#9 Eren Derdiyok

Elmander'in yarısı kadar oynasa yeter oyun stili ona benziyo biraz.

Eskişehire attıgı golden 1 adette volkan ayısına atarsa formasını alırım bu türkish benzemanın.

TT Arena’daki idman maçında Galatasaray, U21 Takımını 7-0 mağlup etti. Goller, Sinan (2), Linnes, Bruma, Chedjou, Hamit ve Eren’den geldi.

Golünü atmış.

13903205_1225085167550176_512430715202581506_n.jpg

Burak'ın ilk geldiği zamanki duygular içerisindeyim şuan. Umarım Burak gibi bomba gibi bir başlangıç yapar ve istikrarını korur.

Sorma üstad, dediğin gibi Faruk Süren asaleti nerde bu herif nerde,nasıl kazanmışsa Galatasaray Lisesini o da şüpheli acaba soruları mı çaldılar o dönem

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeka ile hayat tarzı,giyimi kuşamı ille de doğru orantılı olacak diye bir şey yok.Dediğin gibi Galatasaray Lisesi'ni kazanmış,sonra iş dünyasında başarılı olmuş,otel zincirleri olan bir adam.Spor yöneticiliğini,hayat tarzını,giyimini kuşamını beğenmesek de bazı şeyleri kabul etmek lazım.

bana irkci diyor ama sonra TÜRKÜM diye yaziyor kürtü kücük yaziyor
asil irkciligi sen yapiyorsun

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

len insan müsvettesi provakatör .. ben TÜRKÜM ... gurur duyarım övünürüm.. Ama kürt kardeşlerimi de severim..

Senin gibi böyle zamanlarda internette çıkan ayrımcıların gazına gelmeyiz biz.. dingil herif..

Türküm demek Kürdüm demek övünmek gurur duymak ırkçılık değildir Allahın malı..

Irkçılık alınan bi oyuncuya senin yaptığın gibi ala ala bi kürt aldılar demektir..

Senin böyle konuşturan adminler de ırkçı

Son düzenleme:
len insan müsvettesi provakatör .. ben TÜRÜM ... gurur duyarım övünürüm.. Ama kürt kardeşlerimi de severim..

Senin gibi böyle zamanlarda internette çıkan ayrımcıların gazına gelmeyiz biz.. dingil herif..

Irkçılık alınan bi oyuncuya senin yaptığın gibi ala ala bi kürt aldılar demektir..

tür müsün

ne türsün rts

Sanırım seviyeli bir münazara dönüyor konuda.

Eren Derdiyok atacagı enfes gollerle hem rakipleri hem ırkçıları yeteri kadar susturacaktır diyorum.

len insan müsvettesi provakatör .. ben TÜRKÜM ... gurur duyarım övünürüm.. Ama kürt kardeşlerimi de severim..

evet

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt