#9 Eren Derdiyok

Sen gülmeye devam et...

bak seninle ciddi konusacagim
acinacak haldesin aga neler sacmaliyorsun belli degil
senin gibi tipler yüzünden ülke iyice yasanmaz hale geldi
psikolojik tedaviyi siddetle öneriyorum sana
saka yapmiyorum
sanalda bu kadar gaza gelen bir tip günlük hayatta kim bilir neler yapiyordur
senin gibilerini direk iceri atmak gerek toplumun sagligi icin

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Elmander'in yarısı kadar oynasa yeter oyun stili ona benziyo biraz.

Elmander' i çok severim, hatta 2011-12 sonrası bir daha aynı etkili futbolun oynanamamasında öncelikli faktörün onun yokluğu olduğu kanaatimden eminim. Eren' de alınmasına çok memnun olduğum bir futbolcu...

Ancak iri fiziklerinin benzerliği ayrı konu, oyun stili olarak pek alakaları yok; Eren pivot santrfor özellekleri ağır basan, hava toplarında son derece etkili, yanısıra top alışverişleri de düzgün olan bir futbolcu. Emander ise ''All rounder'' tabir edilen, orta saha özellikleri çok yüksek (İsveç MT da hatırı sayılır orta saha oynamışlığı bu yüzdendir), takım savunmasına önde muzzam katkı sağlayan tam bir gezgin second striker tipi idi, Hava toplarında çok etkin olduğu söylenemez...

Bence cok faydali olacaktir.En az 20 gol atar diyorum ama inshallah sakatlik felan gecirmez ise tabi.
Simdi bir tane de Yabanci siyahi bir forvet sart.Mesela Doumbia .Umut gönderilsin ,Doumbia ile Eren müthis ikili olur

En az 12 gol atar. 7 de asist bekliyorum.

Bence cok faydali olacaktir.En az 20 gol atar diyorum ama inshallah sakatlik felan gecirmez ise tabi.
Simdi bir tane de Yabanci siyahi bir forvet sart.Mesela Doumbia .Umut gönderilsin ,Doumbia ile Eren müthis ikili olur
Doumbia Basel takımına transfer oldu.

Atacağı goller önemli tabi de en büyük problemimiz topun ilerde kalması eren bu işi yaparsa sekçuk da diğer orta sahada çok verimli oynar elmander necati bu işi çok iyi yapabildikleri için selçuk hayatının senesini yaşadı o sene.. İnş başarılı olucaktır yıllar önce serkan geldiğin de de acabalar vardı eren de inş efsaneler arasına girer..

Bu transferi istemiyordum ama en azından 9 numaralı formayı yaban ellerden kurtardık

Fiziği çok iyi, 1.91 boy var, pivot santrafor özelliklerinin tamamını taşıyor. Hantal bir oyuncu da değil bu önemli. Kafa toplarında etkili, ilerde top tutabilecek, sırtı dönük etkili oynayabilecek, pas oyununa katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Yani Umut Bulut da olmayan tüm özellikler mevcut Eren de. Galatasaray'da sağdan, soldan, merkezden çok iyi beslenecektir, sık sık topla buluşacak ve pozisyona girecektir.

Eren kendini ispatlamış bir oyuncu, Galatasaray'da gol ve asist sayısını geçtiğimiz sezona göre arttırabilir. 15-20 gol aralığı hiçte sürpriz olmaz. Bunun yanında asist katkısı da verecektir şüphesiz. Ben çok umutluyum Eren'den. Uyum sorunu yaşamaz, sakatlık yaşamaz ise büyük katkısı olacaktır. Hayırlı olsun.

Fiziği çok iyi, 1.91 boy var, pivot santrafor özelliklerinin tamamını taşıyor. Hantal bir oyuncu da değil bu önemli. Kafa toplarında etkili, ilerde top tutabilecek, sırtı dönük etkili oynayabilecek, pas oyununa katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Yani Umut Bulut da olmayan tüm özellikler mevcut Eren de. Galatasaray'da sağdan, soldan, merkezden çok iyi beslenecektir, sık sık topla buluşacak ve pozisyona girecektir.

Eren kendini ispatlamış bir oyuncu, Galatasaray'da gol ve asist sayısını geçtiğimiz sezona göre arttırabilir. 15-20 gol aralığı hiçte sürpriz olmaz. Bunun yanında asist katkısı da verecektir şüphesiz. Ben çok umutluyum Eren'den. Uyum sorunu yaşamaz, sakatlık yaşamaz ise büyük katkısı olacaktır. Hayırlı olsun.

Futboldan anlayan adamin hali farkli oluyor tabi :tiphat:

Olaya sadece gol olarak bakmamak lazim. Eren ile birlikte Kanat forvetlerimizden hic olmadigi kadar faydalanacaz. Poldi , Sinan , Sneijder , Bruma bunlar hep dogru kosulari yapan oyuncular ama maalesef Umut ve Burak onlarin kosusuna hic bir zaman duvar olamadi. Olduklari zamanlarda ki oda 40 yilda bir illa ki guzel bir organize gol atmisizdir. Sadece onlar degil orta sahamizda rahatlayacaktir. Top ileride daha cok kalinca , orta sahamiz aktif dinlenme denilen olayi daha faydali sekilde yapacaktir.

Abartmak istemiyorum ama Eren eger tahminim gibi oynarsa cok acayip isler yapan bir takim oluruz ozellikle hucum olarak. Sinan , Poldi , Sneijder , Bruma , Eren feci bir hucum hattimiz var. Ama iste defansif olarak ne yapariz bilemem. Lucas ile Debuchy gelirse acayip oluruz :D

Gol sıkıntımız yok zaten öyle 20 gol atmasa da mühim değil. Topu ilerde tutarak,top indirerek çok pozisyona girmemizi sağlayacaktır şüphesiz.

yav herkes küçümsüyor ama bu adam 21 yaşında 3 sene boyunca leverkusende bundesliga ve CLde forma giydi. hoffenhaima gitti sorna leverkusen yine kiraladı sonra kasımpaşaya nasıl düştü anlamadım yabancı sınırı yokken ilaç olurdu şuandada ilaç olur çünkü drogba gideli santrafor göremedik. drogba iyiydi ama yaşlıydı koşamıyordu şimdi bakalım eren neler yapacak. ben iyi iş çıkarcağını düşünüyorum çünkü burak ve umut gibi kazmalardan sonra...

Geri
Üst Alt