#9 Eren Derdiyok

ulan yönetimin kabiliyetsizliği inşallah bu adam üstünde baskı oluşturmaz.

inşallah beni haksız çıkartırsın iyi oynayıp, doğuştan Galatasaraylısın ordan aldın beni.

o "9" numarayla bi hakan şükür beklemiyoruz tabi ama formanı terlet,kalıcı ol.(umut gibi terletme aman)

9 numara... Kral Hakan şükürü hatırladım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren iyi bir forvet oyuncusu, alınmasını -hele ki yabancı kısıtlamasının belimizi büktüğü yıllarda- hep istemişimdir. Sakatlık vs bir şanssızlık yaşamazsa çok katkısı olacaktır, fazladan 1-2 milyon verilmiş olması o kadar önemli değil. Yiğit-Tarık vs gibi ''Enayi transferi'' hiç değil...

Atacağı 10 golle bile Burak' ın attığı 25 golden çok daha fazla katkı sağlamış olur, çünkü Burak gibi takım oyununu baltalayan değil geliştiren bir futbolcudur kendisi. Ancak bir aralar muazzam gol/dakika oranına ulaşabilmiş Umut gibi yetenek fakirinin o zaman bulduğu takım ortamının sağlanması şart tabi...

Bir aksilik olmazsa Eren tartışmasız şekilde bu takımın 1. santrforu olacaktır. Hatta Eren sayesinde Sneijder second striker pozisyonunda oynayabilir diye de düşünüyorum...

Galatasaray konusunda genelde olumsuz konuşan Mehmet Ayan ki oldukça bilgili adamdır Eren gelince, kimse konuşmuyor ama Galatasaray bu yıl çok farklı olacak gayet iyi bir takım oldu tek eksiği ön libero ve sağ bek dedi geçen gün Aspor da bir de bjk ve fb li seyirciler kızmış ne övdü be diye

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray konusunda genelde olumsuz konuşan Mehmet Ayan ki oldukça bilgili adamdır Eren gelince, kimse konuşmuyor ama Galatasaray bu yıl çok farklı olacak gayet iyi bir takım oldu tek eksiği ön libero ve sağ bek dedi geçen gün Aspor da bir de bjk ve fb li seyirciler kızmış ne övdü be diye

Bir de stoper.

On libero, sag bek ve lider stoper eksik.

Ayrica bu pozisyonlara 1 er de yedek sart. Alinirsa ancak ilk 11 dolmus olacak santrafor pozisyonu da dahil. Ancak iyi bir ilk 11 olucaz o pozisyonlar dolsa bile!@

Bir de stoper.

On libero, sag bek ve lider stoper eksik.

Ayrica bu pozisyonlara 1 er de yedek sart. Alinirsa ancak ilk 11 dolmus olacak santrafor pozisyonu da dahil. Ancak iyi bir ilk 11 olucaz o pozisyonlar dolsa bile!@
Tabi şüphe yok ama herkes dursunun çapını düşünerek bunlar yeterli diyor

Koca GS ne hale geldi bu dursunun elinde 1 yilda! :(
Sorma üstad, dediğin gibi Faruk Süren asaleti nerde bu herif nerde,nasıl kazanmışsa Galatasaray Lisesini o da şüpheli acaba soruları mı çaldılar o dönem

ofansif anlamda şu anda tartışmasız ligin en iyi takımıyız'' bruma sinan eren poldi şino '' özellikle arenada çok gol atarız !! stoper defansif orta saha sağ bek konularında ise ciddi sıkıntılarımız var özellikle deplasmanlarda kasımpaşa başakşehir konya bursa gibi ligin zor deplasmanlarında baya sıkıntılar yaşarız !! yalnız benim tahminim maalesef yönetim kesinlikle stoper almayacak :( belki denayer gene gelir ki o bile şüpheli ! bari şu ön libero işini halledersek ve rakiplerden yeni ciddi transfer hamlesi gelmezse geçen seneden 2 kat daha güçlü bir cimbom bizi bekliyor olacak

Koskoca GALATASARAY yaklaşık 4 senedir 9 numarayı kalaslara giydiriyor.

Marketing namına hiç iyi yonetilmiyoruz.

Çok değil en fazla 2017 nin ortasında eren gereksizini, köy takımlarına kiralamak için bi ton para veririz

Helak OL DURSUN!

Son düzenleme:
Koskoca GALATASARAY yaklaşık 4 senedir 9 numarayı kalaslara giydiriyor.

Marketing namına hiç iyi yonetilmiyoruz.

Çok değil en fazla 2017 nin ortasında eren gereksizini, köy takımlarına kiralamak için bi ton para veririz

Helak OL DURSUN!

Drogba Elmander Baros gibi adamlardan Kasımpaşa'nın forvetine kadar düştük.

Ereni o kadar kucumsemeyin.

Ben donk ile gorusmeye baslandiginda bi dolu kufur etmistim. 2. Kuzmanovski olur diye inim inim inlemistim buralarda. Herkes topa vurmadan adami neden asiyorsun demislerdi. Ben de demistim ki onemli ola simdi itiraz etmek. 8-9 milyon euro girdikten sonra itiraz etsen nolur demistim! :(

Rodallega ve Niasse icin de cok kufur ettim. Net kucuk takimin bos alan topculari cunku.

Eren ise farkli. 2. Forvet olsaydi daha iyi olacakti ama buna da sukur diycez.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt