Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.622
- 0
- 376
Her turlu forvete level atlatacaktir diye dusunuyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir üst akıl tarafından gscmizde Türk kürt almancı kavgası çıkarılmaya çalışılıyor. Oyuna gelmeyelim. Burda Türk kürt yok. Burada GSli var.
renkdaş sen futboldan anlayan birine benziyorsun. geçtiğiiz günlerde de fikirlerinden yararlanma fırsatı bulmuş ve bayada aydınlanmıştım futbol futbolcu ve kulüp yöneticiliği gibi konularda. sence eren yaşadığımız golcü sorununu çözecek mi? içinde bulunmuş olduğumuz golcü krizi bu transferle sona erer mi yoksa drogba vari biri bulmak şart mı?
müsait olduğunda cvp verirsen sevinirim iyi forular şimdiden tsk
Aga Ereni baselden beri izliyom. Eren tam olarak muhteşem bir patlama yapamadı. Gol barajını 15 golden yukarda tutamadı ama geçen sene güzel bir sezon geçirdi. Eren hem atar hem attırır sırtı dönük indirecegi toplar sneijder,sinan,bruma ve podolskiyi gol yagmuruna baglar.
Kendisininde 25 gol atacagını düşünüyorum patlama yapar.
Ama zaten bizim sıkıntımız gol atmak degil. Biz yine çok gol atıcaz ama bu leş savunmaylada fazlasını yiyecegiz.
Forma yerine bunlardan alayım bari bu sene.
Yeşillmi o kırmızının yanındaki renk seçimi?
Fatih niye sürekli mikserliyorsun çözemedikYeşillmi o kırmızının yanındaki renk seçimi?
Nasıl anlamadım. Mikserliyorsun ne anlamda söyledin şimdi. Onuda ben anlamadım.Fatih niye sürekli mikserliyorsun çözemedik
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi