 3 ataktan 2 sinde ofsayta düşme.

3.Gol kaçırınca iki elini başının yanına kaldırıp eblek eblek kameralara bakma.

Bak canım kardeşim gol at demiyoruz, bu üçünü yapma bizim çocuklar zaten bir şekilde gol atar.

İyi günler..

CpGJfeQXYAAciQm.jpg

CpGJOynWAAAHIjY.jpg

Olm cok yakışmış Lan forma

Hoşgeldin aslan

Sent from my iPhone using Tapatalk

elin oglu yildiz golcü alir bizimkiler kürt golcü

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Adam ol saçma sapan konuşup ta yedi sülalene sövdürme.. Kürt olunca ne olacak ? bin yıldır beraber yaşadığımız kürt kardeşlerimizi bize sizin gibi provakatörler düşman yapamayacak..

İnsan gibi yorum yap..

Sana ceza vermeyen adminlerde senin bu ayrımcılık suçuna provokasyonuna ortak oluyorlar..

Ha ben kürt falan değilim ...TÜRKÜM.. aramızda senin gibi fitnecilere yer yok..emperyalizmin paralı provakatörleri..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt