Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 7.001
- 3.657
- 428
![]()
![]()
![]()
tamam
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Sen gülmeye devam et...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
![]()
tamam
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Sen gülmeye devam et...
Elmander'in yarısı kadar oynasa yeter oyun stili ona benziyo biraz.
Hakan erene verdiğin destek gözlerimi yaşartıyorSakatlanmaz ise rahat 15 gol atar.
Osman kardesim, Eren Almaya da egitim gördügüne göre cete kelimesi yakismamis. Burda egitim görenler genelde disiplinli insanlardir, futbol düsünürler.
Bence cok faydali olacaktir.En az 20 gol atar diyorum ama inshallah sakatlik felan gecirmez ise tabi.
Simdi bir tane de Yabanci siyahi bir forvet sart.Mesela Doumbia .Umut gönderilsin ,Doumbia ile Eren müthis ikili olur
Doumbia Basel takımına transfer oldu.Bence cok faydali olacaktir.En az 20 gol atar diyorum ama inshallah sakatlik felan gecirmez ise tabi.
Simdi bir tane de Yabanci siyahi bir forvet sart.Mesela Doumbia .Umut gönderilsin ,Doumbia ile Eren müthis ikili olur
Fiziği çok iyi, 1.91 boy var, pivot santrafor özelliklerinin tamamını taşıyor. Hantal bir oyuncu da değil bu önemli. Kafa toplarında etkili, ilerde top tutabilecek, sırtı dönük etkili oynayabilecek, pas oyununa katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Yani Umut Bulut da olmayan tüm özellikler mevcut Eren de. Galatasaray'da sağdan, soldan, merkezden çok iyi beslenecektir, sık sık topla buluşacak ve pozisyona girecektir.
Eren kendini ispatlamış bir oyuncu, Galatasaray'da gol ve asist sayısını geçtiğimiz sezona göre arttırabilir. 15-20 gol aralığı hiçte sürpriz olmaz. Bunun yanında asist katkısı da verecektir şüphesiz. Ben çok umutluyum Eren'den. Uyum sorunu yaşamaz, sakatlık yaşamaz ise büyük katkısı olacaktır. Hayırlı olsun.