#9 Eren Derdiyok

Anlamadığınız şey TARİK yeteneksizinin 1.5 aldığı yerde kimse 2 den aşağıya imza atmaz. Hele golcü adam, sağ bek 32 yaşında 2.750 imza atıyorsa 2 den aşağıya imza atmaz. Sen olsan sende atmazsın.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kurdish Zlatan <3 maliyeti fazla olsa da, beğendiğim 1 forward. Heyecanla bekliyorum ilk maçını.

Dünyanin en iyi golcüsü bizde artik Hayirli olsun. Takim oyununa yararli olsun 13-14 gol atsada farketmez. Önde top tutsun raziyim. :hat:

ts çetesi vs kasımapaşa çetesi

maliyet konusunda hala tepkiliyim !! daha iyisi mutlaka bulunurdu ama artık bunu bir tarafa koyarsak bizim lig seviyemize göre gayet iyi bir oyuncu 15 gol 6 asist civarı bir performans rahat gösterir ayrıca poldi şino ve bruma ya alan açacaktır ve bu üç silahşörler de golleri çakacaktır !

Sakatlanmaz ise rahat 15 gol atar.

Osman kardesim, Eren Almaya da egitim gördügüne göre cete kelimesi yakismamis. Burda egitim görenler genelde disiplinli insanlardir, futbol düsünürler.

Adam ol saçma sapan konuşup ta yedi sülalene sövdürme.. Kürt olunca ne olacak ? bin yıldır beraber yaşadığımız kürt kardeşlerimizi bize sizin gibi provakatörler düşman yapamayacak..

İnsan gibi yorum yap..

Sana ceza vermeyen adminlerde senin bu ayrımcılık suçuna provokasyonuna ortak oluyorlar..

Ha ben kürt falan değilim ...TÜRKÜM.. aramızda senin gibi fitnecilere yer yok..emperyalizmin paralı provakatörleri..

asil sen adam ol lan
sov pesinde kosma burada
güzel trolledim ama sizi
simdi kesin sinirden agliyorsundur
ne oldu kürtlerle ilgili yaran mı var ?
koduğumun ırkçısı .

sensin lan irkci
kürtlerle ne sorunum olacak
baya kürt arkadasim bile vardir
forumda da var kürt türk geyigi yapariz cogu zaman
ama siz adam gibi cevap vermek yerine hemen sövmeye calisiyorsunuz
iste karekteriniz bu sizin
klasik anadolu comari iste

Irkçı arkadaşı lütfen buradan alalım. Bu seviyesiz mesajı beğenen arkadaşı da.

tek düzgün cevabi bu arkadas vermis
tebrik ederim seni dostum benden sana 10 puan

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

bana irkci diyor ama sonra TÜRKÜM diye yaziyor kürtü kücük yaziyor
asil irkciligi sen yapiyorsun

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sakatlanmaz ise rahat 15 gol atar.

Osman kardesim, Eren Almaya da egitim gördügüne göre cete kelimesi yakismamis. Burda egitim görenler genelde disiplinli insanlardir, futbol düsünürler.

Latife ettim zaten reis.
Bu arada eren isviçre bandrollü olabilir bu konuyu araştıralım

Bir üst akıl tarafından gscmizde Türk kürt almancı kavgası çıkarılmaya çalışılıyor. Oyuna gelmeyelim. Burda Türk kürt yok. Burada GSli var.

Bizim yeni formalar cidden igrenc olmus...

Nike feci siciyor son zamanlarda. Barca'nin formayida katletmisler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Henuz gormedim onlari ama forma baya les olmus. Parcali falan degil arap saci gibi birsey. Sari cok cirtlak olmus. Bizim sarimiz turuncuya yakin...

Nike feci sicmis

Sent from my iPhone using Tapatalk

GS-M-NSW-N98-TRK-JKT-AUT-812724_677_A.jpg

GS-M-NSW-N98-TRK-JKT-AUT-812724_012_A.jpg

Geri
Üst Alt