#9 Eren Derdiyok

Ben umutluyum bu transferden.
Daha iyileri alınabilir miydi? Evet ama yönetimin çapı bu sanırım.
Sneijder Podolski Bruma ve Sinan'ı besleyecektir Eren. Ligde 15-20 gol bulması sürpriz olmaz hatta fazlası bile olabilir. Hayırlı olsun inşallah sakatlık sorunu yaşamaz.

Elmanderi olsun takimin baska bisey istemezuk gol atacak adamlar var

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımdan gonderılmesı ıcın tum ımkanları seferber edecegım

kacırdıgın her pozısyonda sovecegım

Fiziği çok iyi, 1.91 boy var, pivot santrafor özelliklerinin tamamını taşıyor. Hantal bir oyuncu da değil bu önemli. Kafa toplarında etkili, ilerde top tutabilecek, sırtı dönük etkili oynayabilecek, pas oyununa katkı sağlayabilecek bir oyuncu. Yani Umut Bulut da olmayan tüm özellikler mevcut Eren de. Galatasaray'da sağdan, soldan, merkezden çok iyi beslenecektir, sık sık topla buluşacak ve pozisyona girecektir.

Eren kendini ispatlamış bir oyuncu, Galatasaray'da gol ve asist sayısını geçtiğimiz sezona göre arttırabilir. 15-20 gol aralığı hiçte sürpriz olmaz. Bunun yanında asist katkısı da verecektir şüphesiz. Ben çok umutluyum Eren'den. Uyum sorunu yaşamaz, sakatlık yaşamaz ise büyük katkısı olacaktır. Hayırlı olsun.

Evet eren Gomez Eto'o gibi top class bir golcü değil ama ligimizin en komple santrafor'u şuanda GALATASARAY'ımızın aradığı forvet bu sene ligde iyi form tutar kendine iyi bakarsa en az 15 20 gol arası atar Bruma Sinan gibi adamlara duvar olur verkaç yapar sık sık Sneijder Podolski'ye birsürü şut pozisyonu hazırlar

Burak'in yaptigi sayisiz hucum faulleri, ofsaytlari, topu kontrol edememeleri, 3 metre otesine pas verememeleri, kafa toplarda sicrayip da topa dokunamamalari yaparsa soveriz tabii ki.

Adamı yolladınız hala kininiz nefretiniz bitmedi hahah

Burak kadar gol atamaz bu eleman

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atacağı 3 golü hangi takımlara atacağını merak ediyorum. Bari derbilerde falan atsa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun.

hayal kirikligi olmaz inschjzt

welcome to DERDIYOK

eren derdiyok ile forvet transferini arayışını kapatmışız..eger forvet transferi yapmazsak kasım ayında başkan arayışına başlarız..

Geri
Üst Alt